Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet fizetni az órával, ha a telefon nincs nálam? Csak BT verzió. (nem úgy, hogy beszámolják
)
-
domos
senior tag
Valamiért azt olvastam hogy "cukrot nem kér"
-
kertelek
kezdő
Szép napot! Cukrot méri vagy sem? Úgy volt hogy fogja tudni de nem nagyon találok róla infót.. Köszi!
-
válasz
mgTerminator #389 üzenetére
Ez a stressz figyelés mire jó?
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Kicsit halott a fórum, van egy kérdésem. A netet bújva mindenhol azt hallom, hogy az ultra számlapok nem telepíthetők a hetesre. A hír igaz, ma egy pár órát elszöszöltem vele. Ami érdekes, hogy a régebbi négyesemre szépen fel lehetett tenni. Akinek van ultrája, az meg tudná osztani a verzióját az ultra analog és a simple ultrának?
-
gyuri2008
veterán
válasz
mgTerminator #387 üzenetére
Ezek szerint max 24 óra?
-
gyuri2008
veterán
válasz
mgTerminator #385 üzenetére
Napi 1 óra séta,éjszakai monitorozás max 10 értesítés folyamatos pulzus mérés kb ennyi.
-
gyuri2008
veterán
Mennyi idő alatt áll be az akku?
-
Parallaxis
addikt
Én úgy értelmeztem, hogy az RTOS rendszer egy külön op. rendszer, amibe át kell bootolnia.
Ennél nem kell, maga az óra kezeli a két rendszer közötti váltást (főleg, hogy az alap funkciók végig az RTOS rendszeren futnak. (Két OS és két SOC van az órában, amik párhuzamosan futnak, amikor nem kell a fejlettebb rendszer, akkor a WearOS hibernálódik.)
Aminél újra kell bootolni, azok a Huawei órái.
---
De ha erről akarunk beszélgetni, akkor privát keress meg, mert megint orrba vernek az offtopic miatt
-
Janaboy
veterán
válasz
Parallaxis #381 üzenetére
Ez sajnos nem teljesen igaz vagy legalábbis reviewekból én nem teljesen így értelmeztem.
Én úgy értelmeztem, hogy az RTOS rendszer egy külön op. rendszer, amibe át kell bootolnia.
Tehát ha WearOS funkciókat akarsz, akkor újra kell indítani az órát.
Onnan viszont már ez se annyira kényelmes megoldás sajna, illetve két külön álló rendszerben dolgozol. -
Parallaxis
addikt
A One Plus Watch 2 képes csökkentett módba kapcsolni, ahol olyan a fogyasztása mint bármelyik RTOS rendszerű órának. Ezt úgy teszi, hogy közben minden szenzor ugyanúgy megy tovább, vagyis nem sérül az adatrögzítés sem alap szinten, sem sportoláskor.
Amikor a kezeden az órával sétálsz, akkor számodra teljesen mindegy milyen rendszer fut az órán. Az adatrögzítés működjön megbízhatóan, esetleg tudjál zenét hallgatni, vagy fogadja a bejövő hívásokat. Ehhez nincs szükség a WearOS komplexitására. Ha meg többet akarsz, elindítanál egy bonyolultabb appot, akkor átvált WearOS-re és azon oldja meg, majd ha végeztél visszavált."Az okosóra egyik érdekessége, hogy a saját kétfrekvenciás GPS használatával is képes elérni a 100 órás üzemidőt, de energiatakarékos módban könnyedén kihozhatunk belőle akár 12 napot, miközben az 5ATM szabvány mellett még a vízállóság miatt sem kell aggódnunk."
"Az óra hátterét egy erőteljes Snapdragon W5-ös chip látja el, további érdekesség pedig, hogy két operációs rendszer is dolgozik rajta. Az RTOS az alapvető funkciókért felel, egyfajta karbantartó szisztéma, de amikor a navigációt vagy más harmadik féltől származó applikációt indítunk rajta, akkor a Wear OS 4 veszi át a munkát."
-
Janaboy
veterán
válasz
Parallaxis #284 üzenetére
Itt mire gondoltál hogy a Oneplus meg tudta oldani?
Mármint hogy a WearOS több napig muzsikáljon? -
mgTerminator
veterán
válasz
johnny82 #378 üzenetére
Ha fóliát akarsz akkor hydrogel, Aliról. Ezt viszont pár havonta vagy amikor felválik cserélni kell.
Az üveget nem javaslom az Aliról mert undorító a felülete és olyan kell aminek ujjlenyomat taszító retege van. Én amazonról rendeltem.
A W5-ön használtam aztán lusta voltam cserélni ezért natúr használtam, wleg hamar lekopott róla a réteg és állandóan dzsuvás volt.
-
válasz
mgTerminator #376 üzenetére
-
-
Sziasztok!
Milyen tokot és fóliát használtok ehhez az órához? Spigen rugged armor-t néztem ki, ami tetszik. Nem tudom, hogy vajon érdemes-e szíjjal venni, vagy elég lenne csak a tok?
-
Vladislav
tag
Sziasztok!
Huawei telefonokkal (P30 pro) használható az óra? Tudom több funkció csak Samsung telefonról érhető el, de erre van megoldás? Valaki használja esetleg yettel-es e-sim kártyával?
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Én ezen godolkozok Galaxy Watch7 44 mm, Bluetooth, WiFi: 139 990 forint. Én iphone 14 pro melé szeretném, kompatibilis egyáltalán? Mert valahol azt irják hogy az ujabak már nem,máshol meg hogy igen.
-
dgcs
csendes tag
válasz
Parallaxis #344 üzenetére
Az elég karcsú! Akkor ezek szerint ha haszálom is rendesen, akkor telefon nélkül 1-2 óra LTE módban? Ezért kár volt bele tenni! Úgy látom hogy kell még 1-2(?) év mire eljutunk odáig, hogy értelmes üzemidőt tudjon egy olyan óra, amivel kiváltható egy telefon...
-
Decske
senior tag
válasz
zsozsi67 #345 üzenetére
Én használtam Huawei órát Samsung telefonnal. Egyszer telepíteni kell a Huawei honlapjáról a Health appot, utána appon belül frissít. Jó pár funkcióról le kell mondani, nincs dnd szinkronizálás, nem tudod az ébresztőt szinkronizálni a telefonnal, sem kamera távkioldó, nincs normális térképes navigációs segéd, csak hogy néhányat megemlítsek.
Emellett a fent említett órák nem okosórák. Pont ezért hosszabb az üzemidejük, viszont nincsenek zenesztreamelő appok, zenében nem tudsz előre vagy vissza tekerni a lejátszók belül, csak bluetooth-szal tudsz tartalmat átrakni rá, nem nagyon vannak rá appok, stb.
Plusz én személy szerint koronás órát nem vennék még egyszer. A Watch 3-omon három év után nem működik a kattintás a koronával, emiatt az app listát nem is tudom megnyitni, javítani meg nem éri meg.
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
Tapasztalatra lennék kíváncsi, akinek van viszonyítási alapja hogy a sima 40mm watch7 mit bír egy w6classichoz képest? -
polonic
félisten
válasz
zsozsi67 #345 üzenetére
Szia
Egy Samsung órás topikban Samsung telefon mellé én a Samsung órát ajánlom.
Egyébként nem ismerem a huawei órákat. Ezekről nem tudok nyilatkozni.
A Samsung egész jó ökoszisztémát alakított ki az okoskütyükkel. Az üzemidő nem a legjobb, ez tény. Olyan 3 nap is kijön a nagyobbal, ha van gps-es edzés, akkor azért kevesebb. -
zsozsi67
csendes tag
Sziasztok! Samsung S24 telóm van, ezért is néztem első körben a Galaxy Watch 7-et. Viszont az üzemidő iszonyatos a leírások alapján. Emiatt képbe kerültek a Huawei új órái is (GT 5 pro és D2), nagyon jó üzemidővel. Véleményetek szerint melyiket érdemes választani? Van vkinek Huawei órája? Tapasztalat? Tudom az nfc fizetés nem működik, ígéret van, hogy talán jövő év elejétől itt is használható lesz. Samsung telefonhoz érdemes Huawei órát venni? Köszönöm!
-
dgcs
csendes tag
Sziasztok! Használ valaki 40mm-es LTE verziót? Ha nem használok rajta semmilyen szenzort, figyelést, GPS-t, AOD-t, nemtelepítek rá semmilyen "csecse" számlapot, akkor mennyit bírhat az akksija? Csak wifi és LTE menne rajta. SMS-ek, Messenger üzenetek, Email-ek fogadása és a telefonos elérhetőség lenne a lényeg. Nem akarok nagyon telefonálgatni, csak hogy elérhető legyek. Kibír így egy napot?
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Prophyte #339 üzenetére
Nekem van egy négyes classic órám, és egy sima hetesem is. A hetes piszok gyors hozzá képest. Valószínűleg a hatos is gyorsabb a négyesnél, de tovább lesz szoftveresen támogatva mint a hatos. Viszont a hatoson ott a lünetta, ami baromi jó dolog. Nehéz kérdés. Én már vágytam a lünetta nélkülire. De megtartottam a négyest is.
-
Prophyte
tag
Sziasztok
Nincsen okos órám, most lenne az első. Melyiket ajánlanátok az új Watch7 vagy a tavalyi Watch6 Classic-ot? Előre is köszi!
-
petresq
csendes tag
válasz
viewdetails #336 üzenetére
köszi
-
petresq
csendes tag
Otthon hagytam az órám töltőn. (44mm bt) Kaptam róla értesítést, hogy feltöltődött. Ez hogy lehetséges?
-
Vitaqo
senior tag
Az Analog ultra watchface-t szerintetek megkapjuk? Sehol sem hallok róla hírt, pedig nagyon tetszik.
-
polonic
félisten
Ez a vérnyomásmérés továbbra sem az igazi.
Kalibrálás után közvetlenül az óra 135/78-at mér, míg a másik karomon 125/77-et a vérnyomásmérő. -
mgyalu
csendes tag
válasz
mgTerminator #325 üzenetére
És még sem...
-
mgyalu
csendes tag
válasz
mgTerminator #325 üzenetére
Pont ez az. Engedélyezve van!
-
mgyalu
csendes tag
Van egy S23U telefonom és egy Watch ultra, minden értesítés tökéletesen működik, kivéve az FB Messenger. Az istennek sem jövök rá, mi lehet ennek az oka. A Wearable alkalmazás értesítések engedélyezve vannak... Van valami ötletetek?
-
Chamoro
tag
Üdv urak! Egy kis segítség kellene. (Tudom ez a watch 7-es fórum)
A Watch 6 20mm-es szíj jó az 5ös szériára? A 6-os szériának van egy kis gombja, ami ugye az 5-ösnek nincs. Hátha van köztetek olyan aki váltott minden évben és tesztelte.
Ezer köszönet ha valaki tud segíteni. -
Isendel
csendes tag
Sziasztok!
Nálam olyan probléma van, hogy miután leállítottam egy edzést az órán, utána van hogy a telón a samsung health alkalmazásban még egy óra múlva sem látszik. Máskor meg 10 percen belül már ott van. Lehet valahogy kézi szinkronizációt indítani? -
pgonzy
tag
.
-
petresq
csendes tag
válasz
JockeyEwing #222 üzenetére
hol kell ezt megcsinálni?
-
mSchumi87
senior tag
Miert nem jelez az ora ha elveszti a bluetooth kapcsolatot a teloval?
-
petresq
csendes tag
ezt hol kell elvégezni? nekem is előjött sajnos
-
perzeus
tag
Szép óra.
-
válasz
Parallaxis #308 üzenetére
Ezt meg lehet csinálni az új android wear-rel is. De egyszerre nem lehet több telefonhoz kapcsolódva.
-
Parallaxis
addikt
A Huawei órákat bármennyi telefonhoz tudod párosítani, csak a telefon váltás előtt le kell választani és a másik telefonhoz csatlakoztatni (az óra tartalma nem változik, nem kell resetelni ehhez). A telókon futó szoftver meg mindegyik készüléken azonos tartalmú, mert a felhőből szinkronizálódnak.
-
mSchumi87
senior tag
A Watch 7-nel se lehetseges még 2 telefonhoz parositani?
-
Sziasztok.
Azt be lehet állítani hogy csak az oldalso gombal lehessen aktivalni a kijelzot es ne érintéssel vagy csukló emeléssel? -
gyuri2008
veterán
Érdemes lecserélni a W6-44mm-rest erre a típusra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged