- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz HUNNIA1920 #14998 üzenetére
váááá... ott a módszert ajánlottuk nem a jpu-t
most kezdheted a jvq-val ismét...
legalább gyakorlatot szereztél -
nggabi
félisten
válasz HUNNIA1920 #14998 üzenetére
akkor már tölthettél volna gingert is... mi szótunk... jvp vagy jvq...
sose késő elölről kezdeni ez a szép ebben tölts egy jvqt és repartot neki odinnal 3 fájlos bootloaderes legyen különben nem fog indulni a teló!
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Pedig azt csinálom, amit ott ajánlottak: [link]
nggabi: Success!
Firmware: 2.2.1
Baseband: I9000XXJPU
Kernel: 2.6.32.9 root@sep-55#1
Build: FROYO.XXJPUSzerk.: megcsináltam a hard resetet *2767*3855# kóddal.
Amit R2D20208 kolléga ajánlott, tegyek fel másik kernelt hogy van. Ilyet nem látok az 1.hsz - ben, aztán lehet én vagyok csak vak.
[ Szerkesztve ]
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
htaos
tag
válasz HUNNIA1920 #14994 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért kérdezel, ha nem azt csinálod amit tanácsolnak. Három perc alatt sikerült elolvasnod az első hsz-t?
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
nggabi
félisten
-
-
R2D20208
addikt
válasz tariattila #14986 üzenetére
Szted fogjákmég tökéletesiteni? Én is próbáltam gyári JVP- t gyári kernellel, mert az hibátlan. Hát nekem nem az volt. Betartottam a 10 parancsolatot ugy romoltam. JVQ- t is. De hála istennek már vannak sztem jó custom romok.(nekem voltak hibátlanok)
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
paragon85
tag
válasz HUNNIA1920 #14990 üzenetére
Mielőtt bármit csinálsz olvasd végig az első hozzászólást!
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
R2D20208
addikt
válasz HUNNIA1920 #14990 üzenetére
Lapátolná fel az uj romodad szorgalmasan ha letöltötted volna már. Most nyomd meg 8 mp - ig a bekapcs gombodat. És szerintem picit olvasgass elől.
-
Megnyomtam a le hangerőt, a Home és be/ki kapcsoló gombot, a képen a droid meg lapátol éppen és azt írja, hogy Download és ne kapcsoljam ki.
Ez meg mi a franc?"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
R2D20208
addikt
válasz HUNNIA1920 #14985 üzenetére
Gyári, de nem hivatalos. de a gyárinál picit gyáribb. Hu , remélem értesz. A hivatalosak, már a multé picit. És mivel darkys cuccod is volt nem kell ragaszkodj kiesses bolondságoghoz.Hopp Ati ur ujra sebesAti tegnap nekem durvább hsz em volt almával Haraptak rá rendesen
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #14984 üzenetére
jah ide nem gyári romot rakni meg unrootolni járunk
"szenyor dzsíííí"
-
tariattila
veterán
válasz HUNNIA1920 #14985 üzenetére
nem hivatalosan kiadott DE pontosan annyira gyári mint amikkel kikerülnek
nggabi... pirongos is a gyári jvq-val rendesen... kíváncsi voltam szükségét érzem-e rootnak és custom romnak... bevallom nem
de a gyári jvq kétszer állt be nyugalmi állapotban mint a szög és nem éledt fel semmire csak power 8mp+ ra
mindkét alkalommal 70% fölött volt az akku
ilyet froyon soha nem tapasztaltam.... és custom romon se
várom már hogy tökéletesítsék a gingert...[ Szerkesztve ]
-
-
tariattila
veterán
válasz HUNNIA1920 #14981 üzenetére
ez a ledurvább hsz. mostanában...
barátaim javaslatára pedig +1
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
örülünk full reset kóddal, 1.hsz, odinnal repartos 3 fájlos jvq... kies felejtő...
"szenyor dzsíííí"
-
R2D20208
addikt
Én a helyedben ott kezdeném, hogy nem kies. Odin. És letöltenék egy JVP- t vagy egy JVQ- t samfirmwareről. 3 fájlosat. Felraknám. Majd csinálnék egy hard resetet *2767*3855# el, és felraknék egy jó kernelt. Ez az én véleményem. Kies nem mindig szeret minket
-
Megjött a teló. Szeretném legyalulni a DarkyROM - ot, meg a Root - olást, meg minden mókulást, amit csináltak vele, és szeretnék KIES - el tenni rá egy remélhetőleg stabil gyári ROM - ot.
A gyalulást hol kezdjem?"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
vagyula
senior tag
Ezt írta ma a fb-n a samu:
A készülék szoftverek új verzióival kapcsolatos kérdések vezették a listát, sajnos ezeknek a szoftvereknek a kiadása bonyolult folyamat, melyre nincs teljes ráhatásunk se teljes rálátásunk, így túl sok a pontatlan és félreértésre okot adó információ, ami a legjobb szándékunk ellenére sem tereli pozitív irányba a beszélgetéseket. Az ezzel kapcsolatos információkat mostantól nem áll módunkban ezen a fórumon megosztani/megvitatni Veletek. Minden verzióval kapcsolatos kérdésben az Ügyfélszolgálatunk tud további támpontokkal szolgálni!
Ugye tudjuk az ügyfélszolgálat is csak hablatyol....
Megy a ködösítés, kerítés, a lényeg,hogy nem nagyon tervezik kiadni a GB-t a GS1-re sztem,mert akkor csökkenne az eladása z SGS2-nek.rekordokat döntöget az eladása,nem akarják ezzel visszafogni,nehogy meggondolja magát az ember.Én hülye majdnem váltottam, aztán rájöttem,hogy nem ér 60E!-rel többet az nekem.s jól gondoltam.[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
Bavid
senior tag
válasz DanielK #14966 üzenetére
Hát ha nem nagyon nyomogatod, nekem most kezd beállni, több mint 2 napig folyamatosan ment töltés nélkül (most raktam fel 15%on tölteni) végig wifi-n lógott, óránkénti időjárás frissítés volt, kb fél óra játék, 10 perc telefon, 12 sms, és 1 óra zene. Szóval alig volt kijelző használat, de azért így nem olyan rossz. Ezeket érdemes megcsinálni. A JVQ modem felrakása után 1-2 nappal kezdett nekem javulni.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz rvgy75 #14974 üzenetére
hát valóban nem árt
többiek: visszaraktam a galaxiant... jó ez a talon kernel, csak a lancserpro nem szereti vmiért 1200MHzen... kicsit újraindulgat tőle ha a draverben matatok...
kakumix: te mint vérbeli spicás ne is rakd a macskát az csúnya lenne am kösz a fóliát még régen UP! már azt hittem h eladtad az sgst...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
rvgy75
aktív tag
válasz -FreaK- #14971 üzenetére
Mikor vettem a telefont egy hét után ugy voltam hogy eladom mert délre mindig lemerült.Ha nem lett volna akkor darky vszinü el is adom.Azért egy telefonnál nem utolso szempont hogy lehessen vele telefonálni.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
rvgy75
aktív tag
-
R2D20208
addikt
válasz rvgy75 #14969 üzenetére
Ismerem a témát. És frankó is. A settings apk zippel telepithető? Mert ugye ha nem jön be a settingsem sdről nem tudom telepiteni., mert engedélyezni kéne a külső alkalmazásokat. Akkor megnézem az elsőt, az működik akkor tuti. Köszcsi
Amugy Paul daddy 1.6 JVP- je felment szintén rá.[ Szerkesztve ]
-
-
DanielK
addikt
A Galnet MIUI v6 rom akkuidőben mennyit bír? Azt tudom, hogy rádió nincs benne, de vannak egyéb negatívumai? pl. kamera gyengébb, nem tud valamit esetleg amit a gyári rom?
(rájöttem, hogy miért nincs rádió a miuiban: mert az iphone-ban sincs! )
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
Még egy téma 10.2-re
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
lafaty80
addikt
ha valakinek fent van a Battery Monitor Widget + gyári akksi ( ) írja le nekem plz a "Techno" sor tartalmát, kíváncsiságból... köszönöm
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
R2D20208
addikt
-
fo_di
őstag
valaki írta, hogy nem túl sokára ígérték a magyar gingerbreadet kiesen. ma megkérdeztem a samsungot:
Jelen pillanatban még nincs friss információ, hogy pontosan mikor érkezik az őjabb frissítés, Kiesen keresztül mindig hamarabb jelentkezik, és telefon szoftverétől függően jelentkezik, úgyhogy mindenképp ellenőrizni, próbálni kell a Kies programon keresztül. Forduljon még hozzánk, amennyiben rendelkezünk újabb információval, tájékoztatni tudjuk.
nekem nem úgy tűnik, hogy mostanában fog jönni.
-
Haart
addikt
válasz knyitogato #14951 üzenetére
Ahogy nézem a készülékház full ugyanaz mint a sima S-é. Csak a hardverben térnek el.
-
b_daniel
tag
sikerült felrakni a jvq-t
nem egy nehéz folyamat(psp-ket kicsit macerásabb fwztetni) a sok tutorialnak illetve a segítőkész fórumtársaknak köszönhetően!milyen lagfixet és egyéb nem store bol beszerezhető dolgot tegyek fel mellé ? illetve láttam többen írtátok hogy nem túl jó a modem file ebben. melyiket tegyen fel ?
-
R2D20208
addikt
galaxy S plusz 1.4 GH Ez sem lesz rosz.
-
lafaty80
addikt
-
Kakumix
senior tag
válasz Kakumix #14941 üzenetére
1650-es akkut nem találtam, csak S2-höz. De ezt meg senki nem erősítette meg, hogy jó az SGS-be, ezért és mivel gondolkodtam rajta és úgysem fogom cserélgetni az akkukat inkább és csak ritkán lenne szükségem a plusz erőre (kirándulás, nyaralás), ezért inkább egy ilyen 3500mAh vastag akkut veszek.
Legyen szép napod!
-
Akrih
csendes tag
Ha a tárhely beállitásainál az USB-tároló formázására kattintok a root is elveszik?
Most reseteltem a telót és azt írja, hogy szabad terület: 2,88GB -
cselt
senior tag
Engem is lehet érdekelne ez az akksi, ha nem túl drága, ill ha jobb mint az az 1950-es amit vettek itt páran.
-
fo_di
őstag
és erről mit gondoltok?
elvileg ebayen 40 font körül van, tehát annyira nem olcsó, de elviekben kb. ugyanakkora mint a gyári akkuja és egy univerzális akku-kalibráló módszer, ami leírás alapján tényleg ígéretesnek tűnik, ráadásul néhány perc alatt kivitelezhető: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11803458&postcount=10
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz -FreaK- #14938 üzenetére
Lehet, hogy ugyanolyan, de legalább van még egy. Bár, nem hiszem, hogy lenne kedvem cserélgetni + ugye azt is a telóban kéne tölteni... Inkább a miui-val kéne kezdeni valamit, hogy kihasználja az akku teljes kapacitását. Le merném fogadni, hogy ez a probléma... különben miért töltene fel gyorsabban?! Már több helyre is írtam erről, de még senki nem tudott mondani vmi okosat... A kínaiaknak hol, melyik oldalon lehetne írni (angolul)? Vagy inkább a CM7-eseknek kéne?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
ferrari1
őstag
Darky 10.2-t használókhoz :
Ti nem vettetek észre olyat, hogy mintha nem lenne olyan érzékeny az érintőfelület? Sőt nekem kifejezetten érzéketlenebb lett Másik, csak egyféle lock ( rotary ) van benne?
A BT headsetem ez is eldobálja. JVQ Mindig elcsábulok a gingerre és mindig beleesek ebbe a bugba
-
-FreaK-
veterán
válasz kutkut #14927 üzenetére
A test7 verziot probatad?
jah a gombok power off-ig maradnak, de ez engem nem zavar, sot...
Eddig kicsit jobb volt nekem, igaz ma ejjel 5es fel ora alatt leesett 100-rol 91-re, igaz 90 es 100 kozott nem linearis a merules, hiba kalibraltam. Az elozo napokban csak 1-2%- ot esett, idle-ben jol tartja magat. Viszont ha csak most raktad fel akkor meg semmit nem jelent amit tapasztaltal majd irj holnap is hogy milyennem akar valaki meg 1650-es aksit rendelni ebay-rol?
-
balkó
aktív tag
Üdv,
kiderült már, hogy mitől van az, hogy töltőn, miután feltölt 100%-ig, elkezdi meríteni? Lehet, hogy ez feature és nem bug, de engem eléggé idegesít. Van akinek nem csinálja?
JVQ+Talon, de a többi kernellel is ez volt. -
knyitogato
őstag
Jön az SGS Plus a T-hez! Ennek már tényleg fém a hátlapja?
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Neo12 egy éjszaka után semmivel sem jobb, mint a többi kernel. Freak, lehet, hogy csak neked volt eddig rosszabb...
Viszont, a ledek nem kapcsolnak ki egy idő után, ahogy kéne...Meizu MX3 32GB
-
R2D20208
addikt
Semaphore 1.3.3 [link]
JVQ_1.3.3
- Noop I/O scheduler (deadline as module)
- Less aggressive tweak to ondemand governor (for better battery life)
- xt_multiport, ipt_REDIRECT modules added to netfilterDarkyval nagyon OK
-
Moszkvics
tag
válasz korpicschess #14923 üzenetére
Köszi a segítséget, ki fogom próbálni a javasolt appot, de sikerült egy Nandroidos, csak system restoreval megoldanom a problémát. Most már csak azt volna jó tudni, hogy mi akasztotta meg a rendszert, hogy elszállt a videó.
Na pá!SGS - Forever!
-
[DE2JAY]
senior tag
a 3. napom hiba nélkül a Darky 10.2 RE-vel! Kopp-kopp!
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Moszkvics
tag
Az előbbi problémához még annyit, hogy egy másik lejátszó kipróbálása során is hibaüzenettel válaszolt a rendszer:
"Unknown error occurres with Android's media player subsystem"Esetleg valami ötlet?
Na páSGS - Forever!
-
Moszkvics
tag
Jó reggelt!
Képzeljétek, a mai napig pöpecül működő Bezke 4.2-es rommal szerelt SGS-em videó lejátszója megadta magát. Pici lányomnak szerettem volna lejátszani egy Pampalini mesét, mire a video lejátszó azt a nemvárt választ dobta, hogy "A fájltípus nem támogatott." Na hát akkor most mi is van??? Véleményetek szerint mi a megoldás a probléma elhárítására?
SGS - Forever!
-
törölt tag
válasz nggabi #14916 üzenetére
Más szempontból sem. Nem látok rá igazán, de picit furcsállom, hogy nem sikerül megoldani a használatát. Ezt a kompromisszumot azonban hajlandó vagyok meghozni cserébe a símább használatért. Akku idő érdekel még, illetve a GPS, ami eddig csak JS8-JSD ROM-on JPY-JQ1 modemmel hozott elfogadható eredményt. Hagyom picit most ezt a rendszert, meglátjuk mit produkál.
-
törölt tag
válasz nggabi #14892 üzenetére
Lehet ismét velem van a probléma, de pl. JVQ-n nálam nem megy az autó fényerő ezzel sem. Mind1, nem zavar tulságosan, JS8-nál zavart, hogy kijelző on után másodperceket vártam a szabadban, mire feljebb vette a fényerőt. Marad a manuális megoldás.
b_daniel: [link]
[ Szerkesztve ]
-
b_daniel
tag
http://logout.hu/dl/upc/2011-04/26/131304_ryieprl6gpq7rb7y_odin2_2.jpg
csinálnám a kép alapján de nekem olyanom van hogy code,csc,modem.tar
melyiket hova? -
rvgy75
aktív tag
Egy téma Darky 10.-2-re
-
b_daniel
tag
stock jpy ról lehet rootolni GingerBreak-v1.10.apk ezzel ?
-
nggabi
félisten
válasz Hatvan9 #14900 üzenetére
jajah...
van odinos verzió isaz első boot kicsit sokáig tart a cwmesnél de ez is megszokott...am jól pörög 1200on
szolbi: rakjad kva jó érezhető sztem... előbb írtam hogy kell beállítani a voltage controlt... anélkül 1ghzen megy...
atesz: jah valamit behalóztam most kell menni aludni a régi verziókból van csak [link]
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
Hirdetés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest