- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válasz
Hmmm1 #144241 üzenetére
Abba a távirányítóhoz évek óta nem nyúlnak dologban azért ne legyél annyira biztos.Bár ne nyúltak volna hozzá.Az az egyetlen negatívum a tv-ben.Ennél ocsmányabb,kezelhetetlenebb távirányítóm még sose volt.Még jó hogy kezeli a régi Samsung távokat.
Bekapcsoló gomb, hangerő,csatornaváltó a 4 irány,meg az ok gomb, aztán kifújt.Kb. oyan érzés mintha egy számítógép egérrel kellene irányitani a tv-t.Okádék.
A másik kérdéseidre nem tudok válaszolni,szép képe van,de nem vagyok egy inyenc minőség terén.tv-t nézek vele,hbo-go,meg rpi-röl sorozatokat sd-be vagy max.720p-be.Azt is inkább szerintem én észre sem vennêm hogy 120 hertzen megy a tv vagy 60-on
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest