Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
senior tag
Telepítettem, de nálam nem törlődik a gyorsítótár, megnéztem a programon belül a "Tárhely felszabadítása"-ban, és ott van, hogy "Gyorsítótár ... Mb - Törlés". Ez minden belépés után növekszik tizenvalahány MB-tal, tehát nem törlődik magától. Olyan beállítást nem találtam, hogy kilépéskor automatikusan törölhető lenne, szóval Nálad van a hiba, de hogy hol, azt nem tudom.
-
pg1966
senior tag
Én nem hsználok Tiktok-ot, de úgy általánosságban az applikáció "Alkalmazásinfó"-ján belül megnézném az "Akkumulátor" beállításait, hogy "Nem korlátozott"-on legyen. Meg a "Tárhely"-nél lehet látni, hogy a gyorsítótár foglal-e helyet, mert ha ott 0 MB van, akkor törölte a rendszer.
-
thomas92
aktív tag
Engem az is meglep, hogy ezen ma még meglepődik valaki, miközben évek óta ezen van mindenki kibukva.
Én a samsung.com/hu-nál vettem meg a 45W-osat akcióban, kuponokkal olyan 10 ezer körülre tudtam lehúzni az árát. Érdemes gyárit venni szerintem, de ha mégsem azt, akkor megbízható márkától, az Anker csinált az S23 szériához töltő adaptert például.
-
trebrona
nagyúr
https://www.ikea.com/hu/hu/p/lillhult-usb-a-usb-c-sszuerke-70527602/
Felesleges töltőt cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Honor X6B , 4+4/128gb , Vadonat új ! 1 év garancia + tok és fólia !
- iPhone 8 Plus - 64 GB - 83% akksi - független
- Realme GT7 Pro 5G EU modell , 8Gen Elit , 6500mah aksi , 6500nites kijelző !
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 12 Pro 128GB Gold - Törött hátlap
- iPhone 12 ,100% Gyári akksi ! Kék, Gyári Független , Új állapotban !
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest