- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Silenzio #2280 üzenetére
1 darab bugos mellékküldi miatt szerintem ne írd le az egész játékot . . . tény, hogy a CS katasztrofális állapotban került ki, de a patcheknek hála lassan befejezett játéknak lehet tekinteni. Bár tudom, hogy ez nem fog vigasztalni a "De komolyan, nálatok is ilyen ez a szutyok?" kérdéssel kapcsolatban, de nem, én eddig nem találkoztam egyetlen küldetésbeli buggal sem, mindenki levett / átvett /kifizetett mindent, az 1.5.07-es patchel az előforduló szinte összes mellékküldetést megcsináltam eddig (lassan garbage-nál járok), és korábbi végigjátszásnál, a fősztori mentén az 1.5.05-össel sem, persze ez egyáltalán nem jelent semmit, ahány ember, annyi lehetőség
Teljesen végig elsőre csak az 1.5.5-ös javítással tudtam végigjátszani, mert addig állandó gond volt nálam a fagyás (yantar és környéke). Én a 05-ös patchig tapasztaltam hajletépős gondokat, ezzel bár nem csináltam meg minden mellékküldetést, arra már mint teljesen nyugodt játékra emlékszem, egész játék alatt 3 darab asztalra fagyással.
(#2281) Lauda
Első alkalmakkor engem is elküldött a f*nébe (pontosabban mindig ezt teszi, ő akar kemény Iván lenni), azért maradtam segíteni, de nem történt semmi, így odébbáltam. Pár száz méterrel odébbről kaptam a csipogást "task failed" üzenettel, de annyira nem izgatott a komaMásik próbálkozásánál (újrajátszások bugok miatt reménykedve, hogy nem lesznek POWAA
meg későn érkeztem, bár igyekeztem, de a kutyák valósággal legázolták, és azonnal megint task failed lett. Szerintem az újabb patchekkel ott is piszkálgattak valamit, a kutyák legalábbis már nem blitzkrieg módjára rohannak, de így sem teljesen gördülékeny: jönnek a kutyák, majd ugyanezzel a lendülettel el is rohannak, a fickó áll, én meg nézek, hogy most ??? A kutyák majdnem az út mellet lévő táborig rohantak (a sátrakkal), utánuk szaladva és kinyírva őket, végre vissza lehet kísérni őkelmét a faluba. Ő elfoglalja a helyét Wolffal mellett, az egyik lejáratnál, majd két küldi után nálam már hulla volt, hogy ki v. mi ölte meg, fogalmam sincs. Rövid pályafutás volt . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest