- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Peace #142775 üzenetére
Igen, de a normált csak emlékezetből írtam, talán az a helyes RGB jelnél. Majd valaki kijavít, ha nem így van.
De te mivel játszol is és filmet is nézel, így ellenőrizni kellene mindkettőnél a helyes beállítást, illetve az Automatikus opciót.
Mert hiába ez van megadva a pc-en, filmlejátszáskor a lejátszó program helyes beállítása a korlátozott(16-235), az mpc-nél biztosan, nem tudom milyen programot használsz. Így akkor át kell váltanod alacsonyra a fekete szint opcióját.
Játéknál nem tudom hogy mi a helyes, mert én nem játszom, így nem tudom, hogy a játékokat milyen szintre készítik, vagy esetleg még ott is változhat, az egyik játék rgb teljes, a másik pedig korlátozott. Ebben esetleg majd aki jobban benne van, segít az információban. Ha változik a játékoknál a szint, akkor megint az automatikus lehet a jó opció.
De egyébként nem kell ezt nagyon túl gondolni. A gyári fényerő érték az általában jó sötét helyiségben. Így ha a kép túl lapos, fakó vagy nagyon sötét, sok részlet vesztés jelentkezik, akkor kapcsolnám az automata opcióból a megfelelőre. Mert általában az automata jól szokott működni, csak mivel te kényszerítetted másikra a kijelzőt, s tetszett is hirtelen a kép, ezért elfogadtad. Ha pont a másik opció jelentkezett volna, hogy lapos a kép, akkor biztosan nem hagyod azon az értéken.
Próbáld ki a linken való leírás alapján automata állásnál az rgb teljes és korlátozott jel küldését is, s ha megfelelő, akkor ezt már nem kell bántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest