-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Az okos távirányítón, a számgomboknál ha váltok, akkor ügye előjön a színes menü, le-fel,ill 2 oldalra, oda hogy mit lehet betenni? nem találtam semmit róla. q70t van.
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok! [EZ] a tv ár érték arányba megéri szerintetek? Vagy ebben az ár kategóriába van esetleg jobb választás?Tv-zés FHD 4k filmek játék-ra lenne használva.Köszönöm előre is a tanácsokat!
-
öcsi06
tag
válasz
wallace 234 #145842 üzenetére
Hát ez nem akar menni, megy a tv és a telefonon is a smartthings, bekapcsolva a telón a tap wiev. és nem csatlakozik. Mondjuk nem fogok kardomba dőlni, de ha már van egy ilyen funkció. A smart wiev megy a telefonról, de ahhoz ugye kell wi-fi.
Nem akartam a telefonon frissíteni droid11-re, de mondom hátha megoldja és nem. -
öcsi06
tag
válasz
wallace 234 #145840 üzenetére
Kösz, igen a Smartthingsel próbálom, hiába kapcsolom be a telefonon a funkciót nem csinál semmit, már körbetapiztam vele a tv-t. Egyébként Samsung Note10 el próbálom.
-
wallace 234
őstag
válasz
öcsi06 #145838 üzenetére
Gratulálok remélem jól fog működni! Smartthings alkalmazáson keresztül, próbáltad? Elvileg amikor a tv közelébe vagy csipogni kezd, hogy akarsz csatlakozni? Nálam így volt, kérte az engedélyt, utána már ment a telefon képe is a tvn. Samsung galaxy s10 plus telefonom van, nem tudom más telefonnal is működik ez. Tv kis okost, nézd át.
-
törölt tag
Valaki rájött már hogy mi az oka és a megoldása az újrainduló tv-nek. Ue55f8000 véletlenszerűen egyszer csak újraindul van hogy egymás után 5x is van hogy csak egyszer és azt se lehet tudni hogy mitől csinálja....már mindent csináltam és mégse múlik el ... van hogy 1-2 napig semmi... van hogy 20 p után 5x újraindul. Legujjabb szoft van rajta (1136) lehet egyszerű szoft probléma?
-
öcsi06
tag
Üdv mindenkinek.
Ma lettem tulaja egy Q80T-nek, eddig minden szép és jó, viszont lenne két kérdésem.
Valaki esetleg próbálta már a tap wiev funkciót, mert sehogy sem bírom működésre bírni.
A másik, hogy a műsorújságnál kis ablakban az éppen futó műsor képét nem mutatja.
Ezt lehet valahol beállítani, vagy nem is tudja. Youtubon láttam olyan videót ahol ez működött.
Voda CI kártyával használom.
Köszi. -
LeventeV
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésem, de remélem tudtok válaszolni.
Egy Samsung 43Q60R TV-t szeretnék felszerelni a falra.
Milyen keretet/állványt javasolnátok ehhez?
Dönthető legyen, forgatható nem kell és minél közelebb legyen TV a falhoz és az ára se vetekedjen a TV árával.
Az sem számít, ha nincs hozzá csavar-tipli, azt amúgyis inkább jöbb minőségűt használnék. -
Palace701
csendes tag
válasz
Skorpio.59.j #145816 üzenetére
A Q67 a keret színén felül prémium fém távirányítót tartalmaz , illetve képminőségben +100 PQI.
-
szb75
csendes újonc
Sziasztok!
A PLEX support oldalán azt olvasom, hogy a Samsung TV-knél csak a 4K/UHD típusok támogatottak.
Nekem egy Samsung QE65Q60TAUXXH TV-n kiválóan működik a PLEX. (Egy Raspberry Pi4B a media szerver). Szeretnék venni egy kisebb FHD TV-t. Az UE32T5302AKXXH típust néztem ki. Szerintetek letölthető rá a PLEX app? Vagy tényleg csak 4K/UHD modelleknél érhető el?
Köszi!
Szb -
Fatalityy
tag
Marmint youtubeon erted?
-
Fatalityy
tag
Sziasztok!Adott egy ue55h6470 3d led stb.Problema youtube nem kinal fel nagyobb felbontast csak max 720p.Ötlet viknek?Szgeprol siman megy csak ha magan a tvrol inditom akkor van ez.Szoftver az utolso kiadott,toroltem mindent u a,elore is koszonom a segitseget
-
gyeniko
őstag
válasz
forras2 #145824 üzenetére
"Nagy a mérete, azért drága, viszont az ára nem tükrözi a tényleges tudását..."
Megismétlem: 110 e Ft-ért jó vétel, az ára tényleg nem tükrözi a tudását, mert ezért az árért csak rosszabbakat kapsz ebben a méretben.
Lehet, hogy félreérted a hozzászólásokat: a többség nem a kérdésedre válaszolt, hanem leírta, hogy ez a egy belépő kategóriájú modell, ami igaz. Példa: új Opel Astra-t kínálnak neked 2,3 m Ft-ért, 1,2 l-es 3 hengeres motorral, alap felszereltséggel, manuális klímával. A lista ára 4,8 m Ft. Jó vétel? Hááát, nem vennél inkább akciós Grandland-ot 4,5 m Ft-ért? Kb. ez történt. -
forras2
őstag
ééértem a dolgot... Nagy a mérete, azért drága, viszont az ára nem tükrözi a tényleges tudását...
Akkor szemezgetek tovább, hátha rá akadok vmi jobb teljesítményű tévére...ProEvoFan
Ha hiszed, ha nem, én pl 2 tv között nem feltétlenül látom a tényleges különbséget...
Unokaöcsémnek vettünk TV-t karácsonyra, és decemberben amikor bent voltunk a médiában, egymás mellett ott voltak a TV-k, ugyan az a márka, ugyan az a méret, és mégis 100k+ árkülönbség, de én nem láttam tényleges különbséget a tv között. Nem tudom, nekem nincs szemem hozzá, vagy sosem mélyedtem bele ebbe, vagy nem foglalkoztam a TV-im finom hangolásával, de nekem nem jön át a különbség, amíg valaki oda nem áll mellém, és mondja, hogy ezt nézd, így nézd stb és akkor látni fogodKöszi a segítséget srácok
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
forras2 #145819 üzenetére
Ez egy belépő szintű tévé, csak nagy a mérete, azért drágább.(mármint a rendes bolti árát nézve) A nagy méret ellenére, belépő szintű tévé marad.
A komolyabb tévék ekkora méretben kb 450ezer forint vagy felette indulnak.]Karácsonyra ezt a tévét ajánlottam havernak, csak 50 collban, mert akkor ez volt a legjobban akciózva.Amúgy azt megtanultam, hogy az emberek nagy többsége leszarja a tévék közti tudás különbséget.Sokaknak a méret a lényeg, semmi más nem számít. Vicces, de ez a saját tapasztalatom.Semmit nem vesznek észre, se a jobb HDRt,sem a jobb feketét, sem a kontrasztot....semmit.Hihetetlen de mintha nem lenne jó látásuk.
A munkatársam megbánta már az oled tévé vásárlását is, mert szerinte alig van különbség a régi IPS paneles LG tévé és az oled között....
Ilyenkor kapok egy sakk-mattot és kész vagyok.
-
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Skorpio.59.j #145816 üzenetére
Ja jól tudom, a 60 kerete fekete, a 67 pedig szürke. A 43"-nál ennyi volt a különbség, gondolom ez a 75"-nél sincs másképp.
-
Skorpio.59.j
tag
Tudja valaki,hogy mi lehet a külömbség a SAMSUNG QE 75 Q67TAUXXH 4K és a QE 75 Q60 Tauxxh között? Van valami olyan amiért esetleg mégérné több pénzt adni a 67-és ért ?
-
bzs73
őstag
Üdv!
Azt kérdezném hogy usb-n ha rádugok hdd-t, azt mindegy hogy tv-t belkapcsolva, tehát miközben megy úgy csatlakoztatom, vagy érdemes kikapcsolt állapotba rátenni. UE leválasztásnál. Ügye pc-n is leválasztjuk, nem csak úgy lehúzzuk, hogy ha lehúzom érdemes a tv-t kikapcsolni hogy a hdd-t is kikapcsolja, és úgy lehúzni, vagy ez nem probléma ma már. ill ssd-t 1 terrásat ugyanúgy kezelik vagy csak hdd-t? -
sniphoe
aktív tag
Egy használt, pár hónapos Samsung QE43Q60RA jobb vétel lehet, mint egy új UE43TU8502 vagy UE43TU8002? Köszi!
-
forras2
őstag
válasz
PuMbA #145806 üzenetére
Szóval nem a legjobb választás ez a TV...
125-ért kaptam még ajánlatot erre a TV-re: SAMSUNG QE50Q60TAUXXH QLED UHD TV
Meg 160-ért lenne még ez: SAMSUNG UE65TU8502UXXH DYNAMIC CRYSTAL UHD LED TV
Meg kaptam még 8K tv-kre nagyon jó ajánlatot, de azt úgy sem tudnám kihasználni, így számításba sem veszem őket.Ezek akkor jobb választások lennének? Vagy amennyivel drágább, annyival nem tudnak többet?
-
dj79
senior tag
válasz
forras2 #145805 üzenetére
Szia!
A hetes a belépő szint jelzése a samsungnál idén.
A TU7102 széria emlékeim szerint annyival több a legolcsóbbnál (TU70xx) , hogy van benne Bluetooth és fém a kijelző körüli keret, hagyományos távirányító jár hozzá.
Hdrhez kevés a fényerő, de sima felhasználásra jó lehet, pláne ennyiért, ha a va panel megfelel a használati szokásaitokhoz. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Sosem volt Samsung tévém, mindig is LG-m volt, bár ennek különleges oka nincs.
Viszont most kaptam 1 ajánlatot a Telekomtól, miszerint 110 ezer ft-ért megkapom ezt a tévét.
Samsung UE65TU7102KXXH Crystal UHD LED TVEz után szeretnék érdeklődni.
Mit jelent az, hogy crystal UHD? Az mivel tud többet, mint a sima UHD?
Illetve, a számozás mit jelent? UE gondolom a típus, 65 a méret, 7102 meg a kxxh az mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest