Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Hát.. kezd meginogni a bizalmam. Ismét egy hátralépés az update-el. Most épp a tökéletes BT hangzást vették el. Szinte minden nap használom a kocsiban, és annyira telten és szépen szól, hogy nem hallok difit usb-ről betett zenékhez képest(elég hálkis vagyok). De most igen...azon nal hallottam, hogy eltűnt a telt életteli hangzás. Elsőre minden ok, van mély magas minden.... de egyértelműen átlagos fos lett...és 20perc után már ösztönösen nyúltam az usb-ért. (Flat eq mindenütt, ndm túltolt V hangzást hiányolol, hanem ...az egészet
) Másnak is feltűnt ilyesmi? Ha nem oldódik meg akkor ez nekrm váltási pont lesz, mert a TV stream mellett a hang streamet is kiherélték ami a mindennapjaim nagyon szerves része. :/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest