-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ROBERTOH #486 üzenetére
igen tom h a soul is értékes.. csak az majdnem minden sarkon van... viszont Urchint még eddig nem láttam... Moonlight-ot meg csak szerettem volna de nem emlékszem rá hogy valaha is felvettem... kár érte [link]
de még mindig ezen a fordításon szörnyűlködöm... sokan játszotok magyarított változattal, de olyan dolgok vannak benne... a ruha alatt megjelenő jellemzőkben az van írva hogy Golyóálló mellény, holott az eredeti kiírás Bulletproof Cap, ami pedig szerintem még mindig a Golyóálló sisak (cap = baseball-sapka szerű képződmény), javítsatok ki ha tévednék...
a legjobb : szabadságiak és kötelességiek... van magyarban ilyen? én még sosem hallottam... miért nem lehetett meghagyni Freedomnak és Dutynak? (tudom hogy ezt a témát már ecseteltem, csak most megint előjött...)
annak a zsáknak meg erősen Z-fighting baja van [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest