- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Silenzio #2280 üzenetére
Engem is kivágott gyorstöltésnél DE aztán rájöttem, hogy ha megvárod míg beadja halál után, hogy space a főmenübe és utána ráklikk az uccsó töltésre akkor nem dob ki. Kicsit lassabb de megéri.
Más bakit eddig(!) az 1.5.07 -el nem tapasztaltam.(#2285) csigi: van olyan ahol minden ruha, fegyver, arti megvan tételesen. Én nem találtam jobbat. Vagy Bulat vagy SEVA vagy Exo de akkor futás nélkül.
-
virkir
veterán
válasz
Silenzio #2280 üzenetére
A játék következetesen lefagy, ha quick load-ot nyomok
1.5.5-1.5.7 ig játszottam de egyszer nem fagyott a játék. Namost vagy én vagyok ritka szerencsés vagy akiknél nem fagy, vagy ott akinél fagy meg kilép egyéb hardver vagy szoftver gond lehet.
Halkan hozzá teszem nekem az eredetit valószínűleg a Jézuska fogja hozni.
Egyetlen egyszer dobott ki Redforestnél mikor követni kell Strelok emberét de az egy másik útválasztással megoldódott.
Az is elhangzott már itt, hogy az 1.5.5-től lett a játék használható az alatt csak mazochista hajlamúaknak ajánlott.Más
#2267 második felére még mindig nem találtam megoldást. -
remington2
senior tag
válasz
Silenzio #2280 üzenetére
1 darab bugos mellékküldi miatt szerintem ne írd le az egész játékot . . . tény, hogy a CS katasztrofális állapotban került ki, de a patcheknek hála lassan befejezett játéknak lehet tekinteni. Bár tudom, hogy ez nem fog vigasztalni a "De komolyan, nálatok is ilyen ez a szutyok?" kérdéssel kapcsolatban, de nem, én eddig nem találkoztam egyetlen küldetésbeli buggal sem, mindenki levett / átvett /kifizetett mindent, az 1.5.07-es patchel az előforduló szinte összes mellékküldetést megcsináltam eddig (lassan garbage-nál járok), és korábbi végigjátszásnál, a fősztori mentén az 1.5.05-össel sem, persze ez egyáltalán nem jelent semmit, ahány ember, annyi lehetőség
Teljesen végig elsőre csak az 1.5.5-ös javítással tudtam végigjátszani, mert addig állandó gond volt nálam a fagyás (yantar és környéke). Én a 05-ös patchig tapasztaltam hajletépős gondokat, ezzel bár nem csináltam meg minden mellékküldetést, arra már mint teljesen nyugodt játékra emlékszem, egész játék alatt 3 darab asztalra fagyással.
(#2281) Lauda
Első alkalmakkor engem is elküldött a f*nébe (pontosabban mindig ezt teszi, ő akar kemény Iván lenni), azért maradtam segíteni, de nem történt semmi, így odébbáltam. Pár száz méterrel odébbről kaptam a csipogást "task failed" üzenettel, de annyira nem izgatott a komaMásik próbálkozásánál (újrajátszások bugok miatt reménykedve, hogy nem lesznek POWAA
meg későn érkeztem, bár igyekeztem, de a kutyák valósággal legázolták, és azonnal megint task failed lett. Szerintem az újabb patchekkel ott is piszkálgattak valamit, a kutyák legalábbis már nem blitzkrieg módjára rohannak, de így sem teljesen gördülékeny: jönnek a kutyák, majd ugyanezzel a lendülettel el is rohannak, a fickó áll, én meg nézek, hogy most ??? A kutyák majdnem az út mellet lévő táborig rohantak (a sátrakkal), utánuk szaladva és kinyírva őket, végre vissza lehet kísérni őkelmét a faluba. Ő elfoglalja a helyét Wolffal mellett, az egyik lejáratnál, majd két küldi után nálam már hulla volt, hogy ki v. mi ölte meg, fogalmam sincs. Rövid pályafutás volt . . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest