Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Az sem elég ha van zöld pendrive-od "használatba" kell venni a letöltés előtt! !
Ha visszaolvasnál akkor látnád,hogy én is elakadtam pont ott ahol te és kérdeztem,hogy mennyi van még a játék végéig.
A válasz az volt,hogy ott még szinte csak az elején vagy még! És tényleg! -
Antonius1978
addikt
A helinek csak a hangja idegesitett az elejen, aztan a menekulo palyan, valamint a mocsarba.
En nem tudom hogy mitol libbentek oldalra, de velem szembe allt, es ahogy ellottem a raketat, arrebb ment.
Ha vartam a celzas miatt, es csak 5 masodperc multan lottem el a raketat, akkor ugyanaz tortent.
Csak akkor nem libbent odebb, ha takartak az agak es nem lattak. -
sagajr78
tag
Piro:
Nem viccből javaslom mindenkinek aki kérdi, hogy arra a helikopterre felesleges lőszert pazarolni.
Az az egy olyan zavaró röppencs a játékban, amit nem lehet lelőni, mert sérthetetlen.Az összes többi simán leszedhető (még kézifegyverrel is csak jó helyre kell célozni vagy ha nem akar célzással vesződni az ember akkor jó sok skulóval ki kell tömni, ha egy mód van rá páncéltörő lövedékkel), de ez a gép nem. De legrosszabb esetben is egy RPG találattól leesnek.
Ha emlékezetem nem csal, akkor talán még a következő pályán sem hajlandó leesni a drága, csak majd miután meglátogatta az ember a vonat alagút végében lévő új kis játszópajtásait, na utána már le lehet kaparni az égről. Dark Valley-ban ennek a gépnek a szerepe áthajtani a játékost a következő pályára.
Antonius1978:
A helikopter képes átlőni a fán (egyeseken mindenképpen mert hiányzik a collision box-uk így azon a játékos is lazán keresztül tud sétálni) a gépágyújával ha nem is mindig, míg a rakétáit meg pláne nem zavarja a fa ottléte vagy nem léte. -
kutga
félisten
Az ilyen irtós küldetések nem tartoznak a főszálhoz szvsz, nem is nagyon csinálom őket.
Még a játék elején jártam úgy, hogy el kellett takarítani egy falka kutyát vagy mit, nekik rontottam, szétszaladtak a szélrózsa minden irányába, szerintem azóta sem álltak meg, hacsak bele nem rongyoltak egy fincsi anomáliába.
-
sagajr78
tag
Piro:
Be van jelölve a térképen. A radar térképen van amit keresned kell, fenn egészen a monolith őrizte épületcsoportnál a bal felső sarokban. Odajutni úgy lehet hogy továbbmész a bal középső kilépési ponthoz, ott lesz egy falszakasz ami mögé ha bemész akkor pont odavisz a kerítés mögötti rész ahová menned kell. A cuccok ahogy írja is a program, egy kis kapcsolószekrényben vannak.megtorlo222:
1.
Visszatölteni egy olyan mentést amit azelőtt késíztettél, hogy beléptél az adott területre. Ha onnan sem segít a dolog akkor belefutottál az egyik esetleges hibába ami némelyeknél előjön másoknál nem. A GSC fórumán találsz rá megoldást a Serious csomagban. Vagy kibírod azt a pár napot amíg jön az új patch és majd újrakezded azzal.2.
Nem hiba, írja is minden kreáláskor a siker esélyét (maximum 65%). Ha nem jön össze a dolog akkor blue vagy green parasite lesz az eredmény. Ments egyet mielőtt elkészülne a cucc és ha nem sikerült töltsd vissza.3.
Milyen skill-eket? Meg mit akarsz aktiválni?capulet75:
A feladat írja mit kell csinálnod. A kutató meg részletesen elmondta. Menj le a föld alá ott ahol az a stalker adta neked a feladatot és menj végig mindaddig míg el nem érsz egy olyan szobába amiben jó magas polcok vannak meg két jó nagy ajtó. Itt lesz a teremben az egyik polcon a wires amiért ide lettél küldve. A puska meg a mögött a nagy ajtó mögött van ami mögött nem zombik vannak hanem egy tucat bloodsucker. Ott az egész hely egy beomlott iroda után majd egy kis raktárban végződik és ebben lesz a puska amit a stalker kér (jutalmul ad egy SEVA suit-ot de ahelyett meg ott van a Dead City-be vezető út mellett egy beásott bunker amiben a polcokon a bejárattól balra lehet találni egy nagyon jó és erős katoani ruhát ami szinte mindenben jobb a SEVA suitn-nál).Kijönni meg ugyanott kell majd ahol bementél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Riasztó topik
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest