- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Powerbank topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
awacs
tag
Nagyon gyorsan lemerülnek az elemek a zseblámpámban.Mit tehetnék ellene?Köszönöm !
-
shield
őstag
-
Dhampir
félisten
Nagy élmény lesz ilyen fejhallgatóval játszani.
Amikor a Vérszopó váratlanul előugrik és utánad ered a Vörös Erdőben, majd a szétrúgott avar fölött egyre közelebbről beleliheg a füledbe, miközben kétségbeesetten próbálod előcibálni a puskádat, de tisztában vagy vele, hogyha még jobban lelassulsz, akkor a kíméletlen ösztönei vezette szörnyeteg zsákmányává válsz. -
MATEO6600
őstag
Tiszteletem!
Kérdezném, hogy hogy áll most a játék?
Sajna megfelelő konfig hiánya miatt eddig nélkülöznöm kellett, most próbálnám ki.
Várható valami nagyobb update amit érdemes megvárnom és majd úgy végigtolnom? Hallottam valami DX11 patch-ről is.
Ha már ennyit vártam, maximálisan szeretném kitolni -
-
qgevic
csendes tag
-
DEARevil
tag
Egyenlore nem tudok szolgalni ilyesmivel. Most vennek egy uj laptopot, leginkabb munkara kellene. Csak a stalker engem megnyugtat, igy jo lenne ha azon is futna.hp pavilion x360rol lenne szo. 8gb ram, 256 ssd, a mar emlitett core i5 7200u. Az alacsonyabb felbontas sem izgatna s beallitasoknal, mivel egy 13.3 colos kijelzorol beszelunk.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
DEARevil #6926 üzenetére
Intel HD 4000 alatt HD-felbontáson ment (nem tudom hány FPS-el).
Csak az első helyszínt futtattam egy darabig (HP ProBook 6570b, i5-3230M proci, 2*4 Gb memóriával).Írd be a keresőbe a HD 4000-et, az összes ezzel kapcsolatos szösszenetemet ki fogja dobálni.
(#6927) Plazmacucci
Lost Alphát nem tudom, de NVS 3100M VGA-val végigjátszottam gond nélkül a Call of Pripyat-ot 1600*900 HD+ felbontáson 4 Gb memóriával egy használt ThinkPad T510-en.
-
válasz
DEARevil #6926 üzenetére
Emlékeim szerint olyan 20 és 30 fps között ment alacsony felbontásban DX9-cel, de elég régen próbáltam ki. Számomra ez már olyan elfogadható szint volt egyébként.
Mondjuk nagyon nem mindegy, melyik Intel HD-ről beszélsz!
Szerintem tedd fel, aztán majd kiderül, elég jól fut -e, vagy sem!
-
-
DEARevil
tag
Sziasztok, ezt a jatekot jatsza vagy probalta valaki core i5 mobil proceszoron, intel hd video vezerlon? Ha igen, hogy futott? Koszonom.
-
hubai1979
őstag
Ja igen, a környéken Veres Bandi embereivel
-
Psychopeti
senior tag
válasz
Dhampir #6923 üzenetére
Nem fogja elvenni ez biztos. Eleve szeretem az ilyen játékokat. Plusz a való életben is sok elhagyatott helyen jártam Miskolc körül. Amiatt is lehet hogy ez a játék megfogott engem a hangulatával
Katonai létesítmények, laktanyák, elhagyott épületek. Szóval a kedvemet ezek a kis bukdácsolások se vehetik el -
Dhampir
félisten
válasz
Psychopeti #6922 üzenetére
Addig még előfordulhat, hogy lesz egy kis "bug-dácsolás", de ez ne vegye el a kedvedet. Remélhetőleg a javítás visszahozza mindenki játékoskedvét.
-
Dhampir
félisten
válasz
Psychopeti #6913 üzenetére
Érdemesebb újra játszani. Tapasztalt sztalkerként nagyobb a túlélési esély a Zónában, kevesebb mentésre lesz szükség. :-D
(#6920) emre
Csak vigyázz, hogy meg ne üsd magad. :-DD
-
PeL
addikt
válasz
Ennyi és ilyen jellegű módosítás után 100% kizártnak tartom hogy működjenek a régi mentések. Ha egyáltalán be is fog tölteni, biztos hogy lesznek olyan hibák a régi mentéstől amiért új játékot kell majd kezdeni így is úgy is.
-
-
shield
őstag
válasz
Plazmacucci #6915 üzenetére
Ennyire nem hiszel már benne?
-
válasz
Kizárt
-
Balathruin
veterán
válasz
Ez nem javítás lesz hanem a valós kiadás. Eredetileg ez lett volna a végleges ami most jön. (lehetséges hogy még idén nyáron vagy ősszel)
-
PeL
addikt
válasz
Psychopeti #6911 üzenetére
Mert még nincs detektor
Majd a patch után lesz csak bent.
-
Psychopeti
senior tag
Akkor már majd a DX11-et is lehet majd használni?
Ám a detektort hogy lehet elővenni mert eddig nekem nem sikerült -
M@trixfan
addikt
"- doubled the battery duration"
Nagyon előrehaladottnak tűnik, nem lehet messze a végleges. Lényegében az a két dolog ami maradt a WIP részben már nem "core" probléma. Annyira várom már, hogy kijöjjön a Developers Cut, kiváló "gépszentelő" lenne! Mondjuk lehet, hogy a Metro Last Light lesz az, a Ryzen érkezését még megvárom, de tovább nem.
-
D4M13N
aktív tag
Dezowave kirakta az új update changelogot
http://www.dezowave.com/lost_alpha_patch_changelog_dc.txt
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6905 üzenetére
Béndzsó vagyok,segíts kérlek!Hová tegyem ezt a fájlTVagy mit kezdjek vele?
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6902 üzenetére
Egyébként mi az az extractor,amit belinkeltél?
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6902 üzenetére
Az a baj hogy nincs mit kicsomagolni.A másik 3 Stalkerben pl.simán ment.De tényleg köszönöm!
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6900 üzenetére
Köszönöm,de nincsenek a játékban ezek a fájlok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Tudományos Pandémia Klub
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest