Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #11947 üzenetére
Ja igen, a szerszámkészlet ismerős és egy csomót a banditáktól meg is vettem. Illetve cseréltem. Viszont az a baj a szerszámokkal, hogy csak egy bizonyos mértékig lerobbant fegyevert vagy páncélt lehet vele megjavítani, ha kb. felén alul van, akkor már nem lehet. De pld. Sidorovich tud manuálisan is javítani, csak még nem jöttem rá, hogy mi kell cserébe. A fejlesztések kategóriánként történnek különböző embereknél. A Bárnál szinte minden főszereplő tud fejleszteni. A Csapos például csak Stalker páncélokkal foglalkozik, melyekből felsorolt nekem vagy 10 félét. Bent a professzor csak Exokat javít. Petrenko csak Duty páncélokat. Egy másik valaki csak Mercenary ruhákat. Én eddig egy éjjellátót tetettem be egy Stalker Science Suit-be a Csapossal. Éjjellátó tipusokból is lehet választani vagy 10 félét. Macskaszem, holdfény, vak fehér, meg más ilyen változatok. Elképesztő. Ha rákérdezel ezeknél, meglátod mennyi féle fajta páncél is van a játékban. Rengeteg
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest