Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Piro)
csendes tag
Én Seva Suit-ot hordtam amíg megtehettem, csak már nagyon szét van löve és sehol se találok olyat aki javítaná, meg a gatyám rá is menne, most meg pláne mer vettem egy Exo ruhát reménykedve abba hogy majd lehet benne futni később kis upgrade után
de ha nem elsétálgatok én abba, nagyobb tűzharcba jól jön már. Monolit úgyis ontja magából a löszert és sajna jól is céloznak
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 26
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de ha nem elsétálgatok én abba, nagyobb tűzharcba jól jön már. Monolit úgyis ontja magából a löszert és sajna jól is céloznak