Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz proci985 #3960 üzenetére

én néha egy duplacsövű sörétessel megyek be oda, illetve egy gránáttal. A megölendő tag a tűznél ül az épület végében. Besétálok, rávágok egy gránátot, mielőtt robbanna már a kezemben is van a sörétes, az oldalsó ajtónál álló tag már repül is egy lövésből, gyorsan 180 fokos fordulat, a mögöttem állót is kilövöm, majd miközben táraz, már rontok is kifelé, addigra a védekező gránát megteszi a hatását, az eredetileg kb 10 emberből így marad kb 4, azokat meg gyerekjáték levadászni sörétessel is :DDD

De volt már olyan is, hogy egyenként vintarral levadásztam őket, és szépen egyre beljebb mentem, de úgy semmi esélyük, szóval ez nem annyira élvezetes :DDD

A lényeg, hogy ne maradjon túlélő, mert ha marad, akkor mikor legközelebb mész, már 1-2 tag eleve ellenséges lesz veled, és ha lelövöd őket, akkor a többi is...

Mondjuk tegnap volt egy érdekes... A bár roncstelep felé eső kijáratánál lelőttem két neutral stalkert, és megszólalt a riasztó! Kimentem a pályáról, néztem a dutys arcokat, ugyanúgy semlegesek voltak (ja igen, ez egy régebbi mentés volt, még nem voltam duty tag) visszamentem, a kapunál még semlegesek voltak, majd mikor bementem, még a "getáutofhírsztalker" csávó is neutral volt, de a semleges stalkerek benn (akik csak úgy vannak, szóval nem a Dutysok) már lőttek rám. Leszedtem őket, de nem kaptam újabb riasztást. A duty főhadiszállásról is jött akkor pár arc, hogy leszedjen, de a dutysok fele neutral maradt, és akkor se lőttek rám, ha közvetlen mellőle szedtem le az ellenséges társát.

Illetve maradt még a pálya többi részén sok neutral stalker is... vicces :DDD

Új hozzászólás Aktív témák