Hirdetés
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Samsung LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem, multkor pont arra jutottunk - legalábbis azt írták - hogy nagyon nem küldenek újat, e lehetnek olyan helyek, ahol nem kapnak elég információt, oda még küldenek ki - most én is kaptam értesítést. Ami azért vicces, mert feleségem már kapott ide dobozt - de akkor ez menni fog a szülők címére, már oda is akartam rég.
Most csak a szállítási címet kell beállítani.Jah, és elviekben szeptember/októberig tart a mérés, de az nekem sem egyértelmű, hogy aki most kap boxot, annak csak addig kell futattnia, vagy akár utána két évig is. Sokat mondjuk nem zavar, és már hibát jelzett
A vicces, hogy a Samknows mérések szerint 80 Mbit/s környékén van a le sebességem, noha amikor letöltök steamről, vagy torrentről, akkor kijön az UPCből a maximum..
Ami viszont mókás, hogy amióta boxunk volt, a feltöltés mindig megvolt 10, mintha vonalzóval húzták volna meg, miközben letöltés mindig ingadozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A vicces, hogy a Samknows mérések szerint 80 Mbit/s környékén van a le sebességem, noha amikor letöltök steamről, vagy torrentről, akkor kijön az UPCből a maximum..