Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
tamasgal
senior tag
válasz
girnyau #27525 üzenetére
Resurrection Remix
Sziasztok igértem egy kis beszámolót a Remix romról.
Mindent amit írok azt a gyári Telenoros romhoz képest értsétek.Kezdem a telepítéssel: Én ilyen szinvonalas telepitőt még nem láttam, a neve aroma. Egy csomó mindent megkérdez és gyönyörű a kidolgozottsága. Amikor végig megy az ember a beállitásokon (wifi, gmail, stb) szépen elkezdi a marketből az összes progit felrakni ami az előző romnál fent volt! ZSENIÁLIS!!!!
Én launchernek a Go-t használom (lementettem a Go beálitásait), így amikor kb 10 perc alatt mindent (a nem marketből telepített kalóz progikat persze nem) visszatelepített, nyomtam a Go-ban egy visszaállítást és így mindenel kész voltam kb 20 perc alatt!!!!
Beállítási lehetőségek: Gyerekek, mindent, az akku kijelzéstől az óra szinén és helyén a proceszor sebességén át a zárképernyőn keresztül MINDENT a magad igényei szerint lehet kialakitani. Pl, a hangbeállitásokat (hangszin, stb) meg lehet külön füleshez, hangszoróhoz, bt-on való lejátszáshoz külön adni. Szóval zseni!
Müködési sebesség: Olyan síma és folyékony minden, hogy az eszem megáll. Ilyen síma rom még nem volt a telómon soha, Go-val a GB-s TW-re is ráver!!!
Akkuídő: Passz, mert folyamatosan nyomkodom, így ma már kellet egyszer töltőre dugnom.
Hiba: Eddig nem találkoztam sem laggal sem fc-vel. Szuper csak maradjon is így.
Egyszóval egy nagyon átgondolt, részleteiben is szuper, kiforrott rom ez.
Gratulálok az elkészitőinek!
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest