- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gedeon31 #7549 üzenetére
Igazad lehet. Akkor sajnos nem lesz olcsóbb az S23+ mostanság...
Vagy kifizetem a jóval magasabb árat a pluszosért, vagy megalkuszom az S23-mal, vagy várok az S24 megjelenéséig, abban bízva, hogy akkor lesz árcsökkenés.
Mindenesetre ha az S23 megfelelő, akkor most vagy soha. Eleve Telekomnál kell vennem a telefont, mert most hordoztam be egy csomó mobilszámot Vodától, és 2 éves Magenta1 hűségre kapnék egy szemmel is jól látható készülékvásárlási kedvezményt, és most tényleg annyira jó áron van, hogy ennél olcsóbb nem nagyon lesz. Ráadásul kamatmentes részletre. Még alszok rá egyet, esetleg még megnyomkodom valahol, hogy mennyire kicsi.
Amúgy a céges telefonom iPhone14, ami nem tűnik annyira kicsinek, és kb. az a méret. Lehet szép lassan meggyőzöm magamat, hogy jó lesz ez nekem. Ennyi pénzért pláne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Asztalos klub
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged