- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985 #3960 üzenetére
én néha egy duplacsövű sörétessel megyek be oda, illetve egy gránáttal. A megölendő tag a tűznél ül az épület végében. Besétálok, rávágok egy gránátot, mielőtt robbanna már a kezemben is van a sörétes, az oldalsó ajtónál álló tag már repül is egy lövésből, gyorsan 180 fokos fordulat, a mögöttem állót is kilövöm, majd miközben táraz, már rontok is kifelé, addigra a védekező gránát megteszi a hatását, az eredetileg kb 10 emberből így marad kb 4, azokat meg gyerekjáték levadászni sörétessel is
De volt már olyan is, hogy egyenként vintarral levadásztam őket, és szépen egyre beljebb mentem, de úgy semmi esélyük, szóval ez nem annyira élvezetes
A lényeg, hogy ne maradjon túlélő, mert ha marad, akkor mikor legközelebb mész, már 1-2 tag eleve ellenséges lesz veled, és ha lelövöd őket, akkor a többi is...
Mondjuk tegnap volt egy érdekes... A bár roncstelep felé eső kijáratánál lelőttem két neutral stalkert, és megszólalt a riasztó! Kimentem a pályáról, néztem a dutys arcokat, ugyanúgy semlegesek voltak (ja igen, ez egy régebbi mentés volt, még nem voltam duty tag) visszamentem, a kapunál még semlegesek voltak, majd mikor bementem, még a "getáutofhírsztalker" csávó is neutral volt, de a semleges stalkerek benn (akik csak úgy vannak, szóval nem a Dutysok) már lőttek rám. Leszedtem őket, de nem kaptam újabb riasztást. A duty főhadiszállásról is jött akkor pár arc, hogy leszedjen, de a dutysok fele neutral maradt, és akkor se lőttek rám, ha közvetlen mellőle szedtem le az ellenséges társát.
Illetve maradt még a pálya többi részén sok neutral stalker is... vicces
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged