Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Azért watch 5 és 7 nem igen hasonlítható össze, 7 teljesen új fejlettebb szenzorokat kapott.
Továbbra is azt mondom ha jól illeszkedik, nem laza, nem szoros és nem a csuklócsonton hordod akkor relatív pontos 7/ultra.
Mint már írtam felkaros mandzsettás vérnyomásmérővel (ami pl legtöbb háziorvosi rendelőbe is megtalálható) szoktunk kontroll méréseket végezni főleg az első hetekben (bal kézen óra jobb kézen vérnyomásmérő) . Minimális az eltérés. Nyugalmi állapotban és aktív mozgás (pl takarítás) közben is.
Volt hogy órát cseréltünk, ilyenkor már picit nagyobb volt az eltérés (de még tűréshatáron belül) de mindenkinek a saját szokásos értékeit mutatta (nekem alapból alacsony a vérnyomásom az átlagnál magasabb pulzussal, páromnak jó minden)
Én mondjuk a szokásos helytől feljebb hordom az órát mert csuklóm is tetoválva van kézfejtől nézve 7cm ig, na azt nem szereti.
Szóval, akinek nem jó az valószínűleg rosszul hordja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Formula-1
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple MacBook
- Microsoft Excel topic
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Mazda topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm, 3 év garanciával eladó!
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest