Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Mosquitoo
üzenetére
Ti mindannyian 100 kilóval rohangáltok? Ennyi fegyverrel, lőszerrel és artifactal ki lehet írtani az egész zónát 2x

Duty lettem, de a statisztikáknál továbbra is lonert ír ki . . . az nem fog frissülni? Lesz olyan küldi ahol Voronin a freedom bázis kiírtására küld? Nem nagyon akarja adni, pedig már sok missziót megcsináltam neki. Vagy csak simán nyírjam ki őket, ne várjak parancsra?

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Mosquitoo
üzenetére
távcső+hangtompító az akm-en..(az akm,ugye?rég játszottam már)
mesteri...
énis minden fegyveremet felszereltem ezekkel az összetevőkkel....csendes kis pusztitást lehetett vele végezni nyílt terepen!és főleg h halk lett tőle.....
5.1ben este 10után.....aki teheti próbálja ki
(szomszédokat figyelmeztetni előtte)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- TP-LINK routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

mesteri...
(szomszédokat figyelmeztetni előtte)
shield