Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
XP-re is át lehet ültetni (hiszen a hardver ua.), nézz utána, ALKY és KS project ezen dolgozik. Csak hiába elérhető pár feature, ha lényegében még mindig nem működik a dolog.
virkir: Te nem olvasol? Nem a csilivili látvány érdekel, hanem hogy DX9-ben egyszerűen nincsenek benne dolgok a grafikában. FC2-t meg éppen azért tolom DX9-ben, mert ott meg DX10--ben hiányos a grafika.
Amúgy a VGA-mnak nem gond a csili-vili megjelenítés, de azért is ruháztam bele, hogy ne lényegében fél játékokat vegyek (azaz hiába modernek, ha 1-2 évvel ezelőtti grafikával kell tolni a gyenge hardver miatt).proci985: Hát, én gyönyörködni csak is Cyrodiil-be megyek (Oblivion), az összes DX10-es játék bekaphatja, amit az tud a grafikai modokkal. Letöltöttem a másik 1.5.0.7-es patch-et, hátha azzal elindul. De igazából nem reménykedem az 1.5.0.8-ig. Amúgy olvasom a VGA-m topicjában, hogy amúgy is bajok vannak a 4xxx ATI-k megjelenítésével, főleg árnyékok terén.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó EVGA 700 W1
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy a VGA-mnak nem gond a csili-vili megjelenítés, de azért is ruháztam bele, hogy ne lényegében fél játékokat vegyek (azaz hiába modernek, ha 1-2 évvel ezelőtti grafikával kell tolni a gyenge hardver miatt).