- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Napról napra jobban fog tetszeni. Imádom nagyon az enyémet teljesen más dimenzió mi t egy hagyományos telefon. Rég éreztem ezt a hűha érzést. Az aksi is nagyon jó és kellemesen csalodtam benne. Fèltem kicsit az ultra után nem e lesz sokkal rosszabb. Ajánlom hogy nézz pàr tip videot youtube-on. Lesz pàr érdekesség.
Én màr nagyjából belaktam péntek óta de most az ikonokkal nem jutok dűlőre. Ha valakinek van jó tippje ne tartsa magàba. Goodlock nagyon jó sok mindenre de rendes ikont èn nem tudok szerkeszteni vele. Galaxy store katasztrófa über gagyik vannak. Play-ből meg vagy 2 program kell mire lesz valami ami közel se biztos hogy kompatibilis és gördülékeny így kedvem sincs velük szórakozni. Ma màr egy kis időt sikerült ezzel elcseszni nulla pozitív eredmènnyel. Amik meg a témàknàl a beállításokba vannak azok legtöbbje csak a gyári ikonokat változtatja de a többit nem. Bármilyen ötletet szívesen olvasok.
De amúgy tényleg már a mostani telefonok annyi mindent tudnak de pont rendes ikonokat nem tudsz csinálni mindenféle kísérletezés nélkül még goodlock-ba se. Egyszerűen érthetetlen hogy gyàrilag miért nincs pár normális lehetőség de ugyanez igaz a háttérképekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest