Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balu1977 #298 üzenetére
Köszi
Nekem 1000-es netem van és amikor megvettem vitte szinte fullon, de mostanában max.500 körül mérek. Ez is elég mindenre, de nem tudom, hogy a routernél van valami probléma, vagy a telefonnal.
Sajnos másik eszközöm nincs, amivel tesztelhetnék és router, vagy telefon reset előtt körbejárnám a dolgot. -
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi a max. Wifi link sebessége a készüléknek?
Köszönöm -
Lumiere86
újonc
Sziasztok,
Segítsetek kérlek milyen fóliát érdemes rárakni a telefonra?
Mai nap megyek átvenni az új telefont
Viszont a korábbi linkek, amik voltak már nem jók ahogy nézem 🙁
Előre is köszönöm a választ 😊 -
Diego2002
tag
válasz
citizen05 #288 üzenetére
Nekem mint telefon tökéletes, de nem nyüstölöm egyfolytában. (Se facebook, se tiktok, semmi ilyesmi
- csak naggyon ritkán, mikor asszony küld valamit.)
Az akkumulátor elfogadható, mivel már hozzá voltam szokva az előző (5-6 éves) S9+ miatt, hogy naponta töltöttem, így a mostani másfél, két nap teljesen elfogadható.
A fotók, hát, nem akarok nagyon kritikus lenni, de nekem nagy csalódás volt még azután is, hogy tudtam, nem számíthatok extra jó minőségre.
De elfogadtam... Ha macbook-on a retina kijelzőn nézegetem a képeket nagyobb felbontásban, akkor azért szép képeket is találok amit a főkamerával csináltam, de full HD-n már nem mutatnak olyan jól. -
balu1977
senior tag
De ha vársz még jövőig akkor a 25ös is már olcsóbb lesz.
-
citizen05
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy véleményetek szerint az S24+ vagy s23 ultra/12/512/ -t éri meg használtan megvenni?
Normál felhasználás mellett csak az akku idő és a fényképek minősége fontos.
Vagy még érdemes várni mert a 25- ös széria érkezésével valószínűleg olcsóbbak lesznek ezek a készülékek.
Válaszokat előre is köszönöm. -
sutiand
tag
Kint van a novemberi biztonsági frissítés
-
Sziasztok,
Van egy kis Spotify problémám.
Adott a friss S24 + és egy 2020-as KIA ceed. Szituáció: telefonon spotin zenét hallgatok, autóban folytatom. Majd leállítom és mondjuk rádiót hallgatok tovább. Végül kiszállok és ennyi. Még akkor is ha eltelik X nap, még ha ki is lövöm telefonon a spotit, még újra is indíthatom a telefont úgy, hogy akár napokig el sem indítom a spotit... beülök az autóba és magától elindul a zene.Ráadásul még ezt is tudja fokozni! Mondjuk ugyan ez a procedúra, csak közben itthon meghallgatok egy számot. Aztán a végjáték ugyan az, ha kilövöm az alkalmazást, ha újraindítom, akkor is elkezdi magától a lejátszást, NA DE NEM is azt a számot amit otthon hallgattam, hanem azt amit utoljára a kocsiban.
Na ezt hol lehet kikapcsolni? Mi okozhatja?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Valamit elállítottam és most nem találom
Szóval eddig az volt, hogy ha a főképernyőn 1-et jobbra görgettem akkor beadott különböző híreket. Most ez eltünt és szeretném visszahozni de valahogy nem találom. Tudna esetleg valaki segíteni? Köszi a válaszokat
-
Fuvaros
senior tag
Temuról rendelhető hozzá vezeték nélküli töltő? bármelyik jó lesz? ötlet?
-
Sziasztok!
Használja valaki a készüléken a Nespresso alkalmazását? Nekem valamiért nem hajlandó elindulni az app. Semmi hibaüzenet, csak megjelenik a logó, de nem történik semmi.
Köszönöm a segítséget.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Ki tudom kapcsolni valahol, hogy a letöltött applikációkat ne ellenőrizze a teló? Mert letöltöttem egyet és kiírta, hogy nem biztonságos alkalmazás és nem telepíthető.
-
Fuvaros
senior tag
megjelent a s24fe változat. nem hinném jobb lenne ennél...tapasztalatokat várjuk
25w-al tölthető csak, 4mm el magasabb -
enginev3.0
félisten
Hi
SES storeból vásárolt mostanában valaki készüléket? Van a 60ezres szeptemberi készülékbeszámítás, vagyis egészpontosan csak végig mentem hogy beszámítanék egy telefont, és máris adott egy 60k-s kupont az oldal, amit fel is lehet használni
Ezen felül még pluszban beszámítják a régi telefonomat is?
-
amdboy
senior tag
Köszönöm szépen
-
Diego2002
tag
Amióta ezt a telót használom (S24+), úgy vettem észre hogy a Hivóazonosító és spam azonosítás nem olyan hatékony, mint az előző Samsung telefonomon (S9+).
Ez ugye amit ha jól látom/tudom a Hiya szolgáltat a telefonon.
Gyakorlatban azt veszem észre, hogy több olyan marketinges hívás is van, ahol nem jelenik meg a "Valószínűsíthetőleg Spam" kijelzés. De őszintén szólva nem is rémlik, hogy ezen az új telón valaha láttam volna ilyen figyelmeztetést.
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, esetleg tudja, hogy mivel lehet kihozni a legtöbbet ebből a szolgáltatásból?
-
sutiand
tag
Lehet letölteni a szeptemberi biztonsági frissítést.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. A hívásrőgzitést elő lehet csalni valahogyan?
-
Fuvaros
senior tag
ez egy bevált jó telo? mik a hibái?
-
Arnold83
csendes tag
-
Ez edzett üveg, nincs rajta kivágás
. A52S 5G-n és S24+-on is ezt a márkát használom, nekem nincs gondom vele. Amit az S24+-on észrevettem, hogyha nagyon száraz a kezem (ki van száradva a hideg idő miatt), akkor nehezebben működik, de ez lehet, hogy az üveg nélkül is ilyen lenne.
-
balu1977
senior tag
Mind1 mit teszel rá. Úgy szar ahogy van. Nem a kijelzőbe kellene rakni.
-
KrzZrk
újonc
-
KrzZrk
újonc
Sziasztok!
Létezik olyan üveg kijelzővédő fólia amivel működik az S24+ ultrahangos ujjlenyomat olvasója? Emlékszem, hogy nekem a S20-al elég sok macera volt ezzel. Mostanra van valami változás esetleg? Ezeket az UV fényre szilárduló ragasztós megoldásokat kerülöm szóval csak a hagyományos fóliák jöhetnek szóba.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
amdboy
senior tag
Lehet még korai 4 nap után véleményt írnom az üzemidőröl de nálam special nem éppen a legjobb. Mobilarénás tesztben másfél, két napot írtak például átlagos használat mellett. Nos én nem tudom a teszterek mit és hogyan csinálnak de nálam ténylegesen tök átlagos használat mellett pl: telefonálás, néha gps, esetenként kis face, játek az 0. Ilyen felhasználás mellett estére már 10%-on van a teló. Reggel olyan 6-7 körül veszem le a töltőről és este 7-8 körül kell rátennem. Ma kicsit korábban keltem és pl ez az eddigi "termés". [link] Hogy ez megfelelő e vagy sem egy ilyen drága készüléktől hát nem tudom...
-
budaize
csendes tag
2. Napja van meg a teló , volt már sima s24 készülékem nem nagyon tetszett az üzemidő , de ez sokkal jobbnak tűnik 5.5ora kijelző idő , akku 52 százalékon , igaz ma csak itthon voltam aktív wifi kapcsolattal , eddig több mint elégedett vagyok
-
Sziasztok!
Valaki felrakta már a legújabb frissítést? Van valami tapasztalat vele?
Köszönöm
.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Tegnapi napon én is beálltam a Samsungosok táborába egy S24+ telóval
-
Gedeon31
addikt
válasz
bollokcs80 #222 üzenetére
Nem gyári garanciát kapsz. Esetleg visszaküldenéd a telefont ,akkor számíthatsz arra ,hogy nem a teljes összeget fogod visszakapni. Vannak rossz tapasztalatok a bolttal kapcsolatban.
-
válasz
Ha nagyon olcsó, akkor nem hivatalos Samsung garis...
-
asb88
tag
válasz
Nekem tavasszal volt velük garis ügyem, billentyűzetet vittem vissza április közepén. 1,5 hónapba telt, akkor jött a levél, hogy nem tudják sem cserélni sem javítani, levásárolhatom vagy adjam meg a számlaszámom és visszautalják az árát. Az utóbbit választottam, másnap megjött a pénz. Kicsit hosszú volt ez az idő, de gondolom ez márka- és termékfüggő is.
-
bollokcs80
Korrektor
Aquánál most gyanúsan olcsó, érdemes tőlük venni? S21FE-t cserélném.
Számítástechnikai eszközöket sokat vettem tőlük, de szervízükről nem sok tapasztalatom van. (Covid alatt javíttattam terméket, akkor nyilván lassan mentek a dolgok.)
-
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! S24+ vásárlásán agyalok. Ami igazán érdekelne, hogy aktív használat mellett meddig bírja az aksija? Nyilván egyén függő, de egy támpont jó lenne. Köszi az infót.
-
Sziasztok!
Két fizikai SIM-mel használom a készüléket, lehet egy harmadik SIM-ként eSIM-et használni?
Köszönöm
.
-
Tegnap nézegettem a párom S24+-a és az én S23+-om egymás mellé téve egy OLED teszt videót full fényerőn. Ember legyen a talpán aki meg tudja mondani, hogy melyik telefon kijelzőjét látja épp. Se kontrasztra, se fényerőre nem jobb egyik a másiknál.
Ha akarjátok, hogy nézzek valami tesztet, írjátok le egy megcsinálom.
(Csak ne valami játék legyen, azzal nem akarok foglalkozni.)
-
Localmatador
tag
Hallosz fórumtárstól kérdezem elsősorban:
A vásárlás óta mi a tapasztalatod a térerővel? A bolti teszt után sem lépett fel a szokásos Exynos gyengélkedés? Nálam S6-S7-S10 ugyanazt művelte, azóta nem mertem Eyxnos-os Samut venni. Mindegyik csak látszólag jelzett térerőt, de gyakorlatilag nem voltam elérhető, és ezt asztalon is produlálta bármelyik, nem is kellett autózni vagy utazni hozzá. Egyszer csak tömegével jöttek a nem fogadott hívásokról az sms-ek, ez naponta többször is. Átlag térerős helyeken használtam mindet, nem határon billegett sosem a decibell érték. Az S10 idejében már létezett wowifi technológia, de ugyanolyan szar volt
a helyzet így is.
Valamelyik Samsung S szériás Plus modell érdekelne, és bőven elég lenne az S23+, de nincs normális helyen már, csak ~420 eFt-tól, ami irreális szerintem. Ennél olcsóbban elérhető lenne az S24+, de nagyon tartok a térerő szívástól. Nem játszom a telón, nem videózok 4k-ban órákig, az esetleges melegedés nem érdekel. Egyetlen Telekom sim-mel üzemelne.
Köszi a visszajelzést mindenkitől -
Benőke
őstag
Pár hete van csak hogy nyúzom.
Szenvedtem egy kicsit a beállításokkal az értesítések miatt. Energia takarékos módban folyton blokkolja az appokat, de normál módban sem jönnek folyamatosan az értesítések, van hogy csak egy óra múlva jön meg a mail.Tok a gyári samsungokat felejtsd el, belenyúltam. Spingen.
Rádiója gyengébb mint az A52s nek volt, ugyan erről váltottam. Határ helyzetben az Exyons gyengébb. Normál esetben ebből semmit se veszel észre.
Határ mentén lakom nagyon közel, így ez nekem problémás.
Egyébként gyors mint az állat, üzemidőben hát ha játszol akkor ez jobban csipegeti az akkut mint az A52s, nyilván jóval gyorsabb is tehát ezért. Amúgy elég jó de kb max annyit tud üzemidőben mint az A52s. HA nem nyomokodod akkor csendben sokáig el van. -
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy ilyen készüléket és körbejárnám, hogy van-e valami problémás tulajdonsága, ami a gyakorlatban zavaró lehet. Gondolok itt a korábbi modell kamera "banánosság"-ára, esetleg térerő gond, hasonlók.
Egy A52S 5G-t váltana, szóval elég nagy ugrás lenne és először vennék magamnak felsőkategóriás készüléket, úgyhogy ez még ismeretlen terület.Köszönöm a segítséget és a tanácsokat.
-
válasz
Diego2002 #208 üzenetére
Nálunk a 2 éves üvegen sincs nyom.
Az S24+-ra is Spigent rendeltem, de még felrakásra vár.
Az XRE megrendelés egyébként sikeresen megérkezett. Csomagolhatnák szerintem bubis cuccba, annak jobban örülnék. Ha valakinek ez hátrány, érdemes lehet inkább személyes átvételt választani. -
balu1977
senior tag
Valami bevált kijelzővédő üveg?
-
Megrendeltem a telefont, XRE rendelés, 282.800 futárral. Érdekes, hogy +5k lenne ha kártyával szeretnék fizetni, de igyekeztem minden Ft-ot mefogni, szóval marad a kp, szerencsére az nem lesz gond.
Nálam marad az S23+, a 24+ a páromé lesz, de majd csinálok néha 1-2 összehasonlítást és bedobom ide ha érdekességet tapasztalok.
-
válasz
Krisz0630 #203 üzenetére
Ez tényleg nagyon összetett
Ami miatt én a Samsungot választanám, az a 7 év szoftveres támogatás. Tudom, hogy nem lesz meg 7 évig a telód, de úgy tudod majd eladni vagy tovább adni, hogy még lesz hozzá 3 év szerintem. A dex, amit tudom, hogy kevesen használnak ki, de baromi jó. Én Galaxy Watch-os és Buds-os vagyok, ami csak Samsunggal megy jól, de ez nyilván egyéni preferencia. Nekem vannak Smart Tag-jeim, ami miatt hiányozhatna az UWB, persze ez megintcsak kevés embert érint.A családban több a Samsung, így könnyebben tudok segíteni ha valaki keres egy beállítást.
-
Krisz0630
senior tag
-
sutiand
tag
Köszi a gyors választ.
Én csak a rendszer frissítések hiánya miatt fogok váltani az S10 plus-ról. Az aksi még 80%-os, nekem ez 1-1,5 napra elég, amúgy nagyon vigyáztam a készülékre (karcmentes).
Az S24+ telóval is hosszú távra tervezek, főleg a 7 év frissítés miatt.
Ritkán játszom, a kamera minőség fontos, és a hálózati stabilitás, valamint a kijelző minősége.
Nem akarok tepsi telót (S24 ultra), nekem pont megfelelő ez a méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest