Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem, multkor pont arra jutottunk - legalábbis azt írták - hogy nagyon nem küldenek újat, e lehetnek olyan helyek, ahol nem kapnak elég információt, oda még küldenek ki - most én is kaptam értesítést. Ami azért vicces, mert feleségem már kapott ide dobozt - de akkor ez menni fog a szülők címére, már oda is akartam rég.
Most csak a szállítási címet kell beállítani.Jah, és elviekben szeptember/októberig tart a mérés, de az nekem sem egyértelmű, hogy aki most kap boxot, annak csak addig kell futattnia, vagy akár utána két évig is. Sokat mondjuk nem zavar, és már hibát jelzett
A vicces, hogy a Samknows mérések szerint 80 Mbit/s környékén van a le sebességem, noha amikor letöltök steamről, vagy torrentről, akkor kijön az UPCből a maximum..
Ami viszont mókás, hogy amióta boxunk volt, a feltöltés mindig megvolt 10, mintha vonalzóval húzták volna meg, miközben letöltés mindig ingadozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Last Epoch
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- hcl: Könnyű légierő
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A vicces, hogy a Samknows mérések szerint 80 Mbit/s környékén van a le sebességem, noha amikor letöltök steamről, vagy torrentről, akkor kijön az UPCből a maximum..