Hirdetés
Aktív témák
-
bonat
senior tag
Sziasztok!!
Remélem tud valaki segíteni nekem.
Ma az egyik ismerősünk megkért, hogy rakjam össze a számtógépüket.
A monitor 940BF és hozzá egy sulinetes gép 7300SE-vel.
(analóg kimenet)
Feltelepítettem a gépre az XP-t...és amikor legelőször bejött az XP telepítés után, akkor a monitor színei teljesen megváltoztak. Úgy nézett ki mintha én már előzöleg a színeknél valamit elállítottam volna. A színek zöldesebbek mind kéne...piros az fekete árnyalatú, sárga az zöldes, a zöld start gomb meg sárgás.
Gondoltam fel kell rakni hozzá biztos a MagicTune-t mert biztos ez kényesebb (nekem 730BF-em van..és nálam nincs felrakva semmi, mert amikor először felraktam a Magic Tune-t akkó összekuszálódtak a színek...én le is töröltem.
)
És a MagicTune telepítése sem segített, bármit állítgatok mindíg olyan marad.

Erre tud nekem valaki valami megoldást????
Előre is köszönm, és Boldog új évet mindenkinek!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG UltraGear 27GS85QX-B Gamer Monitor! 27"/Nano IPS/2k/200hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR400
- Philips Evnia 24M1N3200ZA Gamer Monitor!24"/IPS/FHD/165hz/1ms/G-sync-Freesync Premium
- Lenovo L27i-4A Monitor! 27"/IPS/FHD/100hz/1ms/Ultravékony Design/Fehér Szín
- AOC U27B3M Monitor! 27"/4K-3840x2160/VA/HDR10/Freesync-G-sync! Beszámítás/Csere!
- LG UltraGear 27GR93U-B Monitor 4K UHD 144Hz 1Ms
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ezért gondolom, hogy a kábel az jó
...de bennem is felmerült, hogy viszek egy Analóg-DVI átalakítót és megnézem úgy is...majd....de nem vagyok benne biztos h ez lenne a baja......
)