- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem, multkor pont arra jutottunk - legalábbis azt írták - hogy nagyon nem küldenek újat, e lehetnek olyan helyek, ahol nem kapnak elég információt, oda még küldenek ki - most én is kaptam értesítést. Ami azért vicces, mert feleségem már kapott ide dobozt - de akkor ez menni fog a szülők címére, már oda is akartam rég.
Most csak a szállítási címet kell beállítani.Jah, és elviekben szeptember/októberig tart a mérés, de az nekem sem egyértelmű, hogy aki most kap boxot, annak csak addig kell futattnia, vagy akár utána két évig is. Sokat mondjuk nem zavar, és már hibát jelzett
A vicces, hogy a Samknows mérések szerint 80 Mbit/s környékén van a le sebességem, noha amikor letöltök steamről, vagy torrentről, akkor kijön az UPCből a maximum..
Ami viszont mókás, hogy amióta boxunk volt, a feltöltés mindig megvolt 10, mintha vonalzóval húzták volna meg, miközben letöltés mindig ingadozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A vicces, hogy a Samknows mérések szerint 80 Mbit/s környékén van a le sebességem, noha amikor letöltök steamről, vagy torrentről, akkor kijön az UPCből a maximum..