Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tamasgal

senior tag

válasz girnyau #27525 üzenetére

Resurrection Remix

Sziasztok igértem egy kis beszámolót a Remix romról.
    Mindent amit írok azt a gyári Telenoros romhoz képest értsétek.

Kezdem a telepítéssel: Én ilyen szinvonalas telepitőt még nem láttam, a neve aroma. Egy csomó mindent megkérdez és gyönyörű a kidolgozottsága. Amikor végig megy az ember a beállitásokon (wifi, gmail, stb) szépen elkezdi a marketből az összes progit felrakni ami az előző romnál fent volt! ZSENIÁLIS!!!!

Én launchernek a Go-t használom (lementettem a Go beálitásait), így amikor kb 10 perc alatt mindent (a nem marketből telepített kalóz progikat persze nem) visszatelepített, nyomtam a Go-ban egy visszaállítást és így mindenel kész voltam kb 20 perc alatt!!!!

Beállítási lehetőségek: Gyerekek, mindent, az akku kijelzéstől az óra szinén és helyén a proceszor sebességén át a zárképernyőn keresztül MINDENT a magad igényei szerint lehet kialakitani. Pl, a hangbeállitásokat (hangszin, stb) meg lehet külön füleshez, hangszoróhoz, bt-on való lejátszáshoz külön adni. Szóval zseni! :DD

Müködési sebesség: Olyan síma és folyékony minden, hogy az eszem megáll. Ilyen síma rom még nem volt a telómon soha, Go-val a GB-s TW-re is ráver!!!

Akkuídő: Passz, mert folyamatosan nyomkodom, így ma már kellet egyszer töltőre dugnom.

Hiba: Eddig nem találkoztam sem laggal sem fc-vel. Szuper csak maradjon is így.

Egyszóval egy nagyon átgondolt, részleteiben is szuper, kiforrott rom ez.
    Gratulálok az elkészitőinek! :C :C :C :C

Aktív témák