- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
nubreed #6802 üzenetére
Nehéz döntés. A solyankánál az emeli az adrenalinszintedet, hogy bármilyen kis figyelmetlenség miatt tölthetsz újra (exoban is kinyírnak egy lövéssel), a soupnál pedig a CTD-k, igaz ezt magyarul is játszhatod, hála Geri D.-nek.
A solyankát, ha taktikusan csinálod - távolról, egyes lövésekkel ritkítani az ellent, kialakult tűzharcokba csak akkor beavatkozni, ha valamely főbb szereplőt veszélyezteti stb. - akkor egész jól el lehet vele boldogulni. A rambózásra viszont szinte semmi esély, már csak a lőszerek csekély mértéke miatt is. -
Sensut
őstag
válasz
nubreed #6802 üzenetére
Mint ahogy itt is említettem, a Solyanka CP2 csak fanatikus stalkerezőknek ajánlott, mert valóban nehéz játék. A legnehezebb mod, amivel valaha játszottam, és nem ma kezdtem stalkerezni
Hogy miért nehéz, azt is leírtam ott. A Soup viszont egy átlagos nehézségű mod, ami mellesleg full magyar is már, és elég stabilan játszható, bár még vannak benne hibák. Viszont roppant hosszú és tartalmas az is. De szerintem ezeket nem a Soup topikban kellene megtárgyalni? Még a végén kirúgnak innen
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest