Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz Gery D. #12269 üzenetére

Na hát éppen ez az, hogy semmi nem jelölte merre kell menni, miután megkaptam a feladatot. Végül is arra van, amerre te is leírtad, viszont az alsó szinten egyszer van egy rejtett teleport, ami mindig átdobott egy másik üregbe. Na ebből az üregből indul végül is a fal felé az út, amit nehéz észrevenni, de onnan tovább újabb barlangok nyílnak, mígnem elérsz egy transition pontra egy nagy terem sarkában. Ez visz a Labirintusba, hogy rohadjon meg :(( . Aztán újabb bajok a Labirintusban, mert nem tudod mit kell csinálni. A pályát itt ismertem szintén a Fotografból és tudtam, hogy az oldaljáratokon keresztül lehet a teraszokat megközelíteni, de hogy hol kell keresni a rabot, fogalmam sem volt. Aztán lelőttem az őröket és azok mindig leestek a legalsó szintre, hogy jobb legyen. Véletlenül - mondom, véletlenül - az egyik őrnél kaptam egy jegyzetfüzetet és abba egy kódot. Ez a kód nyitotta a középső szinten a cellát, ott volt a rab. Ő adott egy átjárót vissza a barlangba, de nem mondta meg hol van, lent, vagy fent? Újabb hosszú bódorgás után végre lent valahol megtaláltam a kijáratot. Ez a föld alatti terület kegyetlen, én minden erőmmel kihagytam volna a játékból, mert egyszerűen nem Stalkeres. A Fotografhoz készült annak idején, de ott része volt a történetnek és illett is a játékba. Itt viszont jobb lett volna egy olyan egyszerűbb földalatti bánya, mint amilyenben a Vétek lakozott a LA-ban. S a baj az, hogy még vissza kell járni ide egy darabig, bár most már több ki és bejárata lett.

Itt van egy angolul maradt szövegrész a Szabadságos bázison a raktáraknál. Skinflint válasza a feltett kérdésre:

Megfigyeltem, hogy a magyarításban a párbeszédek nagyobb betűkkel jelennek meg, de az üzenetek nagyon apróval. Az angol fordításban ez másképp van, mindegyik közepes betűkkel jelenik meg.

Új hozzászólás Aktív témák