Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Peace #142775 üzenetére
Igen, de a normált csak emlékezetből írtam, talán az a helyes RGB jelnél. Majd valaki kijavít, ha nem így van.
De te mivel játszol is és filmet is nézel, így ellenőrizni kellene mindkettőnél a helyes beállítást, illetve az Automatikus opciót.
Mert hiába ez van megadva a pc-en, filmlejátszáskor a lejátszó program helyes beállítása a korlátozott(16-235), az mpc-nél biztosan, nem tudom milyen programot használsz. Így akkor át kell váltanod alacsonyra a fekete szint opcióját.
Játéknál nem tudom hogy mi a helyes, mert én nem játszom, így nem tudom, hogy a játékokat milyen szintre készítik, vagy esetleg még ott is változhat, az egyik játék rgb teljes, a másik pedig korlátozott. Ebben esetleg majd aki jobban benne van, segít az információban. Ha változik a játékoknál a szint, akkor megint az automatikus lehet a jó opció.
De egyébként nem kell ezt nagyon túl gondolni. A gyári fényerő érték az általában jó sötét helyiségben. Így ha a kép túl lapos, fakó vagy nagyon sötét, sok részlet vesztés jelentkezik, akkor kapcsolnám az automata opcióból a megfelelőre. Mert általában az automata jól szokott működni, csak mivel te kényszerítetted másikra a kijelzőt, s tetszett is hirtelen a kép, ezért elfogadtad. Ha pont a másik opció jelentkezett volna, hogy lapos a kép, akkor biztosan nem hagyod azon az értéken.
Próbáld ki a linken való leírás alapján automata állásnál az rgb teljes és korlátozott jel küldését is, s ha megfelelő, akkor ezt már nem kell bántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest