Hirdetés
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
sb
veterán
Nem veszek, mert nem szimpatikus az sem. A zártsága, az ára, stb...
Jó lenne, ha nem lennél te (és itt még sokan) vaskalaposak és belátnátok, hogy ha A (Apple) rossz nem biztos, hogy B (Android) jó.Egy Iphone 4 rohadt drága. De egy normális Androidos telefon is 100k. Ahhoz, hogy ezt a 100k-s telefont normálisan, gördülékenyen, sod és problémamentesen használni lehessen iszonyú nagy MUNKA kell. Ez így nem normális és aki ezt nem látja annak szimplán szemellenzője van.
Én heteket foglalkoztam már vele 1 év alatt, mióta megvan. Én megteszem, értek is hozzá, de hol vannak az átlaguserek ehhez képest? Aki bemegy a boltba, megveszi és használná?
És amíg így állnak hozzá a gyártók (és ti is), amíg nem lesz egy atomstabil alap, addig ne csodálkozzunk, hogy sokan rohannak iphone-t venni és szarozzák az androidot.
Én nem teszem és azt sem szeretem, de az androiddal "küzdök" (értsd 1-2 havonta foglalkozni kell vele) és ami a legfontosabb: BELÁTOM A HIBÁIT.Aki nem látja be és azt mondja ez rendben van így az pont a sírját ássa, mert épp ez az android terjeszkedés gátja és az iphone egyik hajtóereje.
Nem értem miért kell vallási kérdést csinálni belőle. Használati tárgyak: ha jó azt érzem, ha szar azt is. És bármilyen meglepő lehet két
szarnem 100%-os rendszer is egyszerre a piacon. De még 3 is, ha a WP-t ide vesszük... de ahhoz még nem volt szerencsém.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Politika
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest