Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Billentyűzet gondom van
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- 
			  PROHARDVER! A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  Laris2

üzenetére Laris2

üzenetéreBrown...10-es labor, pipa. 
 Iranyito bor, 30 rugo, nekem van 50, pipa
 Iranyitok a barlangban, asszem visszatoltom az allast, ahol meg megvolt az RPG-m, 5 raketaval, pipa
 Szemettelep, exo, pipa
 Zapadlo nagyapo, pipa...semmivel sem tud karpotolni, a sok osszegyujtott kristaly+ mar atalakitott kristaly, es egyebek, Montpeliier kukorka, meg tejszin, fegyverek, es az osszes tobbi...asszem rovid testgyakorlas utan, 30 perc kezmuves pihenot tartok, amig a nagypapi boret kikeszitve kacagannya nem alakitom, sk. Szerinted megeri, vagy folosleges RPG-vel mennem az iranyitok ellen? Remelem az exo meg hozzaad a sulycipeleshez par kilot, a 90 kilo eleg sovany. Hany tejkonzerv kell Pripjatyba? Es hol talalok meg beloluk, tekintve, hogy Zapadlo lenyulta, ami nekem volt, habar YT-on lattam videot, hogy az o cuccai kozott is lesz, ha jol emlekszem. Valami egyeb tanacs, ami meg eszedbe jut, miutan megszereztem az exot, megmentettem Brownt, es eljutok ujra Pripjatyba Zapadlo cuccaiert, es a fenykep keszitese vegett? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogwarts Legacy teszt
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield