Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz reluxa #26666 üzenetére
Ha jól tudom nem lehet kiszedni a samu appjait, videólejátszót viszont tudok ajánlani MX video player, én is ezt használom, szerintem jobb mint a gyári, tekerés, fény-és hangerő növelés gesztusokkal meg van oldva, szép a felülete, sok beállítási lehetőség, nekem nagyon bejött.
...Szeretem leracsniztatni...
-
reluxa
csendes tag
válasz reluxa #20992 üzenetére
http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=16883&can=1&q=password%20reset%20sim%20change&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Summary%20Stars
Ez azét mekkora gáz már? Basszus nem féltjük az adatainkat, egyáltalán??
Röviden, néhány sokat utazó user panaszkodott az google-nél, hogy sim cserekor újra meg újra be kell írni a google acchoz tartozó jelszót. Ezt a biztonsági feature-t 2.3.4-ben kivették. Fasza! Gratulálok Google.
-
daninet
veterán
válasz reluxa #18585 üzenetére
1. igen
2. ha friss a rom értelemszerűen felesleges, de szokták ajánlani, biztos ami biztos
3. JVR jó akku időben, esetleg semaphore vagy galaxyanEE (ez direkt kisfogyasztású) kernelen gondolkozz, a surface rom nekem olyan mint a többi "összedobált" rom, semmi különlegeset nem hoz a DPI állíthatóságán kívül.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest