Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon DSLR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mik ezek az új monitoron?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
ibenny
senior tag
En sem bannam, ha kapnek valaszt a kerdesemre..
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
Srácok, feltettem a Criskelo JVR-t. Nem rossz, bár a stock-ot eddig nem veri. Viszont előjött egy régi gond, mégpedig a tárcsázónál sokszor van, hogy elindítom, elindul, de rögtön ki is lép. És eljátsza vagy ötször, mire végre használható. Idegesít, régen volt már ilyen gondom.
Kérdésem az lenne, hogy a phone FC fix ezt is orvosolja, mert a klasszikus FC nincsen, csak ez!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
kutkut
addikt
Az mi, hogy a 3g watchdog pro (widget) szerint 49MB-nál járok, viszont az alkalmazások által használt nézetnél 63MB-ot ír? A telenortól meg kaptam az sms-t, hogy elfogyott a 100MB-om...
Meizu MX3 32GB
-
B.Ricsike
őstag
válasz mrThomi #17093 üzenetére
Hát igazán nem hallottam még ilyen problémáról, de talán próbálkozz a beállításoknál állítani valamit a hívásátirányításra vonatkozóan, legalábbis ha szerinted ott állítottál valamit.
Ha nem lesz jó, akkor talán próbálkozz meg egy új ROM feltételével, mondjuk egy sima JVR-rel vagy esetleg ha benne vagy, akkor valamilyen Custom ROM-mal.
A kijelzö vibrálás meg nem tul biztató. Reménykedj hogy szoftveres dolog miatt van.
-
mrThomi
addikt
ohh hogy itt mindenki a romokkal van elfoglalva. nem hiszem h senki nem tud vmi értelmeset válaszolni a kérdésemre ! ?
-
bok92
addikt
válasz theiron320 #17088 üzenetére
Hát igazán nincs mit. Hát te tudod.Én nem tudnák váltani. Valamelyik nap sima gyári rom volt a telón, és hát a hányinger kerülgetett, ahogy az kinézett...
-
B.Ricsike
őstag
Ha valakit esetleg érdekel, kijött Bezke új ROM-ja.
-
theiron320
aktív tag
Kipróbálom holnap Norbi romját is.Eddig bezeke valamiről álltam vissza sztupy 2,2 re mert az nagyon gyorsan merült, de ezek hátha jobbak lesznek.Miui nem tetszett sajnos pedig gyors volt, de egyszerűen nem tetszet, ez van.Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
bok92
addikt
válasz theiron320 #17086 üzenetére
Hát ennyi minden után , ne is csodálkozz ha meleg . Meg , hogy ennyit merült az is normális... Tehát nem kell mindig nyomogatni, és nem melegedik, és nem is merül...De akkor meg minek van a teló?
-
theiron320
aktív tag
válasz HUTCHDB #17084 üzenetére
bok92:köszönöm
Nekem nagyon meleg az aksi 45 fok, és a proci is.39 perc alatt 8 % ot esett.Ebben volt a bongető megnézése, wifi, asphalt 6, hero of sp. kipróbálása és egy kis zene.Ő mikor ki-majd be kapcsolom mindig repülő módban vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
bok92
addikt
válasz theiron320 #17082 üzenetére
Hát nem tudom, csak az meg másik modellre van, de ha jó...
Azt ott nem is lehet, hanem a marketből letöltöd, a voodoo control appot, és azzal tudod beállítani a dolgokat. -
bok92
addikt
válasz theiron320 #17076 üzenetére
Itt letöltheted az új Odint.
-
ibenny
senior tag
Gyari, rootolt JVQ-ra hogyan lehet a leheto legegyszerubben felraknia a Touchwiz 4-et? Tehat leginkabb csak a telefonon kelljen babralni vmit (mondjuk egy apk volna a legjobb). Nincs CWM-em sem, csak a gyari recovery.
-
Leonardo91
senior tag
Ebben a SURFACE romban nem tudja valaki hogy hogy lehet beállítani ezt a % -os akksijelzést ahogy a képeken van?
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
theiron320
aktív tag
Előző kérdésemre megvan a válasz, már csak azt akarom kérdezni, hogy ha nincs új odinom akkor 1,3 as al mehet fel a gb bootloader?
-
mrThomi
addikt
sziasztok !
kint hazsnálom a telot németbe, 2 honapja vettem otthon gyári fügetlenül zsir ujonan. német tmobilos sim van benne.kártyás. és néha csinál olyat hogy nem kapom meg az sms-t, ha hivnak kicsörög, de nálam nem jelzi. ez minek a hibája lehet ?
amikor elöször beletettem a simet irt egy ilyet hogy hivásátirányitás, rámentem, mert zavart hogy mindig ott van az állapotsoron.csinált valamit, és mintha azota nem lenne jo. nem tudom mitöl lehet aki ért hozzá segitsen !
másik:minap elkezdtett viblálni a kijelző, de csak pár pillanatra majd jolett. 2 hete tapasztaltam már ilyet. bevibrál hirtelen aztán mintha semmi nem történt volna.
nem volz baszkurálva gyári 2.3 csücsül rajta.(van már ennél ujabb gyári esetleg ? )
köszönöm az ötleteket
szerk:aki tud privátba pliz, mert 2mp alatt 800komment érkezik és nem tudok sokat netezni köszi
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Ha Twooey-t akarok telepíteni akkor előzőleg kell a galnet miui, vagy jpu, vagy egyből tehetem sztupy 2.2 re?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SzlobiG #17067 üzenetére
én is szeretem az operát, de a jelenleg általam használt MIUI-ban lévő "gyári" 2.3.5-ös böngető iszonyatosan adta....
felül fülek, mint a pc google böngészőben és kedvenc elérések azonnal hasonló módon, mint az operában, de mégis valahogy jobban kézre esik, szóval nekem nagyon tetszik." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
köszi az infót, közben én is próbáltam utána olvasni a galnet oldalon, de még várok, talán ahogy írtam 1-2 nap alatt letisztul az egész, mármint mit mivel.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bok92
addikt
válasz HUTCHDB #17061 üzenetére
Igen azzal is megy, de most az kiadtak egy újabb, javított kernelt galneték [link], és mostmár ebben is van voodoo color.
A Maxthon böngésző nekem nagyon tetszik! Minden benne van, ami benne kell hogy legyen.Gyors, és teljes képernyős nézet van itt is, szóval én nem bánom azt , hogy nincsen a régebbi gyári böngésző.Habár lementettem az apkt, de nincs kedvem már visszatenni.
Örülök, hogy már jobb az akksi üzemidő!
Viszont az új romban lehet már kikapcsolt állapotban is tölteni, aminek nagyon örülök!! -
HUTCHDB
nagyúr
most olvasom, hogy ajánlod a régebbi kernelt.
azzal megy a voodoo?
egyébként én még kivárok.....legyen 1-2 nap tapasztalat.
most beállni látszik az egész nálam. (II-es)
az akksi is a szinte jó kategória reggel óta 72 %-on vagyok, igaz nem sokat használtam
a böngésző nekem nagyon adja, így lehet marad a régebbi rom.
mit lehet tudni a most beépített browser-ről?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rasky
senior tag
Na ma leteszteltem a hárombetűst 100 km-es úton. Szépen elvitt a célhoz, nem szakadt meg egyszer sem, FC se volt. Minden OK.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Akik felrakták a legújabb Twooey 3 romot, akkor a kernelt tessenek lecserélni a régebbi kernelre, mivel az új, Galnet szerint nem 100%-an stabil!!
[ Szerkesztve ]
-
Vic61
senior tag
válasz vitezlejszlo #17052 üzenetére
Próbáld meg akkor inkább a barátnődet hívni...
Amúgy nekem nem csinálja...
Samsung Galaxy Fold
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Szolgálati közlemény: Criskelo V79-ben is FC-zik a tárcsázó.. a páromat nagyon nem szereti,ha felhívom, és nem veszi fel, de nincs is hangposta, csak vége a csörgésnek kb 1 perc múlva, akkor FC, de mindíg, ha felhívom felveszi, és hamarabb lerakja mint én akkor meg 50%, hogy FC...
laca
-
Vic61
senior tag
válasz engine88 #17022 üzenetére
Legegyszerűbb mutatvány ha kernelek között akarsz szaladgálni, ha feltelepíted az SGS kernel flasher-t. Marketből elérhető. A meglévőt backup-olod, az újat CWM-ből telepíted.
Ha vissza akarsz menni a régire, pofonegyszerűen az app használatával megteheted. A talon több változatáról van itt link, csak írd be a keresőbe.Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
válasz Leonardo91 #17009 üzenetére
Én rengeteget wifizek, játszom...szinte állandóan használatban van. Esténként felteszem a töltőre. Szerintem ugyanúgy eszik, mint a többi, ebben szerintem nincs nagy különbség a konfigek között...
Samsung Galaxy Fold
-
kizcar
tag
Sziasztok!
TV-Out kábelt akarok venni a telóhoz, de nem tudom, hogy a gyári kábelt kellene megvenni vagy csa egy sima natúrt. Esetleg a gyári jobb képet küldhet ki a TV-re?
És valami joystick is kéne, csak abban a bluetooth-osban nem bízok. Valami jót tudtok ajánlani?[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
sb
veterán
Eddig normál használat mellett nem volt gondom a JVQ+DC 2.9 párossal (ext4-el), de most próbaképp feltettem 1-2 hw igényesebb játékot: Angry bots és Gun Bros. Gyakorlatilag nem futnak. Belassul 1-2 fps-re, gyakorlatilag kilépni sem tudok annyira lehal az egész.
Nem vagyok benne biztos, hogy menniük kéne S-en, de azért az a gyanúm, hogy ennél jobban kéne mennie... mi lehet a gond? -
daninet
veterán
Valaki el tudná küldeni nekem a ThinkFree Office apk-ját, ami galaxy s-en teljes verziósra aktiválható?
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
HUTCHDB
nagyúr
én várom a tapasztalatokat...
voodoo colort utólag fel lehet tenni..., ha nem boldogulsz a beszerzéssel, akkor írj priátot
ha tudod leellenőriznéd, hogy megy -e a magyarítás?
nekem fontos, mert navigációt használok és ha angol a fő nyelv akkor az is angolul navigál....azért annyira nem beszélem a nyelvet." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
daninet
veterán
Valaki kérdezte milyen a Hybrid JVR rom. Nyúzom pár napja és igazság szerint nem rossz. A Surface-nél egy kicsit kevesebbet bír akkura, viszont a Galaxian kernel nagyon pörög még lagfix nélkül is. Egyetlen baja a romnak, hogy ez a hülyegyerek aki összerakta, telenyomta minden programmal amit ő használ és kiszedett szinte mindent amit mi google vagy samsung. Így pl alapból nincs benne a maps, gmail, gtalk persze mindenre van egy reklámokkal telepakolt univerzális program.
Úgyhogy ki kell ganézni, de utána kellemes.A másik amitől agyrákot kapok, és minden romba azt rakják most az a Polaris Office. Mert ugye minden rossz ami Samsungos, és úgy kezdik, hogy törölnek mindent, és sokkal jobb egy demo verziós program ami kiszürkíti a dokumentumok felét, mint egy teljes verziós ThinkFree Office.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bok92
addikt
Gyors észrevételek Twooey 3-mal kapcsolatban:
Kikapcsolt állapotban is tölt! Érezhetően gyorsabban bootol be! Voodoo color nincs
Elég sok appom elveszett, de szerencsére volt backupom.Az alapértelmezett böngésző a Maxthon, ami eddig meglepően jó teljesít . Röviden ennyi... -
rankesz
veterán
Cm7 hogy áll most akksi ügyileg? mert én már arra lennék kíváncsi, a kamerát látom hogy nagyrészt megoldották, de az üzemidővel mi van?
-
bok92
addikt
Twooey III
Change Log:Base Updated to Official MIUI 1.8.12
Improved Camera and Video Playback
Improved booting and reboot times
Fix on missing apps after reboot
Charge whilst off (I9000 ONLY for now)
Removal of MIUI Browser and Maxthon Added
New Galnet OTA updater (With thanks to Cold_Fusion)
Improvements to Network Names and Signal Issues
Other tweaks within system -
Gaabor80
aktív tag
Egy kis segítség kellene
Gmail-ból beszinkronizáltam a névjegyzéket, minden szép és jó.
Viszont ha valamelyik egy csoportba akarnám rakni, ott nem talál egy darab nevet sem.
Miért??? -
lefkosia
őstag
válasz Leonardo91 #17021 üzenetére
igen alapból kicsi, de a nitrality programmal a UI Tewaks, dsiplay resolution-nál 240-re állítod, és akkor normál lesz.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
Bdanyy
addikt
válasz vagyula #17010 üzenetére
sajnos semmi programot nem tudok elindítani mert rögtön fczik. Nagy nehezen le bírtam menteni a cuccaim usbn de ott meg nem érem el a másfél gigas tárhelyet
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Lasi31
tag
Sziasztok valaki tudna nekem egy thinkfree office apk-t linkelni? Előre is köszi!
közben találtam...[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
válasz ferrari1 #17012 üzenetére
Próbáld ki S.U.R.F.A.C.E. 3.2 romot, 3 napja használom, eddig minden tökéletesen működik kop-kop-kop. A phone.apk eddig 1x sem csinált FC-t, akkumulátor idő is mondhatni tökéletes.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
nggabi
félisten
akik tegnap felrakták az új 3 betűset tőlük kérdezem h reboot után is megy? mert nekem fc-vel elszáll újraindítás után pedig végre ez egy normálisabb verzió...
"szenyor dzsíííí"
-
ferrari1
őstag
Nekem meg azt mondjátok meg legyetekszívesek, hogy mi a fenéért FC-zik az összes 2.3.x romnál a Phone apk. Csak és kizárólag JS8-at tudok használni !!! Azzal hibátlan .
-
Vic61
senior tag
válasz engine88 #17006 üzenetére
Mint már többen is megírtuk, a Talon jelenleg a listavezető. Ezt tapasztalatból írom, mert nemcsak az ÖSSZES ROM-ot, de a kernelek variációit is kipróbáltam.
A Talonban alapból van Voodoo v10 hang is. A névjegyemben lévő összeállításnál szerintem nincs jobb jelenleg....Samsung Galaxy Fold
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni miuisok-tól egyik kollégámnak kéne fel tenni az SGS -re . Nos csak annyi a gond, hogy neki nincs ez a 3 gombos recovery . Van erre vmi megoldás esetleg, vmi oldal ahol erre találnék egy leírást Köszönöm előre is a segítséget !
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
engine88
aktív tag
Csirkéhez mit érdemes felrakni?
Meg még egy: voodoo sound-ot kérhetek pm-be?
-
berczy03
aktív tag
Szerintetek Criskelo JVR alá rakjak semaphore 1.5.0-t, vagy maradjon a darkcore 3.0?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Bdanyy
addikt
Az smseket hogyan tudnám lementeni? SMS backup & restore van fent de az már fczik indításnál... Hogy pontos legyek minden program fczik indításnál, teljesen használhatatlan lett. JS7 még csak nem is főzött rom.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Bdanyy
addikt
Pontosan milyen rommal lehet bevinni a telót T-Mobilehoz szervizelni, illetve product code vagy micsoda van ami elállítódhat? Az a lényeg hogy teljesen gyári állapotba szeretném hozni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest