Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
gippazoid #6479 üzenetére
Meséljek ?
Mesélek . . .Vettem egy Huawei GT 4 et , de túl szép ahhoz , hogy melóba befogjam . Kap ütést és hasonló . Ezért azt megtartottam " hétkönapra " . A GW 6 ot eladtam , mert szintén sajnáltam volna befogni melózni ezért fájó szívvel , de mennie kellett .
Így lecséltem egy patika GW 4 re , aminek az ára már nem is mérhető , pedig szép gyéri kinézetű és alig használt . Kapott egy üvegfóliát és az lesz ( most hat hétig egészségügyi szüneten vagyok ) majd a melós vekker .
Ha baja esik nem fáj annyira az összege miatt . Lehet pótolni .Kb ennyi ha tudod követni .
Így ide is tudok pakolni lapokat , mert néha kontrollnak is jó . -
-
gelbelex
őstag
válasz
gippazoid #5158 üzenetére
Szia,
hasonló szempontok fontosak nekem is... (Az időjárás kivételével, azt mobilon nézem.)
Már régóta az ALX08-as a kedvencem (mindig visszatérek, ha ki is próbálok valamit). Sok alapszín, külön színek az időre/dátumra/lépésre/pulzusra, többféle/kikapcsolható mutatók/mp-mutató,54 complication.
Nálam: áttetsző mutatók, élénk kék az idő, élénkzöld a lépésszám, piros a pulzus (elég gyors is), a többi sötétzöld, minden megfelelően látható.
Viszont lépegetős a mp-mutató, nem folyamatos. (De én pont örülök neki, az ilyen lapokon nálam valamiért nem egyenletesen megy a mutató, hanem gyorsul-lassul, rossz nézni.) -
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
gippazoid #2708 üzenetére
Mit olvasok? Kódok lenyúlása? Meg Ne lopj?
Én 36 évig úgy tudtam a lopás akkor lopás ha valaki tulajdonát annak engedélye nélkül valaki eltulajdonítja és ezzel mondjuk kárt okoz.
De ha te önszántadból publikusan kiírsz egy kódot ide a topic-ba és azt valaki felhasználja az mióta lopás?
Huha...Úgy látszik frissítenem kell a tudásomat ilyen téren mert le vagyok maradva.
Akkor az ingyen elvihető hirdetések is lopásnak számítanak ha elmegyek értük?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- Futás, futópályák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ingatlanos topic!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest