Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takika14
aktív tag
válasz
PuMbA
üzenetére
4K:
Solo DD 5.1
Deadpool AC3 5.1
Avengers DD 5.1
Ocean's Eight DD 5.1Csak hogy pár új filmet említsek. A Jurassic pont egy kivételes eset volt de gyanítom, hogy lesz 4K DD hanggal is.
Ne érts félre nem neked szeretnék ellent mondani vagy vitázni csak arra szeretnék rávilágítani, hogy van bőven lejátszható 4K tartalom a 18as TVkre és nem feltétlenűl kell egyből külső lejátszó.
Ettől függetlenül nem értem miért lett kivéve a DTS támogatása és számomra is bosszantó viszont pár kattintással található megfelelő release.Én külső HDDről nézem a filmeket, 4K/1080p ezért nem gondolkodtam eddig külső lejátszón.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Van olyan külső lejátszó ami kezeli a HDD-t és azáltal kiváltva a TV lejátszóját DTS hangsávú filmeket is lehessen nézni? Létezik ilyen kicsi kompakt kütyü?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Micro Four Thirds
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- HISENSE ( 100U7Q PRO) 254CM ULED 4K 165HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- PHILIPS 55PML9008/12 140CM 4K MINILED 120HZ AMBILIGT ! CSÚCSTV ! AKCIÓ
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 67 db Tauras 32" TV távirányitóval és állvánnyal - 16990Ft
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől függetlenül nem értem miért lett kivéve a DTS támogatása és számomra is bosszantó viszont pár kattintással található megfelelő release.