Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Raspberry Pi
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
Psytech #50027 üzenetére
Nem lesz meg a keret... :-) van meg ra 4 honapod basszus... meg nekem sincs ra keret, de en meg csalad mellett is megoldom, mert ott akarok lenni!
Meg hat ozora a lehetosegek tekinteteben nem szab hatart, elegge jol ki lehet jonni anyagilag ha elelmes az ember...Nem tudom megyek-e iden, de ha igen akkor arra most mindennel jobban rakeszulok, hogy jo legyen mert lehet ozorabol ez lesz az utso...
-
rankesz
veterán
válasz
Psytech #50015 üzenetére
Szerintem egyértelműen a lóvé miatt lett szakadás... sajnálom, mert kb. ennyi kikapcsolódást engedhetek meg magamnak évente mióta képbe jöttem... nekem Ozorától ozoráig tartott az év már egyideje...
Régebben pedig nem értettem és hülyének néztem azokat az embereket akik ozora openingen egymás nyakába borulva boldog új évet kívántak egymásnak... utólag megértettem és teljesen igazuk van, nekem se jelent semmit a szilveszter, Augusztus eleje viszont annál inkább... nem tudom idén megyek-e, tényleg nem tudom...Kerestem most a winyómon Tetrameth trackeket, betegebb már-már mint a Sensient...
-
rankesz
veterán
válasz
Psytech #50003 üzenetére
Jaja, tavaly voltak eddig a legtöbben, de tavaly ugye nem volt Boom sem, ugyan úgy ahogy a 10 éves jubileumi 2009-eskor sem... akkor is elég sokan voltak, de a tavalyi vitt mindent.
2005 óta járok Ozorára, kár hogy a következő már nem olyan lesz, számomra az öszi bejelentés felért egy kis halállal, gondolom akkor tudod miért...NG: most mivan már, minden kerek számot elvittetek előlem, végre nekem is jutott egy...
razi: homár akinek nincs a topik a kedvencek közt.
-
tariattila
veterán
válasz
Psytech #49973 üzenetére
semmit se szótam... teljesen jól nyitottál... bár egy böff azé odatett volna
volt aki szakmai ömlengéssel jött ...no azóta se láttuk... h'l/$ten
nincs semmi psy ellenesség ittene... mindenki linkel és mindent hallgatunk...
utána meg jól megfikkantjuk egymás dógaitno akkor: jártál szombaton iskolába?
Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jövedelem
- Kerékpársportok
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest