- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
válasz ArthurShelby #12 üzenetére
Igen ezt akartam összerakni hogy a nagyobb teljesítményt akkor 2 c-n adja le vlsz-leg
Csak fura a precision tápja akkor mekkora lehet mert azokat már type c kaptuj az tutiA jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
ArthurShelby
addikt
Most értettem meg, hogy miről beszélsz (utána néztem ). Azt tudtam, hogy a dell-nek a legújabb dokkolója a wd19-es. De abból több verzió is van, a wd19s 130W-os táppal jön és a csak 90W-tal tud tölteni. Ebből az wd19s-ből van még a 180W-os verzió is, ami 130W-tal tölt. És van a wd19dcs (performance dock), ami 210w-tal is tud tölteni, viszont azt 2db type-c-n (nem dell eszközöknél ez is csak 90W-ot tud, bár azt gondolom 1 type-c-n).
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
bolvar
senior tag
válasz ArthurShelby #9 üzenetére
A fura a dell-nél a töltő 1 csatis c ugye a dokkoló 2-es de túlélhető csak zavaró hogy figyelni kell a töltőt ne hagyjam sehol el
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
ArthurShelby
addikt
A számokra rosszul emlékeztem, de lényeg megvolt. [link]
Röviden (az asus belső tesztei alapján): a type-c nem erre lett kitalálva, ezeken a csatlakozókon kb 5A-t lehet átvinni (mert rövidek a pin-ek), ezért kb 150wattig jó. Papíron a type-c max 240wattot tud, de ezt 48V-on. Az alaplapok 20V-osak, szóval a visszaváltásnál rengeteg energiát fűtene el (ami laptopnál nagy hátrány).Ezért használja az asus a saját slim csatlakozóját (20V, hosszabb pin-ek, max 330watt)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
csizo13
tag
Érdemes megvenni.
Talán 1 évig jó lesz, aztán jöhet a következő 700k-ért. -
bolvar
senior tag
válasz ArthurShelby #5 üzenetére
Ezt csak azért furálom mert a dell precision-ek simán 240w táppal és dokkolóval vettem előző cégnél.
A c-n 100w ír de pl arra is háklis mi adja neki a 100w-ot.Vettem egy hama dokkolót azt nem csipázta kicsit se egy dell tb19-el meg vígan megy.A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
ArthurShelby
addikt
Anno ha jól emlékszem Linus mondta az asus-ra hivatkozva, hogy azért van saját töltőjük, mert a type c valójában nem volt képes annyi wattot leadni, mint amennyi a szabványban van (kb 100-at tud).
szerk: Linus alatt itt az LTT-t értem
[ Szerkesztve ]
-
peet05
aktív tag
válasz bandigyerek #2 üzenetére
-
bolvar
senior tag
válasz bandigyerek #2 üzenetére
Én pár hónapja vettem a még Ryzen 7 8845HS verziót és zseniális gép, picit tényleg megtekeri ha játszol rajta, de hát az előd g15 se volt csendes pedig az 3x ilyen vastag volt
Sima napi meló közben órákat húz az aksija, a dell-nek 2 óra volt a max de 1 év után már csak 45 percet bírt az akku, évente cserélgettem emiatt...
2 dolgot nem értek miért erőltettek, az asus saját type c csatlakozóját(tölt rendes c-n is de francnak kellett saját töltő hozzá...), és a rohadt copilot gombot, amit szívem szerit kitépnék belőleA jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Solten
őstag
Tetszik a "visszafogott" kulsejevel ez a kis gamer gep.
Saor Alba
Új hozzászólás Aktív témák
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Akvarisztika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Schenker P751TM1-G gamer mobile worktation high end notebook
- Megkímélt Acer Predator Gamer Laptop 144Hz i7 8750H 16GB 256GB SSD 1TB GTX 1060 6GB
- ASUS TUF 1 tulajos Magyar Gamer Laptop 144hz i5 10300H 16GB 512GB SSD GTX 1650 Ti 4GB Dobozában
- HP EliteBook 2530p
- ASUS Zenbook Gamer Laptop i7 7700HQ 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 4GB