Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, #2-ben és #3-ban a link, már így sok plexis topic van.
-
Kobe
veterán
nem tudom...pl a belső oldalra már megrajzoltam a kivágandó mintát, és belekarcoltam, de a karcolásnál nem volt ilyen gondom....mondjuk ha egy centis körzetben lenne a lepattogzás, akkor kédergumival el lehet rejteni
-
Mec
aktív tag
Bővebben: link
Plexit itt:
FlexTime Kft. +36-1-432-24-72
Bp. Jászberényi út 38
Obi-Praktiker meg ilyesmi nem hasznos, mert totál karcos plexik vannak, drágák és nincs méretre vágva. -
Kobe
veterán
nah én is nekiállok, csak kellene egy kis tanács
ugvan egy fekee codegen 6102 házam, ennek vágnám ki az oldalát
ahogy nézem a lapot, a festék rá van égetve a lemezre.....én dekopírfűrészre gondoltam hogy azzal csinálom de félek hogy lepattogzik a festék. A konkrét kivágni szánt ''ablaktól'' milyen messze érdemes vágni h ne pattogjon le a festék, vagy mivel éremes csinálni ? -
Haaken
tag
Praktiker!!!
50x50 cm ill 50x100 cm
én is itt vettem!
Lsd.: Bővebben: link >>> Gép
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mr_knight
senior tag
nm
-
Digweeeed
csendes tag
Kössz
-
mr_knight
senior tag
Nemértem hogy miért ide irsz, keress rá inkább, lehet találni söt van vagy50-60 téma belöllle .: Bővebben: link
-
kíváncsi
őstag
Bővebben: link
pl. O*i P*aktiker stb.
[Szerkesztve] -
Digweeeed
csendes tag
Szeva all!!!
Kéne egy kis help!! Van aki csinált már saját gyártmányú plexis oldallapot?? Az plzzz segitsen.. pl.: hol vegyek plexit?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest