Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
gps76
őstag
Ezt a Surface 7.01-et próbálta már valaki?
-
gps76
őstag
válasz Rotor82 #28348 üzenetére
Én innen a vaterán vetten 2500-ért,de kintről rendelték,mert 2 hét volt mire megkaptam.Mint írtam nagyon jó,nem kell foglalkozni vele,hogy elfelejtem este töltőre tenni,meg kibirja vajon még a 2. napot,stb.
Egy nap kb.30%-ot merül,és higgyétek el alig nagyobb kézben tartva a teló,ráadásul stabilabban lehet fogni,a gumirozás miatt.
Ha valakit érdekel írjon privit,elküldöm az elérhetőségét az illetőnek,mert a hírdetése már nincs fent,de biztos tud venni még.Ez a JVX rom valami lengyel T-s rom lenne?
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Én tegnap felraktam JVX-et,a semaphore 2.0.0-val. Eddig szalad rajta minden,majd egy hét múlva derül ki mit is tud igazán,mert jól összeszemeteli magát.
Akksiból én vettem egy 3000 mAh-at és 3 napot lazán kibír,pedig 3G,folyamatos szinkron,nyomkodás van.Igaz vastagabb a hátlap miatt,de mivel gumírozott nem akar kiesni a kezemből,nagyon stabilan fogható vele a teló,és itt vettem 2500-ért.
-
gps76
őstag
válasz hargimalac #28078 üzenetére
Használtam már többféle Miui-t,de sok apróság miatt hanyagolom egyelőre,meg a tv kimenetet használom,abban meg nincs.
-
gps76
őstag
Veszedelmesek ezek a kínai csodák. Az ilyen MTK chipsetes,meg androidos telóikat is el kell felejteni mert 3G a fasorban sincs bennük.
Tudtok valami olyan rom+kernel párost ami gördülékenyen fut,és normálisan kezeli a memóriát is.
Mert próbáltam a jvt+semaphore+ext4-et is,meg a jvt+darkcore4.1-et is,de a nap végére úgy teleszemeteli magát,pl.:ha bedugom a tv kábelt,és aktiválom a kimenetet annyira belassul,szinte lefagy. -
gps76
őstag
válasz HELLAFLUSH #27848 üzenetére
Kösz az infót,azt tudom hogy kell,csak nehogy összekutyuljon valamit,ha kimaradna egy-két művelet.
-
gps76
őstag
válasz HELLAFLUSH #27845 üzenetére
Ezelőtt a Darkcore 4 volt fent,de ez fürgébb volt eddig,csak ha van újabb miért ne.
És akkor mit kell megcsinálni ill. mit nem,hogy felrakjam? -
gps76
őstag
A semaphore 1.9-est akarnám felrakni az 1.8.2-esre. Kell kernel pucolót ráengedni?
mivel jobb az 1.9? -
gps76
őstag
Ha a jvt+semaphore+ext4+naplózás kikapcs.-csal fut a telefon,akkor mit kell csinálni ill. mit nem a recovery-ban hogy ne legyen gond egy esetleges "resetelésnel"?
-
gps76
őstag
Nem olyan rossz az a vastagabb hátlapos akksi.Én 3000 mAh-at vettem,és nagyon bírja,pedig folyamatos szikron,3G,stb. be van kapcsolva.
Alig nehezebb a teló és könnyebb is kézben tartani,mert gumirozott. -
gps76
őstag
Felraktam a leírás alapján a JVS romot,a semaphore 1.8.2 BM kernelt,EXT4-re particionáltam,meg a naplózást kikapcsoltam. Miért nem lehet megosztani a mobilnetet akár USB-n,akár wifin keresztül? Wifinél bekapcsolom és azt írja,hogy hiba.
-
gps76
őstag
Próbáld ki az utolsó JVS romot,Darkcore 4.0 kernellel,ami ext4-et is csinál,lagfix engedélyezéssel eddig nagyon stabil, fürge páros.
Ez a romkitchenes rom nem az igazi,mert nálam a GB billentyü,a dialer hívás után fc-zett és le is csatlakozott a hálózatról. (ez lehet a zsjpg rádió miatt) -
gps76
őstag
válasz HUTCHDB #26864 üzenetére
Köszi,hogy megnézted.
Rankesz:a telóról akarnám laptopra osztani,de kihagyva a wifit.A romkitchen.org-on csinált már valaki romot? Mert tegnap csináltam egy jvr alapú semaphore 1.8-as kernellel,jvr rádióval. Az rendjén van,hogy szintetikus tesztekben nem valami gyors,de "érzetre" meg az?
-
gps76
őstag
válasz HUTCHDB #26847 üzenetére
Megnézed nekem,hogy ezzel a MIUI-val,ha be van dugva a fülhallgató,és pl.:küldesz magadnak egy emailt,a telón hallod-e vagy csak a fülesben?
Az USB-n keresztüli net megosztást le tudná valaki írni,mi is kell pontosan hozzá?
Mert felraktam a 19 MB-os USB drivert,de a telón rányomva nem aktiválódik. -
gps76
őstag
válasz paloczp #26688 üzenetére
Aki akar MIUI kinézetet,de marad az alap romoknál,esetleg csak egy kernelt dob rá,annak ajánlom a MIUI launchert.Nagyon használható,gyors launcher.
Szeretném az usb megosztást használni W7-el. Próbáltam a 19 MB-os samu driverpakkal,de kiírja csatlakozáskor a teló,hogy hiba. Hogyan kell,mi kell hozzá ill. mit mire állítsak?[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Akkor elég odinnal felrakni egy pl.:jvr romot,sgs unlockkal visszazárni,és mehet gariba?
-
-
gps76
őstag
válasz B.Ricsike #26424 üzenetére
Mondjuk nem vettem észre semmi különös dolgot rajta...
Most van egy kis időm szórakozok a MIUI romokkal,és a miuikitchen.org-on Neo kernellel,csináltam egy kiherélt romot,és nagyon fürge a teló vele,jó ez a kernel csak néha meg meg akad picit. Az antutu meg a quadrant progikat csak összehasonlításra használom,és ezzel e kernellel 2900 ill. 2200 pont lett.Ez jó vagy kevés? -
gps76
őstag
Szeretnék a miui 1.11 helyett kipróbálni most valami más rom-ot. Elég a recoveryben a szokásos dolgokat vagy kernel pucolás,esetleg más valami is kell?
Amúgy a miui-nal gyorsaságra melyik rom gyorsabb túlhajtás,particionálás nélkül amit érdemes kipróbálni? -
gps76
őstag
válasz logarithm #26234 üzenetére
A MIUI csengőhanggal csak nem stimmel valami.
Próbáltam a belső SD-re a MEDIA/RINGTONES könyvtárba bemásoltam az .ogg,.mp3 fájlokat. Kiválasztom a sound settings/ringtone settings/music könyvtárat,ott is vannak a fájlok,de hiába választom ki,ki is írja a ringone settings-nél azt,de nem az csörög hanem valami más,ami mindig ugyanaz.
Próbáltam root explorerrel a system/media/ringtone könyvtárba a csengőhangokat kikeresve,berakni a sajátokat,de ugyanaz a felállás,látja,ki is lehet választani de nem az csörög.Akinek fent van a MIUI1.11.4 melyik modem-et használja,és hogy alakul az akksiidő illetve van-e értelme valami másik kernelt felrakni hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
A legutolsó heti miui vant fent,és meg tudjátok mondani hogyan tudok csengőhangot beállítani?
Mert az sd-n az audio könyvtárban van többféle is bemásolva,kiválasztom a csengőhangoknál,de csak valami idétlen csörgést játszik mindig mindegy mit állítok be. -
gps76
őstag
Üdv.
Megint SGS tulaj lettem.Egy teljesen szűz Telenoros SGS-t vettem.
A root-oláson már túl vagyok(CF-Root-XX_OXA_JVR-v4.1-CWM3RFS),most a gyári XXJVR van rajta.
Eddig HTC-ztem több kevesebb - inkább az utóbbi - sikerrel,ezért tértem vissza a Samsunghoz,csak ott teljesen másképp kell mókolgatni.
Szeretném feltenni az általam már sokféle verziót használt MIUI valamelyikét ,és ebben kérnék egy gyors segítséget hogy pontosan mit,hogyan csináljak,nem akarok kínlódni vele.Olvastam az 1.hozzászólást is,meg más helyeken is,de angol nyelv gyenge tudása miatt inkább magyarul érteném meg ha lehet.Ha valaki szánna rám pár percet és leírná megköszönném.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest