Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
válasz koxkids #12698 üzenetére
szia!
készülj, kapsz most néhány üzenetet a kies miatt
a kiest el kell felejteni. ODIN-nal frissítsetek. tegyetek rá vagy 2.2.1-es JPU-t vagy 2.3.4-es JVQ-t sztem!!!!
vagy csinálj egy factory resetet, az általában mindent orvosol, ha olyan, DE VIGYÁZZZ!!! EZ MINDEN ADATOT, MINDENT TÖRÖL A TELOROL!!!!! én ezt tudom javasolniszerk: anno sokan panaszkodtak, h kiessel frissítették a telot, és van, akinek teljesen szétbarmolta a telot (elállítódott imei...stb), van, akinek jobban belassította, mint amilyen a 2.1 volt.
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
sb
veterán
válasz bossvico #12683 üzenetére
Van most egy összefoglaló, hogy mi NEM működik JVP/JVQ alatt?
Nálam most Bezke JVP van fent, ami nem a legstabilabb, 1-2 reset volt már rajta, de ezek program indításokhoz kapcsolódnak, random-szerű, igazán bosszantó nem volt. Phone FC, egyebek sem, funkciók, gps, minden működik.Komolyan érdekel, nem provokálni akarok, mert a Bezke fagyogatás helyett én is stabil romot szeretnék, amiben működik minden (ami nekem kell) és eddig a gyári JVQ-t akartam feltenni Dark Core-ral.
-
őstag
Sziasztok !
Az ügyben fordulok hozzátok, hogy apukámnak ilyen telefonja van, és minap frissítettük KIES-el 2.1-ről 2.2-re, azzal a reménnyel hogy gyorsabb lesz a rendszer. De sajnos ugyan olyan lassú. :S Sokat tölt,hogy megnyisson egy smst, vagy épp hogy belépjen a galériába. A 2.2-n láttam van RAM figyelő, és a 300 valamennyi megából, 200 körül volt a szabad. Az hogy lehet hogy ilyen kevés a RAM benne ?
Esetleg valami program lassíthatja le ?Üzeneteket,tanácsokat akár pm-be is küldhetitek
Köszönöm.
-
törölt tag
-
korpicschess
veterán
válasz berczy03 #12692 üzenetére
CF-root, itt van hozzá leírás, külön kell az ext4-et megcsinálni.
CF-root 3.7 JVQ
Elvileg ez az ext4 addon.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
norbi2010
őstag
[ Szerkesztve ]
-
bossvico
senior tag
válasz ibenny #12685 üzenetére
ezt nem gondolom ,ezt tudom tapasztalatból.
csakis samfirmes romot raktam fel először, mindent a leirás szerint, először akku drain, merülősbug, utánna jvq-nál phone fc, fekete, semmire nem reagáló képernyő.
aztán jött deodex változata ezeknek +bezke rom, ilyen rom, olyan rom, mind bugzott, telefon újraindulgatott.
elég volt.
ja igen és mindent úgy raktam föl,ahogy a kitalálója leírta.
örülök, hogy nálad működik.
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
berczy03
aktív tag
Jesszus, megőrül a világ, komolyan...
Mi a jó túró bajotok van a GB-vel JVP óta???Nekem most JVQ van fent, komolyan semmi gondom vele. Ilyen stabil, gyors, megbízható, HASZNÁLHATÓ ROM-om még nem volt. Ezek után FroYo???
Stock Deodex JVQ, atomstabil. Ja és százalékos akku is van, annyi mint állat, de nem borul tőle a rendszer. No, és nem utolsó sorban, nem is merül.
Miket beszéltek ti???????????????korpicschess: Linket tudsz dobni CF-ROOT-hoz, JVQ-ra?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Kapanyél
őstag
válasz korpicschess #12690 üzenetére
Azt hogy csinálja? Ext4 támogatású kernelnek el kellene tudni olvasni a korábban átkonvertált fájlrendszert. Vagy van valami más trükk is?
berczy03
Write only mode enabled?[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
norbi2010
őstag
válasz korpicschess #12688 üzenetére
Akkor inkább cf-root-ot rakjak fel?
-
norbi2010
őstag
Dark core 2.8.0-at merre lehet letölteni?
-
Kapanyél
őstag
válasz ibenny #12685 üzenetére
Szerintem erre nem fogjuk megtalálni a megfelelő magyarázatot. Én pl. azt nem értem, hogyan lehetett másoknál annyival lassabb, rosszabb, bénább a Froyo, hogy a GB-t még akku drain-es korában is elviseljék. Ennek tükrében azt is simán elhiszem, hogy valakinél meg problémamentesen megy a GB.
De ez nem is csoda, hiszen - de ezt már írtam itt - öten ötféleképpen csináljuk, és ha véletlenül valakik pont ugyanúgy romolnának, hát akkor tutira nem azt a csomagot teszik föl. Összehasonlítani szerintem csak a samfirmes odex cuccokat lehetne, kódos és CWM-es FR-ek és wipe-ok után. JVP-ből is legalább háromféle deodexelt ROM kering a neten...
Arról nem is beszélve, hogy egy %-os akkukijelzés is keményen oda tud verni a rendszer stabilitásának, hogy ha azt nem körültekintő ember készítette.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
ibenny
senior tag
válasz bossvico #12683 üzenetére
Miert gondolod ezt? Nem kotekszem, erdekel a velemenyed. en eddig csak a hivatalos romokat hasznaltam, de a JVQ-nal jobb meg nem volt a telefonom, teljes mertekben elegedett vagyok. Semmiert nem cserelnem vissza Froyo-ra, ezert is erdekel, hogy mi baj a Gingerbread-del.
-
bossvico
senior tag
válasz Kapanyél #12681 üzenetére
Köszi.
Gratulálok az új romodhoz.
nekem is ugyan ez a meglátásom, kifakadtam mint a hurka, elmondtam, azt visszaraktam a jpu 2.2.1-et.
még a JS8 vagy a JSD lehet értelmes, használható alternativa, mint említetted.és szerintem galaxy s-re a 2.2.1-nél megállt a hivatalos, tehát a 100%-osan ráírt, tesztelt, működő támogatás. Kipréselték a gingert, de a nullával egyenlő, funkcionálisan ótvaros.
mostmár be akarom lakni a telefont,és patentul használni, és ehhez sajna vissza kell menni, gb-vel nem sikerül. vagy csak a mostaniakkal, még.
legalább megtanultunk romolni.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
kutkut
addikt
válasz Kapanyél #12678 üzenetére
Jaaaa... Amúgy, az RGB állításhoz nem app kell, hanem kernel.
Egyébként, ebben igazad van, a legtöbb MIUI frissítés csak nagyobb verziószámot ír ki. Viszont, pont a múltkor azt írták (a changelogban), hogy 30%-al gördülékenyebb lesz... És igazuk volt. Szóval, még itt is van változás, fejlődés, pedig ugyanúgy 2.3.4 volt előtte, utána.Meizu MX3 32GB
-
Kapanyél
őstag
válasz Bdanyy #12680 üzenetére
Én itt olvastam, keress vissza a topikban, mielőtt csak ezért frissíted, mivel én is azt tapasztaltam, hogy a JVP jobb volt, mint a JVQ.
Joeker67
Na... most őszintén. Én is bezsongok, ha valamiből megjelenik egy újabb verzió és még akkor is frissíteni szoktam, ha köztudomásúlag semmi érdemleges változtatás nem történt az adott release-ben. Ilyenek vagyunk, techbuzik, verziószám-recskázók, ez van.
De tényleg csak annyi áll a boldogság útjában, hogy ez a szuper ROM kombó 2.2.1-et ír ki az aktuális legnagyobb helyett. Én engedtem a józan észnek, megtörtem, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
válasz kutkut #12677 üzenetére
Nem találtam olyan appot, amivel lehetne az RGB görbéket állítgatni, csak hideg-meleg-normál tónus választható (CWM-ben és a videolejátszóban is), ill. a voodoo sharpness aktív.
Egyébként igen, FroYo. De ez pont olyan, hogy hetente jön egy újabb verziójú MIUI is, amit sokan csak azért frissítenek, mert nagyobb verziószámot ír ki. Nyilván Froyo és GB között azért nem ilyen pitiáner változások vannak (elméletileg), de gyakorlatilag nekem nem éri meg a 2.3.4-re rázni a brémet.Bdanyy
JVP nem tud ilyet, ha jól emlékszem a JVQ-ban van újra ez a funkció, hogy külső tápként is használja a töltőt.[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
sziasztok!
hogy lehet toltob 100% on tartani a toltest? ficeto jvp van fent kb 80ra merul reggelre hiaba van vegig toltob, sima jvp bekapcsolt wifivel stb reggelre lemerult a toltob 60ra is... inkabb menjen szet az akku de ne kelljen felkelni korabban hogy kihuzzam bedugjam es tenyleg 100on legyen amikorra kell...
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Kapanyél
őstag
Bocs srácok a húzás miatt, itt az igazság:
Samfirmware-es XWJSD, igen 2.2.1.
Hardcore Speedmod Kernel SM k13e, 500Hz
Minden ajánlott tweak és az összes Ext4 konvertálás bekapcsolva.
Voodoo Control Pro 2.0 beta
Neldar's BLN Control Pro
Modded Phone.apk (autocallrecord main + extra package v0.3)És igen, nincs CRT OFF, kockásodik a böngésző nagyításkor (WTF??! kit érdekel) és nem teszi ki az .APK-k ikonját mellé a fájlkezelő.
A GPS-t a szervizmenüben át kell állítani MS Assisted-re és 10s alatt talál fixet.Szeretném leszögezni, hogy továbbra sem bántom azokat, akik próbálkoznak a GB-vel, vagy úgy érzik, hogy nekik az jobb, ez nem erről szól. Én is kipróbáltam, tetszett is pár dolog, de nekem megéri még mindig ezt a "régit" használni. Ebben minden megy és... tökjó. Nem utálom a telefonom ezzel.
-
Kapanyél
őstag
válasz bossvico #12667 üzenetére
Ja, én SGS-ről beszéltem, arra találtam meg a tökéletes ROM-ot.
- Voodoo Sound V9
- Voodoo Color
- BLN
- full Ext4 fájlrendszer
- működő fényszenzor
- kernel tweaks (a szokásosak)
- kikapcsolható az erősödő csengőhang
- lagmentes
- übenkompatibilis
és amiből kitalálod, hogy melyik ez a ROM:
- automatikus hangrögzítés (külön program nélkül!)Az Ace-en tényleg jó a 2.3.4, meg az SGS2-n a 2.3.3. Csak SGS-en nem jók. Hupsz, megint elárultam a tökéletes firmware-t...
-
JJ hunter
aktív tag
na nálam tnap megvolt az első TW (3) launcher fc fc-ztem, és utána az érintőgombokra annyit reagált, h a névjegyzéket hozta fel újra és újra. a menü gombra kilépett a főképernyőre és utána ment minden tovább a megszokott módon. még mindig nem tudom, h mi volt ez de fura, hogy másfél óra alatt 9 perces kijelzővel 7%-ot evett meg
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
bossvico
senior tag
válasz Kapanyél #12665 üzenetére
az oké, de ez nem sgs-n fut, akkor meg úgy nemkell.
az én romom a legtutibb, nem fc-zik, alig fogyaszt és autofocuszos a video gyárilag és jpu.
szégyen ez a sok fos 2.3.4.
a miui jó volt, de izzott ha wifit használtam és 2 nap alatt telepakolta az 1.8 gigás helyet valamivel, amit nem tudom mi volt.
-
odium
aktív tag
válasz CHIPman #12651 üzenetére
Ha csak a Ginger-eket nézem, a JVQ eddig a lexarabb rom a GPS-t tekintve. Nálam legjobb a JVB volt. Mindig ugyanazt a hárombetűs navit használom, így tudom biztosan mondani. Olyan biztatóan indult a 2.3 a GPS terén, nem értem miért kellett elbaxni. A JVP szerintem a kettő közt van, perpill nekem is az van fent. A JVB-t csak a phone fc miatt cseréltem le.
-
Kapanyél
őstag
válasz bossvico #12664 üzenetére
Heheeejj...
Amúgy megvettem tegnap a tartalék-fióktelefont, egy magyar(!) Samsung garis, fóliás Galaxy Ace-t, mert 43-ért adták. Föl is dobtam rá a 2.3.4-et, ezerszer stabilabb, mint SGS-re! A kijelzője viszont egy kalap szar: kontraszttalan, nincs igazán mély feketéje és nagyon zavaró a lassú válaszidő, elmosódnak a karakterek a menüben (is) görgetéskor. Egyébként a sebessége érzetre van olyan jó, mint az SGS-é. A rezgőmotorja 3x olyan erős. Viszont egy csomó dologban elég korlátozott az SGS(2)-höz képest.
-
lkereki
tag
Felraktam tegnap Juwe 5.1-es romját, eddig nagyon jó, most nem mászott el az imei-m töle idle módban kevesebbet fogyaszt, mint Criskelo v56, ez tetszik. No wipe verziót tettem fel, wipe nincs is egyelöre.
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=964672
Sajnos linkelni nem tudom a telefonról.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
-FreaK-
veterán
válasz CHIPman #12652 üzenetére
Mar tesztelem, eddig jo. 3 fele valtozatban van, annak megfeleloen hogy a telodban a chip milyen minosegu. Ezt tesztelessel lehet kideriteni, nekem ugy nezett ki hogy az LL valtozat rogton fagyott 1.5Ghz-en, de a HL birta.
Viszont nem volt valami jo, picit laggolt (ennek is megvan az oka). Eddig az alap sebesseg es fogyasztas jobbnak tunik mint a V10c-nel.[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
Yeeehaaaa!!! Olyan ROM-ot találtam, hogy bekakiztok! Minden jól működik, piszokgyors, az összes játék szépen fut és az akkuból is csak csipeget!
Ez már nagyon kellett!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
gubacsino
aktív tag
válasz Weeman1 #12657 üzenetére
nekem meg "lenézési komplexusom" van ám mint a gyermeknevelésnél is, sokat számít a türelem... ( reggel! egyeseknek nagyon reggel! 13 perc alatt választ "követelni"...?! )
mielőtt leírod "hogy ennyi erővel te is válaszolhattál volna" nem tudom azt. Amit tudok, hogy itt nem úgy mennek a dolgok mint a pelusban.[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Nekem miért nem válaszol senki?
Valami rosszat írtam?
Vagy büdös vagyok?
Bocs ha hülyeségeket kérdezek.Xiaomi 11T Pro
-
JNSK
aktív tag
Ha tele töltöm az akksit, és mégis mikor leveszem a töltöröl 60%on van, akkor wipe battery stats segít. Ugye? Lemerítem feltöltöm és után recovery, töltö kihúz, és wipe?
-
Weeman1
veterán
Darky's romra milyen témákat tehetek fel?
XXJVP_JKay_AllGreen_Deluxe_v4_1_Theme.zip
Ezt felrakhatom,és ugye fog működni rendesen?Bocs a sok láma kérdésért,de nem tudom az összes hozzászólást végigböngészni.
Melóhelyen sunyiba tudok csak netezni,otthon meg vár a 7 hónapos kislányom.
Néha vele olvassuk a fórumot,ha időnk engedi.
Van esetleg fiatalabb olvasója is a fórumnak?Xiaomi 11T Pro
-
Khelben
nagyúr
válasz CHIPman #12651 üzenetére
Ezt telepítsd fel. Marketen is fenn van, "gps opt"-ra keress rá. Nekem megoldotta.
-
CHIPman
nagyúr
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
Valaki navigált már stock JVQ-val? Nekem egy darab holdat se lát, akármit csinálok.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
norbi2010
őstag
Criskelo témáját hog lehet lecserélni?Valaki tudna linkelni egy sima tw 4-es témát rá?
-
SzlobiG
félisten
válasz korpicschess #12646 üzenetére
Melyik kernel?
-
titán
válasz tariattila #12644 üzenetére
Az. Budapest önmaga 3 "részlet".
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
CHIPman
nagyúr
válasz korpicschess #12646 üzenetére
Nem csak Criskelo-val, az összes 2.3.4-ben 2300-2500 körül ad ext4-gyel.
-
korpicschess
veterán
MIUI elmehet a fenébe, Criskelo V76-tal 2300-as quadrant érték, olyan gyors, mint az állat. Ennél nem kell jobb!
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
engine88
aktív tag
válasz nggabi #12640 üzenetére
Eddig LYÓ
kis adalék: Böngésző javítás Bezke 5.0-hoz: http://www.multiupload.com/1OBFBLEHBL
-
norbi2010
őstag
Na miui ment a kukába.FC,újraindulás,rakom vissza az f1 s2-őt
-
engine88
aktív tag
samfirmwares JVQ-t raknám fel.
Elég sok változást látok a mappában:
1.82-es odin, azon belül bootlader a pda gomb felett
flash lock
phone bootloader updateMi változik ezekmiatt? Kell-e pipa valahova és bootloaderhez tallózak-e valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
A Google szerint Darky's romom van.
Tudom én erre a Theme chooser-t telepíteni?Xiaomi 11T Pro
-
norbi2010
őstag
Indításnál merre lehet beállítani hogy csak wifi használjon ne 3g-t?
-
norbi2010
őstag
datadata-át merre lehet wipeolni?
Elvileg felrakta remélem menni fog
Kernelt simán odinnal rá lehet rakni?
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
Nem tom volt-e már. A Maps Offline lett.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
CHIPman
nagyúr
Tudtommal nincs még VC Samsung Gingerbreadre.
rvgy75: A rosseb a bundádat, a szerkesztési idő után külön hszbe ez akartam írni én is.
norbi2010: Datával együtt.[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz norbi2010 #12623 üzenetére
Na kezdjük:
0: Felmásolod a belső sd-re a MIUI-t + a nyelvi pack-ot.
1: Odinnal felrakod ezt : GT-I9000_FROYO_FULL_PDA.tar
512 PIT , repart pipa.
2: Boot után CWM,majd wipe System, Cache, Data and DataData.
3: Install Zip From SD Card --> MIUI file
4: Első elindulás után recovery-ben Install Zip From SD Card ---> nyelvi file...Röviden ennyi...
multi-language pack 3.4 for MIUI 1.7.1.zip
(#12625) norbi2010
Én nem vettem ki,miért is kéne?[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
-
JNSK
aktív tag
Negyedjére: Létezik egyáltalán olyan kernel Bezke 4.2 alá amivel működik a a VOODOO COLOR?
-
engine88
aktív tag
válasz norbi2010 #12619 üzenetére
Mivel tiltva van a telóm szolgáltató által (IMEI tiltás), kaptam egy ötletet hogy rakjam fel a 2.2-es JPC romot, ami megváltoztatja az IMEI-m, de nem minden esetben.
Na felraktam, és maradt az IMEI-m
van olyan itt akinek megváltoztatta? ha igen hogy?esküszöm lassan felkötöm magam hogy van egy Galaxy S-em, és nem tudom használni..
-
norbi2010
őstag
Miui-t mindegy mire rakom fel?Az aláírásomban lévő rommal menni fog?
3.4-es verzió jó lesz? -
törölt tag
A TW-ben valahogy sikerült alulról a telefon ikont kitörölnöm, most csak 3 ikon van alul. Hogyan tudom oda visszatenni?
-
nggabi
félisten
válasz rvgy75 #12613 üzenetére
ez a jvqs szerintem gyorsabban betölti az oldalakat, meg már nagyon megszoktam. a csirkésben ez a flip effekt engem kiborít ha meg kikapcsolom akkor olyan fapados lesz...
szlobi: mittomén most láttam én is az előbb... van benne extra feature is: phone fc csak ha nem wipeolsz a telepítés előtt akkor jön elő azt írták...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
rvgy75
aktív tag
-
rvgy75
aktív tag
Az uj Criskeloba már nincs is benne a gyári böngésző.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Weeman1
veterán
Használtan vettem az SGS-em,
2.3.4-es rom van rajta.
Nem tudja valaki hogy ez melyik rom?
Alapsáv verzója:I9000XXJVQ
Kernelverzió:2.6.35.7-I9000XXJVP-CL264642
ficeto@vpn#Dark Core 2.7.3 JvkXiaomi 11T Pro
-
Linkin
senior tag