Hirdetés
- 

PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dhampir
félisten
válasz

SaGa59

üzenetére
						Lehet, hogy a Pókfényt is neked kellett volna fordítani (nem Stalker sztori, Adrian Tchaikovsky írta, igaz, hogy angolul).
Viszonylag kevés trágár szó van benne, de sokkal találékonyabban is lehetett volna fordítani, így olyan közönséges a humort sem nélkülözőt történetben. - 

Laris2
senior tag
válasz

SaGa59

üzenetére
						Mielőtt elkezdtem volna fordítani a játékot, utána néztem mégis milyen játék ez, a Golden Ball. Akkor olvastam erről valamelyik fórumban. Ha megtalálom, jelezni fogom. Pár szót a durva szavakról, én nem érzem magam fordítónak, csak úgy gondoltam valamit leteszek én is az asztalra. Szóval nem hagytam félbe ezek miatt mondatokat, csupán más szavakkal helyettesítettem őket. Nekem nagyon bejön a fosztogatók beszéde, de ez egyáltalán nem jön le szövegben sem angolul, sem oroszul max tesó meg hasonló egyszerű szavak, vagyis hiányolom a vagány beszédet a játékból. A játék szövege kevés szókincsel rendelkezik túlságosan a történetre koncentrálódik, ködösítve a lényeget, hogy legyen csattanója a játéknak, de ez így rendben is van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Vallás
 - Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Eladó Samsung A55 5G 8/256GB / Gyári garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield