Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvik
csendes tag
üdv. segítséget kérnék, olvastam már itt h másnál is volt ez a probléma és megoldotta, de nálam nem sikerült az ő megoldása. a probléma: x18-as laborba kéne bejutnom, de ugye kint van egy rakás monolit katona, már halomra gyilkoltam őket (szó szerint egy nagy kupacba vannak
), de az utolsó kettő valahogy halhatatlan mint a mcleodok mert hiába pumpálom tele őket ólommal (már vagy 10-15 tárat beleengedtem az egyikbe), de nem döglik meg és az idegeimre megy. légyszi segítsen valaki. ja átírtam a súly elosztást az lehet a baj? előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Óra topik
- Robotporszívók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Jogász topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), de az utolsó kettő valahogy halhatatlan mint a mcleodok mert hiába pumpálom tele őket ólommal (már vagy 10-15 tárat beleengedtem az egyikbe), de nem döglik meg és az idegeimre megy. légyszi segítsen valaki. ja átírtam a súly elosztást az lehet a baj? előre is köszi a segítséget