- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
thenew0ne
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Ingoványban van egy mellékküldetés, hogy a teherautónál el kell fogalani egy bizonyos helyet és meg kell védeni. Hát nálam agy bugos vagy nemtudom, de elfogalatam, megvédtem, de ugyanúgy megmaradt a küldi és nem lép azon tovább. Tovább nem támadja az ellenség és a barátok se jönnek oda. 2 halott Tiszta Égboltos van ott, aki nem tűnik el. Ha kinyírom az összes ellenséget a fentebbi bázison, akkor sem lép tovább, csak újraspawnol ott az ellenség. Vaalmi megoldás esetleg, vagy elég, ha én maradok ott egy kicsit tovább akkor őgy veszi, hogy megszereztük és meg is védtük?
Azon kívül hol találok az Ingovány(mocsár) pályán 5.45x39-es töltényt, amit szinte mindenkinek el kéne vinnem másodküldiként? A Géptelep résznél találtam, de az nem volt elég.Csak úgy tudok vinni nekik, ha átlépek Kordonba?
Egyenlőre ennyi. A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Exkluzív órák
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Vicces videók
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest