- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #10163 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást.
Én már hozzászoktam, hogy a modok beállnak mint a szög, most már csak ritkán akadok ki tőle. Most fejeztem be a Legendary-t, most csak szabadon játszogatok vele, ez hányszor szállt el, nem is lehet megszámolni. De még az alap játék is bekevert, mert nem megfelelő exe volt hozzá patch-elés után.
Igaz, hogy kekeeci cimbora segített ki 2x is, amit nagyon köszönök neki.
Megnéztem a gyűjteményem, már ott van a kedvenced, kipróbálásra vár.A Stalkersuop-nál vissza fogom nézni, hogy az utolsó javítások érintik-e a nyelvi fájlokat.
Ilyen is ritkán fordul elő, hogy a moddb.com-ról mindjárt elsőre tudok letölteni, az Autumn Aurora 2 jön lefele.
Nekem meg van az első is, az csak grafikai mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R AIO vízhűtés eladó!
- iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue, 100% EREDETI AKKU, 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest