Aktív témák
-
g0dl
addikt
válasz tariattila #42898 üzenetére
köszi. cwm-et nem fogja bántani?
-
g0dl
addikt
Az új JW5 XEH hogyan kell felrakni ( eddig csak 3 fájlost raktam fel), most jvs van rajta, illetve mi az a dll a zipben?
-
Kurrens
tag
Sziasztok!
Gamerz romot használtam idáig, de elkezdett szarakodni, gondoltam, kipróbálom a
TsunamICS-et. Recoveryből rátettem (előtte reset+wipe), erre jött a bootloop.
Annyira hülye voltam, hogy a zip-et a külső SD-re tettem, így azt nem tudtam még egyszer feltenni. Odinnal nekiálltam elölről, akksi ki-be, külső SD ki, raktam fel JPU-t, JVU-t, JW5-t és TsunamICS-et (amikor láttam a külső SD-t), de semmi eredmény. Ha egyfájlos ROM-ot teszek fel Odinból vagy CWM-ből, akkor reboot után bejön a recovery és system reboot-ra újra a recovery jön be (recovery loop?). Ha 3 fájlossal próbálkozom repart-tal, akkor a factoryfs.rfs-nél FAIL-t kapok. Lehet, hogy az ext4 szívat? Mondjuk repart esetén ennek nem kellene problémának lennie.
Van valakinek valami ötlete? -
Dare2Live
félisten
Hát nagyon nem vagyok ettől az S3tól elájulva, sött sok szempontból csalódás... de ha wolfson lesz benne és supercurio majd próba után azt írja fasza a hangminőség az mindent megváltoztat.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ZEN1TH
őstag
Ja az öreg szuperkúró is rákattant a cuccra
Így képekről számomra csalódás a design, mert valami egészen futurisztikus külsőt vártam, az anyaghasználatról nem is beszélve. Kár hogy nem lett vmilyen kerámia felhasználva a készülékházhoz (fals pletyka volt úgy tűnik). A hátlaptól már most kiráz a hideg. Az S-em zongoralakk bevonatától is falra mászok. Gyűjti a zsírt mint állat, csúszik és kegyetlen gyenge minőségérzete van. Ha már mindenképp műanyagot akartak, lehetett volna olyan mint az S2/Nexus-é, amikhez már lényegesen jobb hozzáérni. Végső ítéletet majd akkor mondok természetesen ha valamikor kézhez tudok venni egy ilyet, de végül is nekem tök8, mert kizárt hogy erre cseréljem az SGS-em.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
( V )
veterán
válasz tariattila #42881 üzenetére
ez csak softbrick ugyanaz mint a leges legelső Odinozásomkor
ha drivert frissítesz akkor kell egy PC reboot és csak utána dugd a telót Odinra mert különben elakad a "setting up connection" résznél. azért nem gondoltam erre először mert eddig tudtam kommunikálni a telefonnal USB-n keresztül és már egyszer fel volt téve ez a driver... lehet a Win egy kicsit meghülyült...
nna fenntvan a JW5! hát ahhoz képest hogy XEH tök üres az APN lista és angol a default nyelv
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
p06
senior tag
válasz tariattila #42881 üzenetére
Nekem sikerült többször is nem szereti a kék halált az ODIN (kösz Windows), de szerencsére aksi kivétel hosszabban mindig visszahozta (lehet piszok nagy szerencsém volt)
Amúgy másnak is dobálja a JW5 a wifi-t? Vagy csak rosszul raktam fel?
[ Szerkesztve ]
-
p06
senior tag
Mivel Wolfson-lesz benne és Voodoo is lelkes elvileg, és szép a forma nekem bejön, a tudás se gyenge, nekem kellene
Remélem méltó utódja lehet a kicsit kékülő kijelzős 2 éves SGS-emnek
Az lehet nagy volt a "hype" de végülis van benne 1-2 jó újdonság és nincs virtuális gomb hála istennek (talán nem ég be).
Én nem számítottam nagy dobásra így nem csalódtam a külseje még tetszik is (lehet nagyon kificamodott ízlésem van) a belseje meg hát hozza a mai tendenciákat lehet többet is de ez még nem derült ki
[ Szerkesztve ]
-
Vic61
senior tag
Háááát, a hatalmas várakozáshoz és titkolózáshoz képest elég csalódott vagyok az SIII miatt....azt hittem, nagyobbat villantanak...mindegy, várjuk meg a tesztet...
p06 Naná, hogy kellene, én csak azt írtam, hogy valami "ütősebbre" számítottam... Mind kül.., mint bel... tekintetésben...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
( V )
veterán
öregszem
( tanulság: ne akkor jusson eszedbe frissíteni a drivereket amikor már elindult az Odin de nem tud kommunikálni a telóval )
( akkor megvan a válasz az ADB-re is persze fura volt mert a gép ettől függetlenül felismerte...)[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz tariattila #42876 üzenetére
én is erre gondoltam - úgyis kíváncsi vagyok az új magyar samuromra
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz tariattila #42872 üzenetére
na végig zongoráztam mindent a Slimen is és ugyan azok a problémák - úgyhogy egyedi esetről van szó! csak tudnám mi lehet az oka...
-
senior tag
Sziasztok! Ismét visszatérek a fórumozók közé , vadászom egy szép Galaxy S-re, aki tud garanciálist szép állapotban lévőt ( földi áron!) jelezzen felém!
meguntam az iphonet DDDDDDDDD
-
-
Smani
senior tag
Tökéletes.
Elindult.
Most le kell nyugodnom mielőtt agyvétzést kapok.
Köszönöm.
Majd jön a második felvonás amikor voodoo sound-t akarok feltenni. Gondolom az sem lesz (számomra) egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
parancsolj: Official I9000/I9000M Firmwares collection - XDA vagy a hivatalos sammobile (itt be kell regisztrálni a letöltéshez)
amúgy a gyári visszaállítás - én úgy szoktam hogy: 1. először legyalulom a telót (f/r + wipe + sd format) 2. utána a 3 file-os XXJPU-t teszem fel (jó régi froyos - de alapnak tökéletes) Odinnal reparttal, 3. utána bekapcs megint f/r + wipe, 4. utána pedig a check fus-al leszedett 1 filost repart nélkül (5. opcionális - még egy f/r wipe). ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
Smani
senior tag
válasz Agyas@ #42864 üzenetére
Itt a képen mintha 3fájlos lenne
De akkor mégse?
Tud valaki egy 3fájlost linkelni mielőtt kiugrok az ablakon?
-
Smani
senior tag
Szét fogom verni baltával ezt a sz@rt
Letöltöttem innen amit lekell. Pit is megvan. De a pda,phone,css-hez mi a rákot rakjak be? Mert ami ezen a képen van az nekem rohadtul nincs meg:
-
Smani
senior tag
Na odinnal feltettem a 2.3.4-t.
Most épp 5perce csak a samsung logó meg ábrát látom a képernyőn. Gondolom valami nem kóser. Az a pörgő S betű.
-
Kleroo
veterán
Elég semmilyen lett design terén.
Stílusban sehol sincs pl az Xperia S-hez képest.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Remus389
veterán
válasz lsebestyen #42852 üzenetére
az nem valami kerámia?
egyébként a designerek is tudták hogy nem mindenkinek fog tetszeni
nekem nagyon tetszik, neked nem ennyi
-
lafaty80
addikt
válasz #02119936 #42843 üzenetére
Ja kicsit erős a kifejezés. Nálam egyetlen hiba van/volt már 1.8.1 alatt is. A gyári zene lejátszó mintha 1x beolvasta volna az sd kártyán lévő zenéket és egyszer le is játszotta azokat. Viszont egy restart után minden mappára és zenére azt írja hogy nem tudja lejátszani.
Nálad nem lehetett uset error?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Osz24
tag
Galaxy s3
-
MPeter87
őstag
Felraktam kíváncsiságból a Tsunami 1.8.1-et és Infinitum 2.2 után gyorsabbnak érzem, úgyhogy marad ez!
-
cimp
senior tag
válasz #02119936 #42843 üzenetére
A fos egy kicsit erős. Nekem az 1.8.1 nél említett hibán kívül más bajom nem volt vele! Az előző verziókkal se! A stabilitása pedig példátlan.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
( V )
veterán
hát akkor A telepítés: résztől folytasd!
(#42841) MPeter87
ki/átmásoltad a az adnroid bill apk-t?[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
töltsd le a CheckFusDownloader_v2.1 -t
indítsd el és így állítsd be: [link] (a 3-as pontnál a természetesen rád eső szolgágtató-t kell beállítani)
(#42838) lsebestyen
továbbra is:
Error establishing a database connection[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz tariattila #42833 üzenetére
a már megvásárolt holmikat nem tudtam letölteni + venni sem tudtam. a su nálam is megadta a jogot, de az app nem tudta ténylegesen használni - pl root explorerrel nem tudtam másolni a r/o partíciókra (hiába állítottam át) sem törölni stb. vagy bármit amit beállítottam a Midnight Cotrol appba egy reboot után elveszett uez NStoolsnál (init.d írása ugye).
(#42834) lsebestyen
nem jön be az oldal biztos túlterhelt[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz lsebestyen #42834 üzenetére
Egész jól néz ki az S3
-
lsebestyen
addikt
Nézitek/néztétek a live közvetítést?
-
( V )
veterán
válasz tariattila #42827 üzenetére
nálam ennyi volt: marketen nem tudtam sem vásárolni, sem letölteni, az system partícióra nem tudtam írni sehogy sem úgyhogy számos app nem tudta kifejteni áldásos tevékenységét, pl superuser. ebből kifolyólag az init.d beállítások se működtek.
viszont az ADB-t Slim ICS alatt sem bírom szóra bírni (adb devices parancs nem ad vissza semmit), lehet ICS alá más fajta kell mint GB alá? pedig a debug funkció visszajelez a készüléken ha rádugom az USBre, de kommunikálni nem tudok vele.
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
Most h felmerült a kérdés TsunamICS-sel kapcsolatban...hogy valami bugzik...mivel nemsokára fel akartam tenni, de igy elbizonytalanodtam...(V) irta h neki a su app bugzódott be de lehet h az csak egyedi eset...Bár van nand backup...max visszadobom azt ha valami nem kóser...
SZERK:
Miért van CM9 nightly ból (05.02.) 2? Mai és tegnapi dátummal is fel van töltve méretre pontosan ua....bár az md5sum különbözik...
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
-
MPeter87
őstag
Van valakinek ötlete, hogy a Blue Infinitum 2.8.2. témából hogyan tudnál a Tsunami 1.8.1-be varázsolni a fekete billentyűzetet?
Szerk.: a témát nem akarom felrakni, mert tetszik az üzenetek ikonja!
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Tehát Tsunami 1.9 bugggggzik?
-
titán
-
paloczp
tag
válasz radicspeter1 #42816 üzenetére
emmc lesz az. de még mindig nem vagyok közelebb. a terminál már megvan. De előtte le kell választani a tárhelyeknél? és mire kell mountolni? r? w? rw?
#mount -rw /emmc /mnt/sdcard/external_sd ??
ezt olvasgatom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1030613
-
Smani
senior tag
Éreztem, hogy itt fogok kikötni.
Check Fus Downloader-el letöltöttem amit le kell. Odin is letöltve. Efs lementve? Hogyan tovább? fo_di leírása nekem kissé bonyolult. -
Linkin
senior tag
válasz radicspeter1 #42817 üzenetére
igen felraktam eddig jó
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
paloczp
tag
Nem látom a fájlrendszerben az external_sd-t.
Egy régi, 4GB-os sd van benne. Eddig nem volt gondom vele. De most ha belemegyek file böngészővel az /sdcard/external_sd mappába az tök üres. A tárolók között látni a kártyát, és hogy majdnem fullon van. Ha USB-eszközként csatlakoztatom, akkor win látja mindkét tárat, és jól. Ha leválasztom, akkor ismét nem látni ICS alatt. Próbáltam már, hogy letörlöm a mappát, majd újból létrehozom, reboot kártya nélkül, kártyával, semmi.5let?
Köszi! Pali -
( V )
veterán
válasz slayerenkala #42812 üzenetére
az 1.9 szerintem is buggos még - nem árt várni vele, de az 1.8.1 nagyon faja!
-
slayerenkala
tag
Felraktam kb párnapja a tsunami 1.8.1 ics-t. Szerintem is ez a legjobb ics ami kintvan, próbáltam a cm9 nightlyt kb két hete az nem jött be. Most fent van az 1.9. és ma reggel telefonáltam és kb 10mp után elhalkult a vonal és ment tovább a mp számláló, aztán utána ki is nyomtam. Ez mitől lehet?
Meg azt is észrevettem, hogy csináltam egy fényképet, ugyanott és ugyanarról ahol még anno gb-vel csináltam és összehasonlítottam a két képet, de az ics-es kép homályosabb( minden automatán, és nem koszos a lencse).
-
( V )
veterán
válasz dbalazs123 #42801 üzenetére
az alap JD igen de a pro/ultimate már jóval több mindent tud és ha jól behangolod akkor elég szépen megnyújtja az üzemidőt!
(#42809) Smani
CM9 RC0
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Linkin #42804 üzenetére
Mindkettő jó. A VC Voodoo, a másik Cyanogen Mod Colorral megy. Ha devilen voltál korábban, akkor szerintem még az sem kell amit mondtál, de ha lefuttatsz egy kernel tisztítót, akkor még biztosabb lesz a siker. A cache + dalvikot felesleges törölni, mert ezt a kerneltiszító elvégzi. Az nstoolst és init.d-t mindig érdemes a biztonság kedvéért. Ha használsz Thunderboltot, akkor azt is érdemes ilyenkor újraflashelni.
(#42806) gyuluskám: Szerintem édes mindegy A TsunamIcs mostanában divatosabb, de én nem térnék át rá, mert minden megvan a CM9-ben ami nekem kell, és nincs kedvem emiatt factory resetelni.
[ Szerkesztve ]
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
gyuluskám
tag
mit rakjak fel?
Tsunamics 1.9 v CM9 Nightly legújabb
Melyik a jobb?
-
tesoh
tag
Valaki tudja, hogy lehet elrejteni a gyári lockscreent ICS alatt, mert feltelepítem a widgetlockert, és nem hajlandó eltüntetni a gyárit.(Még ha a beállításokban letiltom akkor sem.) Valami tipp?
[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
Az új devil 0.79 xl-es kernel melyik verziója megy az infinitum 2.2-őn? cmc vagy vc?
És így kell felrakni
wipe cache + dalvik aztán clear initd; nstoolst vagy kell még a kernel tisztító is?Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
titán
A fast dormancy (elméletileg) azt csinálja, hogy utasítja az adó alállomást, hogy vegye le a készüléket a nagy teljesítményigényű csatornáról egy kisebb teljesítményűre, miután megszűnik az adatforgalmazás (5-10 mp késleltetéssel). Ezzel akkuidőt spórol meg. Hogy miért van az, hogy bizonyos esetekben a fast dormancy kikapcsolása jelent hosszabb akkuidőt, az érdekes kérdés. Szerintem leginkább placebo.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
dbalazs123
aktív tag
Én már többször próbáltam a JD-t, de nem nagyon sikerült egyszer sem meghatnia. Lényegében csak annyit tud tenni, hogy ki-be kapcsolgatja az adatkapcsolatot, ami miatt gtalkon, viberen, és latitude-on nem vagyok folyamatosan elérhető, és a levelek is kicsit késve jönnek. Emellett folyamatosan fut, így a nap végére összehoz egy kb 5%-7%-os fogyasztást is.
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3