Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolmesz
aktív tag
Fent van a CM11, elég csupasz, de legalább az megy fel utána, amit tényleg használni is fogok, és tényleg gyors, Nova launcher-rel tökéletes.
Viszont van egy dolog, amit nem értek (lehet, hogy más is kérdezte már, akkor bocsi), de ugye az értesítési sávot lehúzva ott van a gyorsbeállítások panel is, rajta a GPS, de a szöveg alatta elég érdekes. Ha be van kapcsolva, akkor "Csak készülék" felírat van alatta, és ez az, amit nem értek, ha kikapcsolom, akkor meg a "Hely kikapcsolva" szöveg, ez világos.
Ez valami félrefordítás, ez a "Csak készülék"? Vagy csak számomra értelmezhetetlen? -
zolmesz
aktív tag
válasz
Just_Reboot #39723 üzenetére
Köszönöm
Rendes, Samsung-os, Toucwiz-es 4.1 volt rajta, felment rá a 6.0.4.5-ös cwm, és települ a CM11 is rendben.
-
zolmesz
aktív tag
Én is régen jártam erre, de kénytelen vagyok egy kicsit újra elővenni az S2-est és tennék rá egy CM11-et. Jelenleg egy 4.1-es JB van rajta.
Ehhez előbb milyen CWM-et kellene feltennem, hogy aztán a CM11 is felmenjen rá? -
zolmesz
aktív tag
Tudja valaki, hogy a telefon honnan olvassa ki a SIM kártyához tartozó telefonszámot?
Mert nekem nem azt jelzi ki, ami ténylegesen a telefonomban van, hanem egy másik, telefonszámot, ami szintén az enyém, de ott csücsül a régi, kikapcsolt S1-esemben.
Hétköznapi használat közben nem okoz zavart, de pl. a Hangouts is megkérdezi, küldhet-e ellenőrző SMS--t, és a azt a bizonyos másik telefonszámot ajánlja fel, amit a Telefon állapota menüjében is mutat (De nem az a SIM van benne!). -
zolmesz
aktív tag
Hm, Asnet Miui van a telefonon, akksi 45%, újraindítottam, és 8% lett
Most akkor mi van? Melyik a valós érték? Ha nem indítom újra, akkor 37%-nél kikapcsol, vagy akkor elmegy 0%-ig rendesen? Csúnya dolog lenne ha egyszer valahol útközben laptop, vagy töltő nélkül megint ilyen érne.
Pedig nagyon szeretném fent hagyni a ROM-ot, mert tetszik.
Másnál előfordult valami ilyesmi? -
zolmesz
aktív tag
-
zolmesz
aktív tag
Úgy látszik, a CM10.1 és az LgCamera nem szeretik egymást. Feltelepítettem, kipróbáltam, a videó-fényképező mód között váltogatva befagyott a program. És ezen incidens után a sima kamera program sem indult el, csak egy wipe segített rajta, szóval nekem nem vált be a program.
Egyébként a sima kamera programban is van lehetőség fényt bekapcsolni videózás alatt, de mondom, én CM-et használok. -
zolmesz
aktív tag
Akinek Asnet Miui van fent, annak működik a kamera? Akárhányszor indítom, "A kamera alkalmazás sajnos leállt" üzenet jön be helyette.
-
zolmesz
aktív tag
Tetszene ez a MIUI, de nekem nagyon merül, meg eléggé döcög, pedig volt előtte wipe, meg format, meg minden.
Aki használja még, milyen tapasztalatok vannak róla?
Szoktak alá másik kernelt tenni, ami segíthet a problémáin, vagy csak a sajátjával kompatibilis? -
zolmesz
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy CM10.1-en működne-e a gyári Samsung rendszerben lévő óra program?
Ha igen, akkor valaki ki tudná szedni és tudná linkelni számomra?
Ha nem működik, akkor ismer valaki olyan ébresztőt, ami hasonlít a gyárira, főleg az a bio ébresztés rész érdekelne, ahol pár perccel az ébresztés előtt elkezdi valamilyen hanggal ébreszteni az ember agyát
Köszi, ha valaki tud segíteni. -
zolmesz
aktív tag
Szerintem elbeszéltek egymás mellett ezzel a belső/külső tárhely formázásával.
A külső, a felhasználó által berakott sd kártyát nem bántja a romolás, még ha pit-tel is történik. A beállításokban van valami menüpont, ennek a formázására is, de ez most nem tartozik ide.
A belső sd-nek azt a részét, amit a felhasználó is lát pl. egy sima file kezelővel (ahova az ember a pl. zenéit másolja akkor, ha nincs külső sd-je), azt sem bántja a pit-tel romolás. A beállításokban szintén lehet formázni, illetve a gyári visszaállításkor is be lehet jelölni, hogy azt most formázzuk, vagy nem.
De a többi részét a belső sd-nek, azt már újrarakja a pit-tel romolás. De gondolom a nálam okosabbak is megerősíthetik ezt (vagy cáfolhatják).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest