- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
-
twine
veterán
válasz nyisziati #94736 üzenetére
Sajnálom, pedig legalább te vicces képeket szoktál postolni , nem pedig fckn macskás képeket....
Zsiri(#94737):
Kaktusz "beleállt" sárkánybába....
az első "adok-kapokot" olvastam a vonaton hazafelé,,,aztán mire este felcsaptam a topicot, már csak a tisztogatást láttam...
(Gondoltam is magamban , hogy úgy tűnik kaktusz megint megy pihenőre... ) de úgy tűnik, végül megúszta "felfuggesztettel"[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz nyisziati #94527 üzenetére
A KFC-ben lehet venni a csirkeszárnyak mellé, de nem kell valami extra érdekes cuccra gondolni: kis savanyűságos tálkába kinyomsz egy jó adag majonézt, és hozzányomsz 1-2 gerezd fokhagymát. Egyszerű és nagyszerű, próbáld ki. Én másképp nem is eszek csirkeszárnyat pl
Szerk: Mornin'
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
( V )
veterán
válasz nyisziati #94121 üzenetére
Akkó mennyé a madaras teszkóba
GrooveHero
Meh... határeset, elfogadomA Hoggys még ami elég korrekt, az meg Sparban láttam
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
zoleeno1
veterán
válasz nyisziati #93997 üzenetére
Aaa olyan már régen volt, akkor megharaptam a fényt... Utoljára kb 2 éve volt olyan, a ház előtt estem össze. A 2 csaj aki haza hozott nem bírt bevinni, felhivtak ocsemet a telóról, ő sem boldogult a magatehetetlen testtel, kihozott egy példet, arra raguritott, ugy húzott be a beton járdán... előszobában hagyott, betakart egy masik pleddel stabil oldalfekvesben. Másnap igy ebredtem valamikor, összeokadva minden... Jajj, most is rossz belegondolni...
Honor Magic5 Pro