Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Üdv!
SAMSUNG UE43RU7102KXXH tv-m van, tudom hogy nem egy csúcstv, de számomra tökéletes, ill árba ez volt megfelelő egyedül a távirányítóval nem vagyok kibékülve. az szeretném valami egyszerűbbre lecserélni. pl [link] ilyenre. jó lehet hozzá? Ez utángyártott, ez meg [link] eredeti. Ahogy néztem szevízmenübe belépve, engedélyezni kell 1-2 dolgot, és jó lehet, de komp listába sehol nem láttam a tipusomat más távirányítónál sem, de keresgélve meg találtam olyan véleményeket hogy jó hozzá. hanvezérlés nem izgat, csak főbb funkciók működjenek.If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Üdv!
2 tv között vaccilálok, Q60T -Q70T . Csak tv műsor nézésére lenne inkább, tehát nem nagyon lenne pc,ps,xbox,stb használata. A 120hz az most csak hdmi-n lenne, vagy tv adásoknál is lenne jelentősége? Megéri a +pénzt a Q70T? Már csak azért is lenne sok a különbség mert Q60t-be 43-mas lenne, elég lenne, de Q70T-be ügye 55-ös lenne a legkissebb.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Üdv!
Én most váltottam 43RU7102-ről 55Q70T-re. Voda ajánlotta 244e ft-ért,2 évre kamatmentes részletre. Belementem, hát nem bántam meg. Nagyon szuper a tv. Nekem semmi bevilágítás nincs széleken,sarkokon, fényerőre meg sdr-nél ilyen 20%-ra le kell venni, olyan erős. Végre lehet hdr-t nézni élvezhetően. ru7102 nagyon gyenge volt hdr-be, kevés volt a kontraszt ill fényerő, de itt teljesen jó, pont elég a max fényerő-kontraszt. Pc-t rákötve is jó a kép, bár most csak 2.0-ás hdmi van, de rendelek majd 2.1 hdmi kábelt, és akkor elvileg 120hz-et tudja, vagy ezt nem jól tudom?If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
válasz Danielhor25 #145501 üzenetére
nincs benne felvétel funkció.
-
bzs73
őstag
Q70T-ben usb milyen? Tud valaki róla valamit? usb2.0 vagy 3.0. Nem találok róla infót.
-
bzs73
őstag
Üdv!
Akinek pipes tv van, ésvoda-upc medicard-al használja, azt kérdezném hogy pip-be csak szabadon fogható csatornát lehet berakni? Samu Q70 tévém van, 2 tuneres-pip, de csak szabadonfoghatót enged betenni másodiknak. Még a felvételt nem is próbáltam, lehet akkor ott is csak azt engedi, ha mondjuk nézek egy csatornát, és közben egyidőben egy másik csatornát szeretnék felvenni.If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Üdv!
VONTAR X96 MAX X3 PLUS 8K ULTRA mediboxot használ valaki sasung tv-n? Jól működik vele?If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
válasz ORCA58 #145659 üzenetére
Köszi, már utána jártam mindennek. Jobban arra lettem volna kíváncsi hogy pl hdmi kimenet milyen pl, mert a q70t-n van 2.1 hdmi, de a boxon is az van már. Valószínű be kell majd újítani egy ilyen boxot, mert ez a samu rendszer elég gyenge azért, meg kezdenek a reklámok is jönni. Ezt a VONTAR X96 MAX X3 PLUS 8K ULTRA boxot itt árulják az aprón, tesztek jók róla, és jó lesz az android. Pl a samu lejátszóba a feliratot is minden filmnél állítani kell, nem jegyzi meg, vagy még nem jöttem rá hogy kell.
-
bzs73
őstag
válasz plejik #145688 üzenetére
Pl én is vodától vettem Q70t-t részletre, és semmi felhősödés, színek is jók. Széleken semmi bevilágosítás, mozgásnál sincs semmi baj. A betekintési szög, az megvan, kicsit homályosabb oldalról, de nem vészesen. ezt nézni kell hogy kb max hány fokból nézed a tv-t. én max 30-35°-ból, és kb ennek a tv-nek ott az elfogadható határa.
-
bzs73
őstag
Üdv!
Azt kérdezném hogy usb-n ha rádugok hdd-t, azt mindegy hogy tv-t belkapcsolva, tehát miközben megy úgy csatlakoztatom, vagy érdemes kikapcsolt állapotba rátenni. UE leválasztásnál. Ügye pc-n is leválasztjuk, nem csak úgy lehúzzuk, hogy ha lehúzom érdemes a tv-t kikapcsolni hogy a hdd-t is kikapcsolja, és úgy lehúzni, vagy ez nem probléma ma már. ill ssd-t 1 terrásat ugyanúgy kezelik vagy csak hdd-t?If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Az okos távirányítón, a számgomboknál ha váltok, akkor ügye előjön a színes menü, le-fel,ill 2 oldalra, oda hogy mit lehet betenni? nem találtam semmit róla. q70t van.
-
bzs73
őstag
válasz öcsi06 #145859 üzenetére
Mielőtt keresel menj az adás-auto hangolás-kábeles keresési opciókba, és kezdő frekit vedd a legalacsonyabbra(47000KHz), végfrekvenciát a legmagasabbra(890000) Na ezek után auto hangolás, ott nem a upc vagy vodát kell választani hanem egyéb szolgáltatót, és teljes keresés. Így már mindent meg fog találni.
-
bzs73
őstag
válasz öcsi06 #145859 üzenetére
igen lehet csatornát menteni, és lehet törölni a csatornákat,szerkeszteni, áthelyezni. Arra figyelj hogy sok régiókódon nem megfelelő a karakterkódolás, azért írtam hogy észt vagy szlovák biztos jó. Ez igen tiszta szégyen, hogy ha úgy csinálja az ember ahogy a leírásban van, sokminden levan tiltva, úgy kell ztánajárni, mókolni.
-
bzs73
őstag
[link] fólia levétele, vagyis hogy ilyen lehet ha leveszed.
Mondjuk [link] ezen a fórumon is írják hogy érdekes hogy valamelyik régióban raknak rá plusz fóliát, valahol nem, és samsung is hivatalosan hol így válaszol hol úgy, hisz ők sem tudják pontosan már szerintem, ki hol vette.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz nozs23 #145932 üzenetére
Ha van rá keret nem kérdés, Q80t- jobb tv. Nekem 55Q70t van, egy jó cimborámnak 55Q80t, hdr-ben eggyértelműen jobb, bár sima tv nézésben nem látok különbséget, és igazából a nagy kontrasztaránynak köszönhetően sima 1080p és 4k felvételeknél is ki lehet a Q70t-ből, jó beállítással közel ugyanolyan képet hozni,tehát sdr-nél nincs nagy eltérés, de ha komolyabb hdr tartományt is nézel sűrűbben, akkor mindenképp Q80t. Betekintési szög is jobb valamivel, és válaszidő is gyorsabb. Én nagyon megvagyok elégedve a Q70t-vel, nekem nem érte meg a + felárat, mert max 20-25%-os szögből nézem, ott még tökéletes,válaszidő részemről észrevehetetlen, és jó beállítással a hdr is élvezhető már. Cimbimnek is amiért mindenképp Q80 lett, az azért főleg, mert világosabb,szélesebb szobálya van, így neki ezek lényeges szempontok voltak.
-
bzs73
őstag
válasz Saccco #145935 üzenetére
Hát mint írtam van nekem is összehasonlítási alapom, Q70t van, semmi bevilágosítás,felhősödés, és hát a fekete hidd el koromfekete, és nyílván max kontraszton van állandóan, a fényerő van 15-re visszavéve. 2 házzal van odébb a q80t, elég sűrűn nézzük egymás tévéjét. De tény hogy jobb a q80t, ez nem is vitatárgya, csak ha pl valaki hdr-t szinte egyáltalán nem néz, ill átlagos világosságú helységben van a tv, ill nem 30-40 fokos szögből tévézik, az sokat nem fog észrevenni a különbségből. Persze akkor is jobb tv, csak ha szűkös a keret, akkor nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
-
bzs73
őstag
Üdv!
Q70t- hez fém távirányító, [link] melyik típust kéne venni?
ill most írtátok hogy pc 4k filmezés hdm-in problémás, ez mit jelent? Mert nekem noti hdmi-vel rádugva, 4k lejátszás, minden egyéb megy, de lehet figyelmetlen vagyok, nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Üdv!
Samsung gyári lejátszója helyett van valami jobb lejátszó a samu appokban? Igazából csak az a gondom, hogy feliratot, angolt mindig elindítja ,ha kell ,ha nem. Szinte minden mkv fájlomba teszek eng-hun feliratot,,de hát sokszor nem kell, a lejátszón mindig ki kell kapcsolgatni. Plex meg ilyen szerveres lejátszók nem érdekelnek, hanem ami a tv-re csatlakoztatott filmeket lejátsza. Egyébként nem lenne ez rossz lejátszó, szépen visz mindent Q70T-n, de mondjuk a fejezeteket sem látja, mondjuk az a legkevesebb.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Q70T-re jött ki 1462.1 firmware. Valaki feltette már?
-
bzs73
őstag
Üdv!
Samsung QE50QN90AATXXH tv va paneles, és 120hz.es?If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
válasz wallace 234 #150634 üzenetére
Köszi. Ha a méret nem számít a qn90a-ból, márhogy 50-55, akkor melyik lenne a jobb? Mármint itt értem az ips és va panelt. Tehát nekem jó lenne az 50-es méret is, akkor az csak jobb lenne va panel miatt? Vagy tényleg nem nagyon van különbség. árban euronicsnál 369e ft az 50colos, és 389e ft az 55 colos. Nekem volt már 50 és 55 is, nem nagy különbség szerintem, nem olyan mint 55 vs 65. Ott már azért látható bőven a méretkülönbség.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz wallace 234 #150637 üzenetére
Ill kérdezném ezeknek a qn90-nak fénysebb a kijelzője? Nekem most q70t van, de eladtam, viszik el jöv hét pénteken, annak egész matta kijelzője, nem tükröződik nagyon videókon meg úgy látom hogy ezeknek a qn90a-nak fényesebb. Vagy csak úgy látni videókon? hát még filózok, mert 65 már nagy lenne, és it tényleg nem nagy az eltérés, 50 és 55 között, viszont a va panel csak jobb szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest