Hirdetés
Aktív témák
-
rankesz
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
nem rendelt valaki mostanság SAMSUNG micro sd 32GB class 10 kártyát netről?
ahol jó árban lenne ott csak rendelésre van,ahol meg készleten van ott elég húzós áron találtam...Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
lafaty80
addikt
-
tariattila
veterán
cm: Bump to 7.2.0-RC0
alias CM 179
-
bag
tag
válasz Remus389 #26690 üzenetére
Hi nekem is volt nemrég ilyen gondom, a telenor oldalán ami volt azzal nem ment, de ezzel igen:
Name: amit akarsz
APN: online
MCC: 216
MNC: 01
Authentication type: None
APN type: default
APN protocol: IPv4ASRock Z790 PG, i5 13600K@5.4 - ALF II 280, 32GB DDR5 6800, Gainward 4070 Ti Phantom GS, LG 34UC79G, Táp: CORSAIR 860AX
-
Pete55555
addikt
Próbáld meg EZ alapján.
Szerk: ez (#26690) Remusz911-nak ment volna válaszként.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
paloczp
tag
válasz kopi73 #26692 üzenetére
Kb. 2,5 hónapja tettem fel először. Galnet-est. Másnap MIUI.hu-sra cseréltem, mert az angolnap fele kínai volt (persze csak a nyelvet kellett volna en.uk-ra állítani, most már így utólag belegondolva). Állandó FC, de ami még jobban idegesített néha folymatost restart. Egy hónap szívás után Galnet lett megint, Talon kernellel, majd megint vissza Galnet, saját kernelével. Volt Mint Barry is, de megint csak Talon lett
Most úgy használom, hogy "szűz install" (factory reset után), magyarítás nélkül, angolul. Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Az elmúlt 2 hétben 1 reboot-om volt, semmi FC. WIFI, GSP, stb teljesen jól működik.Azt néztem, hogy a "magyarításkor" tulajdonképpen lecseréled az összes .apk-t, és a magyarítással kiegészítetteket teszed fel. Viszont egy csomó alkalmazásban ilyenkor valami "hiba" lesz, gyakran FC a vége.
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Feltettem a CMt-et a magyar MIUI-t,a galnettest ès egyikkel sem megy a wifi.Talàlkozott màr valaki ilyennel?Csinàltam JVS ,JVT ,JVU alapokra ès semmi,tetszik nagyon de igy hasznàlhatatlan szàmomra.
Õtletek??
-
Remus389
veterán
sziasztok elmaszott a mobilnetem:
telelnoros vagyok
ez alapján próbáltam beállítani, be is állítottam mindent de nem akar menni
mert ezeken felül vannak további menüpontjaim, az mms-t letojom vagy az is kell?
Név: Telenor WAP
APN: wap
Proxy: 84.225.255.1
Port: 8080
Username
Password
Server
MMCS
MMS Proxy
MMS port
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés tip.: PAP
APN tipusa: internet
Hozzáférési pont (APN) protocolljs(IPv4???)CM7-en vagyok
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz paloczp #26688 üzenetére
Aki akar MIUI kinézetet,de marad az alap romoknál,esetleg csak egy kernelt dob rá,annak ajánlom a MIUI launchert.Nagyon használható,gyors launcher.
Szeretném az usb megosztást használni W7-el. Próbáltam a 19 MB-os samu driverpakkal,de kiírja csatlakozáskor a teló,hogy hiba. Hogyan kell,mi kell hozzá ill. mit mire állítsak?[ Szerkesztve ]
-
paloczp
tag
Nagyon utálom, hogy a MIUI tárcsázója nem támogatja a T9-et (legalábbis a magyar ékezeteket nem), valamint hogy a címjegyzékben nem lehet megadni a "Vezetéknév, Keresztnév" listázási módot. Na, ezzel az app-pal megoldódik mindkét probléma
Nyilván a MIUI témázgatás ezzel ugik, de a két "defaul" (light, dark) az "built in" -
paloczp
tag
válasz hülyegyerek #26683 üzenetére
MIUI Player?
Nagyon király! -
CHIPman
nagyúr
válasz komoramazsi #26676 üzenetére
Letöltöd a BLN controlt marketről és kiveszed a pipát az enable elől.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
nggabi
félisten
-
hülyegyerek
addikt
Már éppen kezdtem volna megbarátkozni a cm7-el, de előjött egy problémám : mp3 lejátszóba belépve nem látom a zenéimet, azt írja, hogy nincs semmi a telefonon. (pedig benne van egy teli 16-os kártya ). Újraindítás után megint látja őket, de ezt eljátszotta random módon már vagy háromszor eddig.
Megoldás?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
bok92
addikt
Egyébként amit nem olyan rég linkeltem Miuihoz fordítás, már végre normálisan le van fordítva.Tehát a "hívás"-nál mostmár nem feliratot vagy mit ír, hanem hívást....
Dj.Mike: Szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
Értem, ez a topik tűnt aktivabbnak és azt gondoltam a probléma nem térhet el annyira. Köszönöm a gyors választ és a linkeket, majd még holnap foglalkozok vele bővebben.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
fo_di
őstag
válasz HS 2142 #26677 üzenetére
simán újraindítod a telefont, akkor normálisan működik elvileg (vagy akksi ki-be, vagy megpróbálod hosszan nyomni a bekapcsológombot)
az i9001 plushoz ezt találtam:
Recovery:
Tedd USB-re közben és jó lesz. Hang fel+Home+Bekapcs
Download:
USB NÉLKÜL Hang le+Home+Bekapcs, és Download módban csatlakoztasd az USB-t.
vagy egy másik:
1. Switch power off. - kapcsold ki
2. Plug USB cable into phone and PC - usb kábellel csatlakoztasd a pc-hez
3. Vol Up + Home + Power - hang fel+Home+ bekapcs. gomb
4. Press Menu button (lower left) when you see a picture with a white box, an arrow and small android icon. - ha látod a képet a fehér dobozzal nyom meg a Menu (bal alsó) gombot
Ezt a pontot azzal egészítem ki, hogy én kihúztam a kábelt a SGS-ből, és csak akkor jött elő a recovery mode. Viszont csak ezzel a módszerrel tudom előhozni a recovery mode-t. Ha újraindul a rendszer, akkor már nem jön elő, hanem RAMDUMP üzit írja ki.a plus és a sima közt egyébként meglepően sok a különbség, ami miatt a sima i9000-es cuccok többsége magától nem működik (cpu, vga, stb)
a pdafanclubon van galaxy s plus fórum, onnan túrtam ezt neked elő, vagy xda-n próbálkozhatsz még (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1270) -
HS 2142
őstag
Sziasztok!
Amennyiben egy olyan üzenetet kapok, hogy Ramdump Mode Cause: Force Update (fehér üzenet fekete háttérrel), olyan esetben mi a teendő? (Bármit csinálok nem segít.) Még új felhasználó vagyok, így tapasztalat nélkül balga mód kipróbáltam, hogy a készüléken (igazából galaxy s plus, de talán nincs olyan sok különbség a kettő között) működne-e a recovery mode és csak ez jött elő.
Segítségeteket köszönöm!I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Megmondaná valaki, hogyan lehet kikapcsolni a MIUI.hu-I9000-1.11.11-ben a BLN control-t, én nem használtam eddig sem, és sehol nem találtam a beállításokban! Megoldható?
A CM 7.1-ben simán volt rá beállítási lehetőség !!
Kérlek segítsetek !
Előre is köszönöm !!!
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz Pete55555 #26674 üzenetére
Factory format ilyen sokáig tart ?
kiírta, hogy "After a few seconds. Reboot! Please do not touch any button" és így van már vagy 3 perceSzerk: Ok, újraindult
Szerk2: ...és bekapcsolódott a voodoo lagfix, legalábbis rizsázott valamit az elején, mikor bekapcsolt, de sok idő nem telt el. Ennek így kell működnie?
Illetve a lagfix-et nem kell kikapcsolni új rom telepítésénél, vagy azt csak cwm-es romnál kell?[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Ha teljesen le akarok mindent gyalulni azt hogy is érem el? Factory reset, kódos törlés, és telepítésnél repart (repart mondjuk alap)?
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Feltettem a magyar MIUI-t,a galnettest ès egyikkel sem megy a wifi.Talàlkozott màr valaki ilyennel?Csinàltam JVS ,JVT ,JVU alapokra ès semmi,tetszik nagyon de igy hasznàlhatatlan szàmomra.
Õtletek?? -
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
újra szeretném telepíteni a telefonom, hogy tudok az ég világon minden szart letörölni róla, mint pl egy formázás a windózban?
És melyik romot érdemes telepíteni, ami megbízható, mert elegem van hogy néha nem azt csinálja a telefon amit akarok!
köszi
-
daninet
veterán
Üdv!
Megtaláltam úgy néz ki az első gondom cyanogenmod-al. Ugye licence gondok miatt nincs benne avi/mkv kodek ezért külső program kell. Viszont avi vagy mkv fájlokkal meg konstans fagy a rendszer. Próbáltam rockplayer-t vplayer-t és xn akármi playert, egyikkel sem jó
Kb 5-10 percenként megáll a kép, darál a hang és újraindul. Ugyanez szoftveres és hardweres módban is. Találkozott valaki ezzel? Illetve van rá gyógymód? Vagy mehetek vissza JVT-re...?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Pete55555
addikt
válasz reluxa #26666 üzenetére
Ha jól tudom nem lehet kiszedni a samu appjait, videólejátszót viszont tudok ajánlani MX video player, én is ezt használom, szerintem jobb mint a gyári, tekerés, fény-és hangerő növelés gesztusokkal meg van oldva, szép a felülete, sok beállítási lehetőség, nekem nagyon bejött.
-
reluxa
csendes tag
Sziasztok,
CM7.1 rákerült a telefonomra. Viszont észrevettem, hogy van pár cucc, amiben a stock rom erősebb. Nincs alapból az allShare DLNA. Ki lehet szedni vhogy a stockból ezt? Aztán nekem jobban bejön a stock sms appja. Szerettem, ahogy az üzeneteket szépen színesen megjelenítette. A harmadik dolog a video lejátszó. Az eredeti samut rá lehet rakni vhogy a cm7-re?
-
HELLAFLUSH
őstag
hi all megint
az mért van, hogy a telóm nem rezeg? be van állítva a rezgés és sehol semmi pedig szöveg bevitelhez jó lenne a rezgés.
( nem vibri ként akarom használni, még mielőtt valaki poénkodna )
az alábbi dolgok vannak rajta amit itt lent láthattok
|
|
\/[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Na csak rászántam magam egy JVT feldobására, most töltöm a telót. Egyenlőre JVT+Semaphore fog felmenni, aztán majd meglátom hogy muzsikál Viszont előtte legyalulok róla mindent, mert a mostani előtt nem tettem meg, és van 1 gyanúm, hogy azért nem olyan amilyennek lennie kéne.
Szerk: Sagit-tól kérdezném, hogy amit linkeltél JVT rom-ban 2 CSC van, egy multi, és egy home. Azt látom, hogy a home kb 10-edakkora méretű mint a multi, abban csak magyar nyelv van, vagy mi a különbség, melyiket rakjam fel ?
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
-
CHIPman
nagyúr
Ja, bocs valóban. Igazából hajnali negyed 5kor olvastam át, és az 50MB-ost tettem fel, szal annyira nem is érdekelt. Annak viszont örülök, hogy 3 hét után rávettem magam hogy feltegyem, és 4 óra múlva kijött az új verzió.
#26659: JV-1KBHIOPQRSTAU[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Vic61
senior tag
Új CF-Root [link]
Samsung Galaxy Fold
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok ismèt. Miui 1.11.11-he's lètezik utólag telepíthetõ magyarosítás? Meet nem szeretnèm elölrôl kezdeni a telepítèst.
-
HUTCHDB
nagyúr
bocsi fiúk, most nincs időm visszaolvasni.
egy barátomnak kellene feltenni a miui-t, de nem tudom, most melyik a legstabilabb, és amihez van magyar nyelv is.
nyilván galnet kellene és ahhoz egy jó kernel.
nagyon köszi a gyors segítséget előre is!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kasu0707
csendes tag
Olyan kellemes problémám van., hogy telenor klikkem van... és miuival nem korlátoz be 100megánál... másnak is van ilyen "problémája"?
-
CHIPman
nagyúr
válasz schawo #26643 üzenetére
CM7 alatt lazán vitte az enyém. Quadrantot nem élte túl, de 1500-on még lefutott az is. min 1500-zal max 1600-zal lehetett a legjobb eredményt elérni.
Egyébként a szemafor is megy 1300-ig.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
zozyk
addikt
-
CHIPman
nagyúr
Miért csak 1,2GHz-ig támogatják a Samsung alapú kernelek az OC-t? 1,4-et simán be lehetne vállalni, pl. most jól is jönne.
-
Dj.Mike
senior tag
MIUI-ra is ugyanazokat a megszokott Android alkalmazásokat lehet feltenni mint például egy alap 2.3-ra? Egyébként sikerült feltenni a MIUI 1.11.11-et és nagyon gyors.
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !!
Valaki megmondaná, hogy melyik most a leggyorsabb JVT-rom kombináció ami egyáltalán nem laggol , és milyen kernellel ? Lehet custom rom is, csak tényleg nagyon gyors legyen !!!
Előre is köszönöm !!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok lehet hogy volt már a kérdés de hátha nem. Elhatároztam hogy csak kipróbálom a Miui-t de nem tudom hogy kell feltenni. Valaki le tudná nekem írni ha szépen kérem? Előre is köszönöm. Letöltöttem az 1.11.11-es verziót.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz korpicschess #26627 üzenetére
eddig nekem mindig visszaállította. vmi user error (esetleg nem jók a beállítások a névjegyek nézet-nél)
"szenyor dzsíííí"
-
korpicschess
veterán
Névjegyeket, illetve mindent mentettem Titaniummal. Visszaállítja, viszon 1 névjegy sem kerül vissza. Hogy lehet ez?
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Tonyk
veterán
Ajjaj, mindjárt fel lesz itt valaki jelentve....
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
tommjee
senior tag
Csak CM7-en működik az Ad-hoc wifi vagy van más ROM is ami alatt megy ?
-
MasOyama
őstag
2.3.5(jvs) van fent nekem, és a gps 10 másodperc alatt elveszíti a jelet, és nem is jön vissza többé. Folyamatosan keres a gps test ben látszik is 4-6 műhold, de nem tud rácsatlakozni egyikre sem. Mi lehet a gond? Feltettem pár régebbit is, de azzal sem jó. Próbáltam internettel, internet nélkül is, segítő érzékelők használata-val, azok nélkül is.
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
nggabi
félisten
zsír.
korpi: te mit keresel itt? megint sgs-en?
más: megjött a válasz, kb ugyanaz mint telefonon:
Köszönettel vettük érdeklődését.
A Samsung kártyafüggő készülékek esetében az első év garanciát a Samsung válalja, a második évet pedig a szolgáltató.
Amennyiben regisztrálta a My Samsung oldalon a készüléket + 2 hónap garancia hosszabitásban részesült ami az első év garanciához tevődik.
A 2 év + 2 hónap garanciális idő alatt a készülékkel javitásával kapcsolatosan Samsung szerviz partnereinkhez lehet fordulni, abban az esetben ha a meghibásodás gyári eredetű hibából adódik..
A My Samsung profil-on a Samsung által válalt első garanciális év szerepel + a 2 hónap.
A szervizfutár szolgáltatás a My Samsung profil-on látható időintervallumban belül veheti igénybe.ezek szerint ugyanúgy lehet a samsunghoz vinni garra, csak nem mutatja a gép. vagy én értelmezem rosszul?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Dare2Live
félisten
válasz korpicschess #26616 üzenetére
CF-Root-ext4-v1.3-Addon.apk
innen [link]don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
bok92
addikt
Hivatalos ICS Galaxy S 2012 Q2-ben![link] ( Vagy ez csak nekem új? )
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Hi!
JVT + Semaphore kernelt raktam fel. Ajánlott beállítások a kernelhez? Hogyan kell ext4re konvertálni?
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Tonyk
veterán
Most írtam ki a céges telómból:
Hozzáférési pont neve: mms
usernév: mms
pass : mms
Protokoll: http
kezdőlap címe: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
kiszolgáló címe: 212.51.126.10
port:8080
hitelesítés: normál (PAP)[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Igen, az be van, be is volt.
Most így vagyon belőve a hozzáférési pontom:
név: net
APN - internet
MMSC - http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy - 212.51.126.10
MMS port - 8080
MCC - 216
MNC 30
hitelesítés típusa: PAPA félkövérrel írtakat most adtam hozzá, eddig csak mobilnetre volt konfigolva.
Próváltam már úgy is, hogy a netes mellé létrehoztam külön csak mms hozzáférési pontot ezen adatokkal, de sajnos úgy sem megy.
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tudom amatőr kérdés, de hogy a rákba tudok elolvasni egy mms-t, amit kaptam? Ott van a bejövő üzeneteim között, de csak az adatait tudom megjeleníteni (típus: multimédia üzenet, feladó, elévül, tárgy, mérete: 2kb), a szövegét nem látom, pedig fontos lenne (elvileg egy hosszú szöveget tartalmaz).
Mikor kaptam, akkor még úgy volt beállítva a hozzáférési pontom, hogy "internet", de azóta átváltottam internet + MMS"-re, viszont sajnos semmi változás. (mobilnet van)Help!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
nggabi
félisten
válasz HELLAFLUSH #26608 üzenetére
ha most be van akkor maradhat is úgy, nem fogja kikapcsolni. ha nincs akkor be tudod kapcsolni még a darkys kernellel vagy az ext4 appal.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz HELLAFLUSH #26605 üzenetére
igen, mint ahogy a neve is mutatja ugyanaz lesz az eredmény mintha felraknál odinnal egy 3 fájlos jvt-t, csak ez egyszerűbb... és így megmarad minden beállításod (ha letöltöd a darkyappot a marketről előtte és beállítod benne)... ficeto nagy arc vágja a témát...
am nincs mit...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Pete55555
addikt
-
cselt
senior tag
Systemben nekem is alig van hely, de igazából nem is annyira érdekes. Csak akkor kell 10mb hely ha konvertálni akarod ext4-be. De addig meg valamilyen fájlkezelővel pl. root explorerrel áthelyezel egy nagyobb méretű appot, amíg átkonvertálod, utána meg vissza. De igazából vannak szerintem ott fölösleges appok, szóval ha nem használod, akkor akár törölheted is.
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- XPEnology
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest