Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Prey, Bioshock? Ezeket mire írtad? Játszottam velük, egyik se fogott meg. Bioshock-ot kimondottan sz@rnak találtam, kb ilyen ovódásoknak való, mikor az voltam én is, akkor lövöldöztem olyan vizipisztolyokkal, amilyen fegyók abban a játékban vannak. COD4-et meg az első pályánál amikor egy hajót kellett elfoglalni, kapásból töröltem is. De még egyszer mondom, én nem szeretem az ilyen ostoba shootereket, kell valami legyen benne ami megfog. Legyen akármilyen bugos is a Stalker, vagy akármekkora gépigányű a Crysis, még mindig sokkal többre tartom mint pl egy UT3-at, ami támogtja a PhysXet, iszonyat jól meg van írva, kiválóan fut, bug szinte egy szál se, tehát le a kalappal a fejlesztőcsapat előtt, viszont grafikailag semmi különleges nincs benne, és egyetalán nem az én világom a "vegyél fel még egy űrfegyvert a sarkon a koximaxival és durrantsd seggbe a körbe körbe futkosó botokat" marhaságával, inkább komikus mint lebilincselő.
feka: tud, egy pinaszőrszálnyit talán még jobb mint a Crysis, de igazából itt nem ez a lényeg, mert ha a Cryteknek meg lett volna a lehetősége PhysX apira fejleszteni, akkor még egy éve lenne olyan szintű mint a GRAW2, sőt talán még jobb. A fizika csak erőforrás kérdése,és igen sokat tud a Crytek motor mechanikában és szilárdtest fizikában, az egyetlen gond az, hogy nem tudnál mondani olyan procit, ami valós időben elbírná ezeket a számolásokat[link]
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Windows 11
- Fejhallgatós találkozó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest