Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
akkor még pár szó az eredeti játékokhoz....
gta: episodes from liberty city. nem mai darab, előfizetés mellé kaptam ajándékba, délelőtt úgy gondltam, belenézek, jó lesz a gta V elé bemelegítésnek, amíg egy kicsit (talán) olcsóbb lesz a gta V. az csak hagyján, hogy már telepítéskor csinálhattam microsoft live id-t meg rockstar social club accountot, de hogy ezekkel mindig be kell(ene) jelentkeznem, ráadásul a securom protect exe állandóan kidobált, és egy percet nem tudtam játszani, hát b****k meg a védelmüket, eredeti játékkal kínlódjak?
töröltem is le a francba, van nekem jó kis stalker játékom, mai igaz, hogy szintén kiobál néha, de legalább játszani tudok vele.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest