- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Telekomos _SAGECOM F@st3686AC v2 eszközöm lett, 256/20 Mbit-es nettel. Jelenleg 3 gép + telefonok kzt osztja a netet.
A gondom az, hogy a gépek nem látják egymást és nem tudom mit kell állítgassak. Minden gép kilát a netre. Munkacsoport nevek egyformára állítva, hálózat kereséssel mégsem látják egymást. Minden gépen van megosztott könyvtár, vagy vinyó.
Mit és hogyan kell állítgassak?
Találtam benne konfiguráció mentést, azt gyorsan megtettem. Elvileg vissza is tudja tölteni.
Ha resetelni kell akkor elfelejti a kiszállításkori beállításokat? Felhasználói nevek, Jelszók? Vagy visszaáll a matricán lévőkre?Légyszi részletesen írjátok mert nem értek hozzá. Nagyon nehezen állítottam be a régi tplink routeremet is és több éve annak már.
Köszi előre is
Józsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PR-Telecom
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest