Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
strike-force
üzenetére
Hatalmas köszönet

Boldogabb újévet mindenkinek

-
shield
Topikgazda
válasz
strike-force
üzenetére
Több letöltés ment, erre szabad hely hiány miatt 3 órás letöltést elbuktam. Kezdhetem előlról.

-
shield
Topikgazda
válasz
strike-force
üzenetére
Azt nagyon megköszönnénk. Tegnap este 3x próbáltam, a legjobb eredmény 1.5GB volt. Esetleg valamelyik torrent oldal is jó lenne ha nem találsz ekkora tárhelyet. Torrentnél nem hagyná félbe a letöltést. Talán a szabad regis külföldi torrent oldal lenne a jó, ott nem kell komoly leírást, képeket, stb-it felrakni.
-
shield
Topikgazda
válasz
strike-force
üzenetére
Nekem 1.5GB-nál szakadt meg.

-
PeL
addikt
válasz
strike-force
üzenetére
Én is csak másodszorra tudtam letölteni, úgy látszik nekem még szerencsém is volt akkor
-
Honzi
senior tag
válasz
strike-force
üzenetére
A pontosabb célzás miatt szeretném kipróbálni.
Imádom a játékot de találati pontosság szerintem undorító. 
-
PeL
addikt
válasz
strike-force
üzenetére
Ami belenyúl a történetbe azzal csak gondok vannak általában. Itt van ez a Narodnaya Soljanka mod, elvileg 300+ órányi új content van benne. Közben meg a legtöbb script bugos, CTD-t generál, nem megy stb. Most összeállt egy community akik elkezdték ezt a modot public hegeszteni, BETA teszt alatt van.
Akit érdekel a mod meg részt akar venni a fejlesztésben ott le is töltheti torrenten keresztül, meg a patchet is hozzá. 5GB körül van a mod tömörítve. HF
-
capulet75
addikt
válasz
strike-force
üzenetére
Ha találsz egy rendes linket dobd már át privibe.Nem tudom szabad-e ide kirakni.
-
True
aktív tag
válasz
strike-force
üzenetére
Így már el sem indul... Pedig gondolom értelemszerűen, csak felül kell írni a fileokat...
-
Grisam
tag
válasz
strike-force
üzenetére
Köszönjük.
Estére telepítem is a játékot. Érdekes menyi új pályarész van benne.

-
Grisam
tag
válasz
strike-force
üzenetére
Merre van az angol fordítás? Azt nem találom.:S
-
Grisam
tag
válasz
strike-force
üzenetére
Köszönjük, megnézzük azt is.
Már szedem is le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Imádom a játékot de találati pontosság szerintem undorító. 

shield